Let op: de dierenverzekering van Nationaal Spaarfonds wordt voortgezet als de OHRA Dierenverzekering.

Nationaal Spaarfonds Dierenverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De dierenverzekering van Nationaal Spaarfonds Verzekeringen (voorheen De Nationale, izio, Premio en Splendis Dierenverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Nationaal Spaarfonds is een organisatie met meer dan 165 jaar ervaring. Onder het motto ‘Later begint Nu’ verzorgen zij voor 294.000 klanten verzekeringen.

Voordelen van een Nationaal Spaarfonds Dierenverzekering

Voordelen van deze dierenverzekering:
  • Lage premie: u verzekert de zorgkosten van uw hond of kat al vanaf 10 euro per maand
  • De beste zorg: met de huisdierenverzekering bent u zeker van de beste zorg voor uw hond of kat
  • Veel zekerheid: met de huisdierenverzekering van Nationaal Spaarfonds komt u niet voor verrassingen te staan, want de dekking is zeer uitgebreid

Deze informatie wordt verstrekt door Nationaal Spaarfonds en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze dierenverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nationaal Spaarfonds Dierenverzekering met andere dierenverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Nationaal Spaarfonds Dierenverzekering Ervaringen Petplan Dierenverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Op de site staat dat gebitsbehandelingen vergoed worden. Mooi niet dus. Alleen al het indienen va... Vrijdagmiddag de declaratie ingediend en maandag al bericht terug. Top!
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de Nationaal Spaarfonds Dierenverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(16 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de dierenverzekering van Nationaal Spaarfonds

uit Deventer zegt op 28 November 2013:

Ik ben tevreden, prijs kwaliteit prima.
Snelle afhandeling, nog geen problemen gehad met betalingen.
Het enige minpunt vind ik het indienen van de declaraties, daar moet je wel even voor gaan zitten. Alle gegevens moeten elke keer weer helemaal worden ingevuld.
dat moet gemakkelijker kunnen!

zegt op 29 July 2011:

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de huisdierenverzekering van de Nationale! Onze poes was laatst flink ziek en we moesten in totaal meer dan 200 Euro betalen aan de dierenarts. We konden de declaraties online indienen en we hadden het geld binnen 1,5 week op onze rekening staan! Laat je a.u.b. niet gek maken door andere negatieve reacties van Jacco en Marloes. Zij hebben duidelijk niet de (zeer redelijke) algemene voorwaarden gelezen van de verzekering. Daarbij wordt er over het algemeen door mensen pas over gegaan tot het schrijven van een review als er een negatieve ervaring is. Dit is gewoon een prima verzekering van een prima verzekeringsbedrijf!

uit Spijkenisse zegt op 22 July 2011:

Ik ben al anderhalf jaar lid en tot nu toe zijn alle kosten voor dat deel waar je voor verzekerd bent terug betaald en dan heb ik het over de entingen die de hond de eerste maanden nodig heeft en de jaarlijkse enting. Ik ben er zeer tevreden over,ook omdat je online je declaratieformulier kan invullen en versturen. Met vriendelijke groet, Micheline

zegt op 15 November 2009:

Ik heb een Russische blauwe kitten van 8 weken waar ik heel blij mee ben, het is echt een schatje! Omdat ik hou van zekerheid dacht ik dat verstandig is om een zorgverzekering voor mijn kat aan te gaan. Daarom ging ik bij de Nationale Huisdierenverzekering de premie voor mijn kitten berekenen. Met aanvullende verzekering sterilisatie, castratie, vaccinaties en gebitsbehandelingen kwam de maandelijkse premie uit op maar 13,87 euro!! Dit vond ik echt een koopje dus heb ik meteen maar de verzekering af gesloten.

zegt op 12 October 2009:

Omdat ik niet houd van onverwachtse hoge kosten maar wel van mijn hond Hugo ben ik op zoek gegaan naar een zorgverzekering voor mijn huisdier. Na te hebben gezocht op internet kwam ik terecht bij de Nationale Huisdierverzekering. De website zag er goed en betrouwbaar uit waarna ik een verzekering heb afgesloten bij de Nationale Huisdierverzekering. Ik kon dit eenvoudig online doen. Ook zag ik meteen hoeveel ik kwijt was voor mijn hond. Nadat ik de verzekering had afgesloten was mijn hondje meteen verzekerd met een voorlopige dekking. Binnen een week kreeg ik een bevestiging dat mijn hond was geaccepteerd en de verzekering was rond!

Nee, ik zou een Nationaal Spaarfonds Dierenverzekering niet aanbevelen

uit Amsterdam zegt op 27 May 2015:

Ongelooflijk wat slecht! Wij hebben onze hond laten opereren en wilde even de nota declareren. Het gehele traject, want dat is het onderhand wel, van een declaratie invoeren is een ware studie op zich. Totaal NIET eenvoudig en het zeer verouderde systeem waar Nationaal spaarfonds mee werkt is echt niet meer van deze tijd. Nadat wij 30 minuten lang 1 nota hebben ingevoerd kwamen we op de laatste stap, het indienen/verzenden. De verstuur button konden we niet zien, deze stond namelijk in een iframe welke niet hoog genoeg was ingesteld. Ik kan het weten als webdesigner, wordt er daarom nog verdrietiger van. Wat een armoe! Betaal je netjes iedere maand de premie net als waarschijnlijk heel veel andere mensen en dan als verzekeraar niet investeren in het gebruikersgemak van het digitaal invoeren van een declaratie..... niet echt van deze tijd als je het mij vraagt. Stomme is dat ik eigenlijk nooit een negatieve ervaring op het internet zet, maar als je 30 minuten lang een declaratie in wilt voeren van een operatie van € 1000,- dan wil je toch wel graag dat het werkt! Nationaal spaarfonds is dus echt geen aanrader! Niet doen, gewoon verder kijken.

uit Lelystad zegt op 5 May 2015:

Op de site staat dat gebitsbehandelingen vergoed worden. Mooi niet dus. Alleen al het indienen van nota's is monnikenwerk! Vaccinaties maar vergoed tot 50€ per jaar. Conclusie, Nationaal spaarfonds incasseert alleen en laat je bij declaraties in de kou staan.

uit Valkenswaard zegt op 27 July 2014:

ik heb deze verzekering sinds bijna 4 jaar .
elk jaar ga ik met mijn kat naar de dierenarts voor zijn spuitjes .
ik heb ieder jaar netjes een bedrag terug gekregen.
nu is nationaal spaarfonds overgenomen door ohra en ineens krijg ik niets meer terug ,zelfs niet het consult .
er werd me gezegd dat ze me de 3 jaar eigenlijk ook niets hadden hoeven betalen en dat was fout van hun maar vanaf nu heb ik helemaal niets vergoed gekregen .
zelfs niet het consult wat duidelijk op de site staat bij hun dat het wel vergoed word.
waardeloos gewoon .
ik heb mijn verzekering dezelfde dag nog opgezegd

uit Ulvenhout zegt op 28 November 2012:

ik ben niet tevreden
het si al een heel gedoe met invullen van claims dat moet via internet
dan kun je ook nog lang wachtten op betaling
heb een plusverzekering afgesloten waarbij dus ook tandbehandelingen zaten
vroeg nog aan de telefoon ook tandsteen nou mooi niet dus
zit er helaas 3 jaar aanvast nou nooit meer
kun je beter dat geld zelf maandelijks opzij leggen betaal je nog minder ook

uit Den haag zegt op 20 March 2012:

waardeloos een hoop gelul voor niets en lees de voorwaarden goed. Zijn totaal anders dan men aan de telefoon verteld aan je.

uit Maastricht zegt op 9 February 2012:

Ik heb deze verzekering in augustus 2011 afgesloten nadat ik een heel goed advies gekregen heb van een medewerker van Premio. Hij verzekerde mij dat mijn hond goed verzekerd zou zijn en dat de uitbetaling binnen 2 weken op mijn rekening zou staan. Nu heb ik een factuur van de dierenarts ingediend op 28 -12-2011 en pas op 30-1-2012 heb ik een kostenoverzicht van hun gekregen waar ik het niet mee eens ben. Na over en weer gemaild met hun heb ik nog steeds mijn geld niet wat ze mij toegezegd hebben en waar ik het niet mee eens ben, maar dat geld heb ik zelfs nog steeds niet! We zitten nu al op 8-2-2012, Dus waardeloos!

uit Utrecht zegt op 20 July 2011:

Zeer slechte uitbetaling. Het duurt lang voordat je je geld krijgt. Als je ze een e-mail stuurt krijg je als antwoord dat je maar moet wachten. Hun hebben makkelijk praten als je een rekening van 375,- euro hebt voorgeschoten bij de dierenarts en je na 4 weken nog geen geld terug hebt gehad. Ik zou kiezen voor een verzekering waar je niet zelf hoeft voor te schieten.

uit Rotjeknor zegt op 22 March 2011:

Ik vond de verzekering er goed uitzien qua dekking en qua premie. Alleen na een tijdje toen mijn dieren iets kregen, duurde het mega lang voordat er uitgekeerd werd. Het duurde erg lang bij bellen en kreeg een lauw antwoord. Op mijn email werd al helemaal niet op gereageerd. Ik vind dit ronduit schandalig. Dan liever wat meer betalen, maar wel reactie of snelle uitbetaling als er daadwerkelijk wat is

uit Almere zegt op 2 February 2011:

Kon mij mj na een jaar niet bijverzekeren voor de hond terwijl ik maar een jaar contract had heb toen meteen opgezegd

zegt op 7 November 2010:

Hallo allemaal, Jacco heeft helemaal gelijk. Mijn ervaring is dat ik ben voorgelogen door de Nationale huisdierenverzekering. Tijdens het telefoongesprek waarin ik de verzekering af heb gesloten is mij niet verteld dat de vaccinaties maar tot 50 euro vergoed werden. Terwijl ik daar nog expliciet om heb gevraagd!! En dat de verzekering pas 3 weken later ingaat dan dat je hem hebt afgesloten, en dat er een wachttermijn is van 30dagen zodat ze van mij helemaal niets vergoeden!!! Wat een oplichters. Zit ik er ook nog eens een jaar aan vast! Dus mocht je van plan zijn een huisdierenverzekering af te sluiten, doe dat dan niet hier. Scheelt je een hoop frustraties. Hartelijke groet, Marloes

zegt op 24 September 2010:

Allen, Let goed op de vergoedingen, aangezien ik al 2 x heb meegemaakt dat de vergoedingen slecht worden beoordeeld volgens de basis verzekering. Aangezien mijn kitten voor de 2e keer ingeënt diende te worden wilde ze niets vergoeden. Volgens de aanvullende verzekering heb je altijd recht op vergoeding van het honorarium en de maximale vergoeding die je hebt afgesloten. Let er aub op, want men wilt zo min mogelijk uitkeren ! Met vriendelijke groet en kijk het goed na ! Jacco


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen