Nationaal Spaarfonds Autoverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (32 reviews)

Nationaal Spaarfonds Verzekeringen Ervaringen

Nationaal Spaarfonds is een organisatie met meer dan 165 jaar ervaring. Onder het motto ‘Later begint Nu’ verzorgen zij voor 294.000 klanten verzekeringen.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Lage premie: Nationaal Spaarfonds is vaak de goedkoopste van Nederland
  • Stel uw eigen verzekeringspakket samen: u kiest de dekking die past bij uw auto
  • Gratis opzegservice huidige verzekering: De Nationale neemt de administratieve rompslomp van u over en zegt uw huidige autoverzekering voor u op

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Nationaal Spaarfonds

De Nationaal Spaarfonds Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,3.

De Nationaal Spaarfonds Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

De Nationale Commercial Verzeker een Happy End - Hond (2011)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Nationaal Spaarfonds Autoverzekering

afhandeling van schade is slecht. 4 maanden na dato dat tegenpartij me aangereden heeft. moest ik constateren dat nat. Spaarfonds niets had ondernomen. ze gaven de tegenpartij de schuld. hij zou de papieren niet gestuurd hebben?? eigenrisico evenals de premie moet binnen bepaalde tijd betaald worden!! Dan verwacht je ook iets terug, maar zelfs communiceren is niet mogelijk.
Wat een slechte verzekering is inmiddels ohra geworden.Ze wisten niet eens dat ik klant was.Belde met premio nee hoor zij de vrouw aan de lijn. u belt met ohra premio doet geen auto verzekeringen meer.U gaat alleen voor dezelfde auto 13 euro per maand meer betalen.inmiddels overgestapt naar all secur bevalt een stuk beter.Mensen geen ohra zeer klant onvriendelijk
Helaas 2 schades moeten claimen. Één door vandalisme en één door ongeluk nadat ik de auto uitgeleend had. Hierdoor zonder dat ze me hebben ingelicht premie verdubbeld, waardoor ik me dan ook wou afmelden. Dit kon helaas ook niet omdat ze toch nog stilzwijgend voor een jaar doen verlengen. Consumentenbond hierover gebeld en gevraagd of dit kan. En ja hoor Nationaal Spaarfonds is niet aangesloten bij de gedragscode verzekeraars. Met andere woorden er is geen mogelijkheid om onder deze verzekeraar uit te komen!! Blijf uit de buurt van deze verzekeraar!!
Keer op keer het 0900 nummer bellen om een auto diefstal die nog steeds niet uitgekeerd is. Keer op keer wordt er gezegd we bellen u terug binnen 2 dagen. Wordt er moe van. Ga nu echt stappen ondernemen. Wat een bagger verzekering.
Na 1 schade te hebben geclaimd, rij 26 jaar schadevrij (!!) gooit deze verzekering je ineens 10 jaar terug in schadevrije jaren, ook wordt je in tredes nogeens behoorlijk terug gezet, en dit zonder je hiervan op de hoogte te stellen, kwam daar dus vandaag pas achter nadat ik telefonisch contact hebt gehad!! Voel me behoorlijk belazerd door deze verzekering!
Slecht. Sinds het per 1 januari overgegaan is naar NationaalSpaarfonds kan je de service wel vergeten en doen ze hun uiterste best met het vertellen van leugens om niet tot uitkering over te hoeven gaan.
Heeft destijds bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering voor mij een goede verzekering uitgezocht met de beste prijs/kwaliteit verhouding.
Goede uitstraling en een goed doordacht aktie plan om nieuwe klanten te ondekken. De voordelen de verzekeraar biedt zijn legio. Ook kun jij er terecht voor autoverzekeringen en ze zijn natuurlijk de goedkoopste verzekeraar met de laagste premie en het laagste eigen risico.
Bij de keuze van het "pakket",een overzichtelijk aanbod van mogelijkheden.
deze verzekering is een betrouwbaar bedrijf en doet zijn werk goed en vriendelijk personeel
prima prijs-kwaliteit verhouding, dat is dus tot zover.
Administratief een ramp, dossier van 1 jaar premio halve ordner dik
Ik kon bijzonder snel en eenvoudig deze polis afsluiten. Toen het polis thuis kwam stond er in wat ook afgesproken was dus geen verrassingen!
20 december overgestapt na premio auto verzekering, Heb mijn oude opgezegd en per 20-12-2010 verzekerd bij premio hun maken er 20-12-2011 van? paar keer gemaild geen reactie terug toen maar gebeld na 10 minuten aan de lijn eindelijk een medewerker (0900) dit werd in orde gemaakt ik zou me nieuwe pollis krijgen plus groene kaart na 2 weken nog niks te hebben ontvangen nog een keer gebeld nu zou ze actie gaan ondernemen zogenaamd,nu even afwachten of ik de groene kaart wel krijg. En ze verzuimen om je aan te melden bij het rdw kan binnenkort een boete verwachten. Over een jaar weg hier en nooit geen premio meer!!
Jammer dat je voor ruitschade naar kwik-fit moet ik heb daar in het verleden slechte ervaringen mee gehad
Twee keer polis ontvangen. Schadevrije jaren worden overgenomen zoals opgegeven en niet gecontroleerd met Roy-Data. Want achteraf bleek dat ik twee jaar meer had. M´n oude polis was niet opgezegd, terwijl ik dit wel had ingevoerd. Op mail wordt bij Premio niet gereageerd. Wel de groene kaart gehad en er is al een bedrag geincasseerd, maar waarvoor weet ik niet. Waarschijnlijk poliskosten. Dit belooft allemaal niet veel goed voor als je schade hebt. Dus over een jaar snel weer weg hier.
De Nationale is een online verzekeraar en die behartigt zonder dure adviseurs, tussenpersonen en commercials. Als ik nu de autoverzekering specificeer is die wel mooi de goedkoopste van Nederland. Dus ik zou zeggen doe daar mooi uw voordeel mee.
Ik schrijf een review over De Nationale, omdat dit een goede autoverzekering voor een lage prijs. Mijn auto heb ik hier al een tijdje verzekert en ik betaal er steeds minder voor. Hoe langer ik schadevrij ben, hoe minder ik betaal. Verder zijn ze goed bereikbaar en hebben ze ook een goede service.
Men stelt m.i. onredelijke eis t.a.v. de beveiliging van de auto (klasse 1) Deze kost zeer veel en andere verzekeringen stellen deze eis niet. Bovendien is er niemand die nog reageert op het afgaan van een autoalarm. Mijn auto beschikt over een af-fabriek ingebouwde startonderbreker. Dit zou voldoende moeten zijn.
Sinds ruim een jaar nu verzekerd bij Izio en voor het eerst een schade in 20 jaar (elders verzekerd). Net bij een nieuwe maatschappij en dan direct een schade. Lof voor de snelle en professionele wijze waarop deze schade is afgehandeld. Geen spijt van deze overstap.
Ik ben zeer tevreden over Izio. Zij reageren zeer en snel op vragen, denken mee en zijn klantvriendelijk. Het product dat zij verkopen is overzichtelijk,de polisvoorwaarden zijn helder en de prijsstelling is goed. Je hebt er geen last van dat het een internet verzekeraar is,je krijgt een polis toegestuurd zodra er wijzigingen zijn.
Heb nog geen schade gemeld. Daarom kan ik niets zeggen over de verzekeraar. Wel opvallend is dat mijn premie is verhoogt en als ik dezelfde verzekering bij deze maatschappij opnieuw afsluit goedkoper uit ben.
Het is de tweede keer dat ik verzekering bij Premio afsluit. Keurige en tijdige ontvangst van bescheiden. Prima prijs/kwaliteit verhouding. De belofte om binnen 24 uur per mail te reageren wordt niet nagekomen. Sterker nog, er komt geen enkele reactie op de mail. Dat is zeker een verbeterpunt anders gaat dat Premio klanten kosten! Telefonisch contact heb ik nog niet gehad,dus daar kan ik niet over oordelen.
Heb sinds een tijdje de autoverzekering van izio. Ben tot nu toe tevreden over de dienstverlening en het verzekeringsproduct van izio.
Ik heb mijn autoverzekering al een lange tijd bij De Nationale lopen. Hier had ik nog nooit problemen mee gehad maar, ik had ook nog nooit een ongeluk(je) gehad. Tot op heden. afgelopen vrijdag heb ik een kleine aanrijding gehad. Dus heb ik De Nationale gebeld, daar werd ik ontzettend snel geholpen. De man aan de telefoon vroeg zelf nog of ik zelf helemaal ok was. Ik gaf de informatie door en de man vroeg mij de schade formulieren op te sturen. Daarna was alles geregeld. Ik kon al snel weer de weg op dankzij de snelle service van De nationale.
Omdat ik voor het eerst een auto heb gekocht moest ik daarbij natuurlijk ook meteen een verzekering bij afsluiten. Een vriend van me had toen Izio aangeraden omdat die volgens hem er weinig koste. Daarom ging ik kijken op de website van Izio om me premie te berekenen, en verrek hij was nog goedkoop ook! De goedkoopste autoverzekering die ik tot nu toe heb gezien. Op meerdere sites had ik een offerte aangevraagd en/of m'n premie berekend. Maar Izio scheelde echt veel met de rest. Misschien ook wel omdat ik jong ben en Izio gericht is op jongeren en die andere verzekeraars niet.
Ik heb mijn autoverzekering bij izio en ben hier tevreden over. De premie is goedkoop, en ben tevens goed gedekt tegen eventuele schade. Ik heb nog geen contact gehad met iemand van izio, weet dus niet hoe de helpdesk is. Ik heb namelijk mijn verzekering via het internet afgesloten.
Ik heb mijn opel cora verzekerd bij nationaal spaarfonds. Ik ben heel te vreden over de autoverzekering. De premie is goedkoop. En ik heb geen hoge eigenrisico. Ik ben dus tevreden!
Deze zomer ga ik na lange tijd weer met mijn cabrio de openbareweg op. Daarom had ik een verzekering nodig. Na een beetje te hebben rondgevraagt bij mijn vrienden kwam De Nationale Autoverzekering naar boven. Dus toen had ik daar mijn autoverzekering afgesloten. Mijn ervaring met De Nationale Autoverzekering is eigenlijk wel goed. Het is niet te geloven maar twee weken nadat ik mijn auto weer had gerepareerd en verzekerd zodat ik er mee kon rijden was er ingebroken na een avondje stappen. Mijn dak was ingesneden en mijn dashboard kastje geforceerd. Jammer voor de dieven er was niks in mijn auto te vinden. Maar ik zat wel met de schade opgescheept. Gelukkig was ik allrisk verzekerd dus ging ik maar contact opnemen met de Nationale. Eigenlijk werd ik meteen goed geholpen de vrouw was erg behulpzaam en vertelde welke formulieren ik moest opsturen. Toen kon ik mijn auto meteen laten repareren op de kosten van de Nationale. Logisch natuurlijk want ik was daar gewoon voor verzekerd, maar je weet maar nooit met die verzekeraars.
Omdat ik voor het eerst een auto heb gekocht moest ik daarbij natuurlijk ook meteen een verzekering bij afsluiten. Een vriend van me had toen Izio aangeraden omdat die volgens hem er weinig koste. Daarom ging ik kijken op de website van Izio om me premie te berekenen, en verrek hij was nog goedkoop ook! De goedkoopste autoverzekering die ik tot nu toe heb gezien. Op meerdere sites had ik een offerte aangevraagd en / of m'n premie berekend. Maar Izio scheelde echt veel met de rest. Misschien ook wel omdat ik jong ben en Izio gericht is op jongeren en die andere verzekeraars niet.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen