Nationaal Spaarfonds Autoverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (275 reviews)

Logo verzekeraar Nationaal Spaarfonds

Nationaal Spaarfonds is een organisatie met meer dan 165 jaar ervaring. Onder het motto ‘Later begint Nu’ verzorgen zij voor 294.000 klanten verzekeringen.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Lage premie: Nationaal Spaarfonds is vaak de goedkoopste van Nederland
  • Stel uw eigen verzekeringspakket samen: u kiest de dekking die past bij uw auto
  • Gratis opzegservice huidige verzekering: De Nationale neemt de administratieve rompslomp van u over en zegt uw huidige autoverzekering voor u op

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nationaal Spaarfonds Autoverzekering

De Nationaal Spaarfonds Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,3.

De Nationaal Spaarfonds Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

Top 5 beste Nationaal Spaarfonds verzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationaal Spaarfonds Autoverzekering

afhandeling van schade is slecht. 4 maanden na dato dat tegenpartij me aangereden heeft. moest ik constateren dat nat. Spaarfonds niets had ondernomen. ze gaven de tegenpartij de schuld. hij zou de papieren niet gestuurd hebben?? eigenrisico evenals de premie moet binnen bepaalde tijd betaald worden!! Dan verwacht je ook iets terug, maar zelfs communiceren is niet mogelijk.

Wat een slechte verzekering is inmiddels ohra geworden.Ze wisten niet eens dat ik klant was.Belde met premio nee hoor zij de vrouw aan de lijn. u belt met ohra premio doet geen auto verzekeringen meer.U gaat alleen voor dezelfde auto 13 euro per maand meer betalen.inmiddels overgestapt naar all secur bevalt een stuk beter.Mensen geen ohra zeer klant onvriendelijk

Helaas 2 schades moeten claimen. Één door vandalisme en één door ongeluk nadat ik de auto uitgeleend had. Hierdoor zonder dat ze me hebben ingelicht premie verdubbeld, waardoor ik me dan ook wou afmelden. Dit kon helaas ook niet omdat ze toch nog stilzwijgend voor een jaar doen verlengen. Consumentenbond hierover gebeld en gevraagd of dit kan. En ja hoor Nationaal Spaarfonds is niet aangesloten bij de gedragscode verzekeraars. Met andere woorden er is geen mogelijkheid om onder deze verzekeraar uit te komen!! Blijf uit de buurt van deze verzekeraar!!

Keer op keer het 0900 nummer bellen om een auto diefstal die nog steeds niet uitgekeerd is. Keer op keer wordt er gezegd we bellen u terug binnen 2 dagen. Wordt er moe van. Ga nu echt stappen ondernemen. Wat een bagger verzekering.

Na 1 schade te hebben geclaimd, rij 26 jaar schadevrij (!!) gooit deze verzekering je ineens 10 jaar terug in schadevrije jaren, ook wordt je in tredes nogeens behoorlijk terug gezet, en dit zonder je hiervan op de hoogte te stellen, kwam daar dus vandaag pas achter nadat ik telefonisch contact hebt gehad!! Voel me behoorlijk belazerd door deze verzekering!

Is voor volgende ev. verzekeringen aan te raden

We kregen al een bevestigings sms tijdens het telefonisch contact wanneer de verzekering in zou gaan.. Dat is zeer snel dus.

omdat ik op de helft van de prijs uitkom van mijn oude verzekering met meer verzekerd en het heel snel geregeld was en ook de groene kaart snel bij de post zat was ik meer dan tevreden. Ik hoop dat ik niet van verdere diensten van de verzekering gebruik hoef te maken. Ik wil wel nog even aangeven dat de medewerker van Independer me meer dan verwacht geholpen heeft. Zeer tevreden.

Jammer dat ik moet betalen om telefonisch contact met u te hebben.

Heb er gelukkig nog geen gebruik van hoeven te maken

Prijs zeer goed, maar verder nog geen kontakt gehad. Geen klachten.

ik heb een andere autoverzekering nu elders ondergebracht en overweeg dat ook met de ander 2 te doen omdat premio niet bereikbaar is in de avond en weekend , dat is juist de tijd dat je een wijziging wilt doorgeven

Kunt u uw eigen administratie niet beter zelf afhandelen? We hadden de brief van de spaar- hypotheekbank bijna weggegooid: O, weer reclame! We zijn wel tevreden over uw prijs en dekking. Overigens hopen we (met U) er nooit van gebruik te hoeven maken. Met vr. gr. C. Kooij

Zeer moeizaam kontakt vraag mij af hoe dit gaat als je schade hebt. Heb de verzekering opgezegd per e mail met verzoek ontvangst te bevestigen,daar de auto ver- kocht is Geen bevestiging ontvangen.Gebeld kreeg als antwoord dat dit wel 10 dagen kan duren ik ga hier niet over kan u ook niemand geven die daarwel over gaat Echt een vertrouwenswekkend bericht Wacht het nog even af.Misschien kunt u hier iets aan doen

Prima service, het is allemaal goed en netjes afgehandeld.

Het is lang voor mij een ketele met babelonische oplossingen geweest, vergelijken waren niet te maken en een goede keuze derhalve al helemaal niet. Het grijze gordijn van onduidelijkheid over de condities en inhoud is grotendeels transparanter geworden. ik ben aangenaam verrast. groet chris leenders

we zijn goed geholpen goedkoop en snel alles geregeld

Ik werd op een goede wijze geholpen bij het wijzigen van mijn autoverzekering ivm aanschaf van een jongere auto. Ik heb nu een voordeliger premie met volgens opgaaf betere voorwaarden.

heb 2e auto gekocht maar eerst even gebeld omtrend de schade vrije jaren of deze op het 2e voertuig ook van toepassing was en dat werd bevestigd.

vergeleken met andere maatschappijen goedkoop en tot nu toe ook tevreden over afhandelingen (polis ontvangen e.d., een ongeval hebben we gelukkig niet gehad dus daar kan ik geen uitspraak over doen. Dat is wel essentieel, want als je een ongeluk hebt gehad, wil je geen ellende met de afhandeling).

Vond een goede prijs voor mijn autoverzekering. Het afsluiten was gemakkelijk al krijg ik niet binnen de 2 uur een bevestiging. Ik heb zelf na moeten bellen een paar dagen later om de verzekering in te laten gaan. Behalve deze kleine kink in de kabel is alles prima verlopen en heb ik nu een bijna 50% goedkopere autoverzekering (met dezelfde dekking) dan ik hiervoor had.

Heb er zelf een goed gevoel over, maar kan voor de rest niet uit ervaring spreken, heb gelukkig nog geen schade gehad

Autoverzekering afgesloten, ging allemaal supersnel en makkelijk. Bleek ik het niet eens te zijn met de voorwaarden, dus weer netjes binnen 2 dagen geannuleerd per mail en telefonisch. En nu hebben ze ook de jaarpremie al ingehouden (wat trouwens niet nodig was bij jaarbetaling). Kortom, prima in sales, zeer zeer slecht in after sales!!!!! Delta Lloyd (dat is moedermaatschappij) onwaardig!

Makkelijk kreeg ik een overzicht van de meest goedkope aanbieders. Ook werd ik relatief snel teruggebelt door een van uw medewerkers. Goed geadviseerd.

kreeg 2 groene kaarten thuis, 1 van de oude verzekering en 1 van de nieuwe.

Perfecte afhandeling van schade , zelfs een onterechte toezegging werdt zonder protest nagekomen. Snel vakkundig en servicegericht.!!!!

Tot op heden nog geen ervaring lijkt mij een goed bereikbare service. Vertrouwenwekkend.

Jamer genoeg heeft de verzekeringsmaatschapij niet goed op de meldcode gelet, waardor ik toch best wel gestrest geraakt ben. WAM verzekerd is ook nog niet doorgevoerd

nog geen verdere ervaring met de maatshappij kan dus nog geen duidelijke mening geven wel wil ik opmerken dat ik bij de polis npg geen schade formulier heb ontvangen

alleen het prijs verschil moet nog af gehandeld tussen de 2 verz maatschapijen krijg ik terug of moet ik bij betalen ? mvrg Ab

Wat een waardeloze verzekeraar.Na 2 emails (nooit beantwoord) en 4 keer bellen in 6 weken tijd is men niet in staat een "groene kaart" op te sturen. Morgen maar weer bellen. Email heeft geen zin.Heb hier geen vertrouwen meer in deze maatschappij. Nooit meer Premio.

Bij afsluiten was meldcode niet bekend; later snel verwerkt.

wij zitten niet meer bij premio maar bij klik en go met een ford escort; de hoofdauto is geschorst tot 1-12-2012 en komt dan ook bij klik en go via jullie

Spijtig dat ik geen brief thuis gestuurd krijg met de mededeling dat de auto daadwerkelijk is verzekerd en geen groene kaart ontvangen.

Zonder veel moeite de overstap gemaakt. Alles duidelijk en snel.

Premio gaf ons de doorslag om bij hun een verzekering af te sluiten voor de auto , daar het prijs verschil met de huidige verzekering zeer groot was.

Had lagere premie verwacht. Aangezien Premio onderdeel is van Delta Llloyd was ik er van uitgegaan dat ik als trouwe klant van D.L. een betere no claim korting zou krijgen. Een lullige schade van een jaar daarvoor kon ze niet overtuigen. Helaas kan ik pas na 1 jaar opzeggen. (wat ik ook binnenkort ga doen)

Negatieve indruk ; geen bescherming van bonus malus, met 1e schade val ik drastisch van 12 schadevrije jaren naar 8 !!

jammer nog steeds geen antwoord op mijn mail, echter zeer tevreden over de medewerkers aan de telefoon

Je krijgt alle benodigd informatie, ze laten je niet te duur betalen

Heb nog geen ervaring over deze maatschappij maar heb er wel een goed gevoel over.

verder afwachten of de prijs per jaar blijft van wat aangegeven is

Dat dingen in één keer goed gaan, maak je, erg genoeg, niet vaak mee. Helemaal tevreden.

Bijv. “Goede prima verzekering voor een goede prijsmaatschappij heeft me nog nooit in de steek gelaten”

schade is door schade garant bedrijf van der endt te goes op een correcte wijze afgehandeld, ook het eigen risico is uitbetaald aan mij , ik moest hierover wel een keer bellen, na een maand van de herstelschade en dat de ZLM mij had laten weten dat de schade reeds was vergoed aan mijn verzekerings mij, maar na een maand nog geen eigen rici

6hdBo9 , [url=http://vkhdmqqjuivd.com/]vkhdmqqjuivd[/url], [link=http://tfyfryssdcqu.com/]tfyfryssdcqu[/link], http://knvwmhjuwtip.com/

Nadat ik de Polisvoorwaarden had gelezen, heb ik de verzekering uitgebreid met minicasso. Ook deze wijziging is vlot geaccepteerd

S4anFq , [url=http://liqpaycchszs.com/]liqpaycchszs[/url], [link=http://dllqgtrmemzh.com/]dllqgtrmemzh[/link], http://ywaujsnecnyi.com/

Slecht. Sinds het per 1 januari overgegaan is naar NationaalSpaarfonds kan je de service wel vergeten en doen ze hun uiterste best met het vertellen van leugens om niet tot uitkering over te hoeven gaan.

Goedekope verzekering en dat voor all risk en alles gewoon verzekerd voor dat geld met een laag eigen risico

Bereikbaarheid en communicatie is buitengewoon slecht. Krijg geen antwoord op mijn vragen, maken veel administratieve fouten. GA NIET MET DEZE GOEDKOPE MAATSCHAPPIJ IN ZEE !

de toekomst zal uitwijzen of de positieve indruk ook op langere termijn, bij echte problemen bv. nog steeds zal blijven gelden.

vergelijking vanandere verzekeringen heel overzichtelijk, daardoor snel een keuze kunnen maken.

Nog geen ervaring bij schade afhandeling, ik hoop die ervaring natuurlijk ook niet op te doen. Na een schade wil ik mijn mening nogmaals weer geven.

Ik weet niet of deze verzekering moeilijk doet bij schade maar mij bevalt deze verz. wel.

niet alleen lage prijs, ook uitstekende service

zal jullie ook bij andere aanbevelen alles zeer goed

Ik vond het erg makkelijk om op deze manier een zorgverzekering en een autoverzekering uit te zoeken ik ben sind Januari op internet dus dit was voor het eerst dat ik het op deze manier te werk ga. Ik ben dan ook geslaagd voor deze verzekeringen. Alleen wacht ik nog steeds op de polis want als de prijs niet naar me zin is wil ik als nog veranderen en dat kan binnen 2 weken dat is eind van de week en daar ga ik dan echt gebruik van maken. Maar dat heeft niets met Independer te maken die werken snel en goed dus als het niet lukt om ik daar weer terecht.

Behoudens het aantonen van de schadevrije jaren, daar zou een betere en juiste manier voor moeten zijn om dit te kunnen aantonen…!!

Door drukte 2 uur moeten wachten en door uitzondering bij verzekeraar (allsecur) ivm schadevrije jaren kon de verzekering niet worden afgesloten. Daarna telefonisch zeer snel geholpen aan andere verzekeraar. Twee verbeterpunten: -Duidelijkheid over wachttijd –> had nu liever rechtstreeks bij een verzekeraar afgesloten want volledige dagprogramma ging in de war. -Duidelijkheid over schadevrije jaren. Op internet staat namelijk dat verzekeraars online een database hebben waar ze kunnen checken (ROY). Dan is het toch makkelijk om te controleren?

graag sneller e.mail bevesteging dat je verzekerd bent

met deze maatschappij heb ik geen enkele ervaring de verzekering gaat pas begin 2012 in.

makkelijk af te ,j.w.melcherssluiten,goede prijs,kwaliteit moet nog blijken,maar voorlopig ben ik tevreden

De vraag over de aanhanger werd totaal niet beantwoord door Premio. Polisvoorwaarden niet op papier, doch alleen te downloaden.

de eerste keer dat ik telefonisch contact had met de medewerkers hadden ze mij goed geinformeerd over uw maatschappij en ze hebben mij snel terug gebeld.ik hoop dat jullie altijd de beste verzekering blijven. mvg araz

betrouwbaar maatschappij die alles goed afhandeld

Mijn autoruit ging kapot om 18:00 uur, alarmcentrale premio geeft aan dat als de ruit bij kwikfit gemaakt wordt de helft van het eigenrisico betaald hoeft te worden en dat kwikfit 24 uur bereikbaar is. nou dat klopt als je kwikfit belt na 17:00 krijg je een antwoord apparaat die meld dat je de volgende dag geholpen wordt. gelukkig dat de firma carclass wel meteen een ruit komt inzetten maar dat kost je dan wel 67,50 meer.

Per email vroeg ik om een groene kaart. Helaas geen enkele reactie ontvangen. Graag uw bemiddeling.

De kleine schade in 2010 is snel afgehandeld. De aangemelde tariefsverhoging was in ieder geval onduidelijk.

prima maatschappij tot zover, afhandeling schade prima de p remie is wel wat duurder geworden i.v.m. de schadevrije jaren maar dat lijkt me redelijk.

Goed bedrijf jammer dat je bij een schade door een ander je eerst zelf de eigen risico moet voorschieten.

bij aanmelden verzekering volgde vrij snel een accoord afwerking en opsturen polis was snel geregeld

Bij omzetting van verzekering i.v.m. aankoop nieuwe auto kwam Independer met aanbod van andere goedkope verzekering. Prima, en ook de gegevens waren snel binnen. Echter, ik heb nog steeds geen papieren van Premio binnen (ook geen nota trouwens van Independer? Premio?) Wel een bedrag retour gekregen van Budgio. Over de prijs/kwaliteit verhouding kàn ik (nog?)geen mening hebben, evenmin over de volledigheid/uitleg van de informatie . Wàt me is uitgelegd, leek duidelijk, maar ik vermoed nu dat ik meer had moeten (willen) weten.

Goede maatschappij zonder aanziens des persoon/leeftijd.Bij event. vragen ontvang je op dezelf de dag een vlot en duidelijk antwoord.

opmerking: ik wilde een 2e auto op mijn naam bij de zelfde verzekeraar in de verzkering op laten nemen. Dit kon niet via Independer omdat u geen geen tussenpersoon bent voor Premio. Heel vreemd, want mijn 1e auto is wel via U bij Premio afgesloten. Heb nu de 2e auto maar direct bij Premio ondergebracht.

Deze verzekeringsmaatschappij is een onderdeel van delta loydd. De premie scheelt voor mijn auto meer dan 30euro per maand op dezelfde verzekering bij ZLM waar ik eerst verzekerd was. Da’s toch snel geld verdiend.

Heb in die60 jaar 3x mijn oude verzekering nodig gehad. Nu werden ze in een keer 200 euro duurder. Blij met mijn nieuwe verzekering.

Goede uitstraling en een goed doordacht aktie plan om nieuwe klanten te ondekken. De voordelen de verzekeraar biedt zijn legio. Ook kun jij er terecht voor autoverzekeringen en ze zijn natuurlijk de goedkoopste verzekeraar met de laagste premie en het laagste eigen risico.

Auto verzekering afgesloten (dacht ik ) via jullie website op onverklaarbare rede hadden jullie die niet ontvangen voor aanvullende data moest ik bellen en is alsnog afgesloten wel geholpen door een zeer aardige dame.

Hoop bij eventuele hulp ook zo goed behandeld te worden

Na de teloorgang van Ineas overgestapt naar een andere prijsvechter met goede condities, maar ook met een “sterke moeder”. Tot nu toe gelukkig slechts eenmaal (ruit)schade, afwikkeling probleemloos

Fijne hulp, goede informatie. goede deal/overstap van verzekering. Scheelt me bijna 200 euro per maand. Snel en gemakkelijk afgesloten en geregeld.

Bij de keuze van het “pakket”,een overzichtelijk aanbod van mogelijkheden.

het antwoord op de eerste vraag kan slechts een vermoeden zijn. toch?

Het enige wat mij stoort is dat mij verteld is dat u voor mij de verzekering op zou zeggen en nu moet ik het zelf doen dat vind ik een minpunt. Het is duidelijk gezegd en daar kreeg ik een mail van. Dat valt tegen.

nog steeds geen nieuwe polis en dus nog steeds een foute polis in mijn bezit

onduidelijk over het in te vullen aantal jaren verzekerd !!

Mijn man heeft dit voor mij geregeld, heeft zelf ook zijn verzekering bij u lopen. Snelle afhandeling van zaken, binnen 2 dagen alle papieren in huis.

Prima, nu hopen dat we nooit van de verzekering gebruik hoeven te maken.

Verwachte premie-inning op 1 mei 2011 vond nog niet plaats. Dit vandaag per e-mail doorgegeven !

tot heden nog geen gebruik moeten maken van deze verzekering; daarom moeilijk om een oordeel te geven.

goede behandeling gehad bij afsluiying van verzekering

goede verzekering,maar ik ben al een maand aan het wachten op een antwoord. via de mail een groen kaart gevraagd voor de caravan,nog geen reactie ontvangen

de schade herstel bedrijven onder kontrakt bij premio vind ik echte uitbuiters.zelf vind ik dat ik ook bij andere herstel bedrijven een offerte moet kunnen maken.de goedkoopste zou door u aan mij uit betaald worden.ik heb bij de laatste schade geen goed gevoel over. ik had geen schuld aan dezeschade ik vermoed nu dat daardoor de premies met wel.

probleem is dat verzekeraar alleen het tarief betaalt van reparatie in een aantal voorgeselecteerde garages, buiten Amsterdam gelegen. Peugeot Amsterdam beek daar niet onder te vallen. Als men toch deze garage kiest, wordt de schade niet volledig uitbetaalt.

Bij de ontvangen bescheiden bevindt zich niet de groene kaart, welke ik wel had verwacht. Indien deze later wordt verstuurd dan had dit vermeld moeten worden. Nu ben ik verplicht dit na te vragen. Eén minpuntje.

maatschapij heeft na een jaar premie verhooging van 20 % dat is zeer veel

Ietwat verwarrend vind ik dat zoveel verschillende medewerkers in beeld komen bij het contact met Independer – die elkaar soms blijken tegen te spreken. Liever zou ik werken met een vaste Account Manager. Maar uiteindelijk is alles keurig geregeld!

premio was snel met het toesturen van alle papieren en volledig casco gedekt voor maar 37 euro in de maand.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen