Nationaal Spaarfonds Aansprakelijkheidsverzekering

★★☆☆☆ 5.9/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Nationaal Spaarfonds

Nationaal Spaarfonds is een organisatie met meer dan 165 jaar ervaring. Onder het motto ‘Later begint Nu’ verzorgen zij voor 294.000 klanten verzekeringen.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Lage premie: Nationaal Spaarfonds is vaak de goedkoopste van Nederland
  • Snelle schadeafhandeling: u kunt 24 uur per dag terecht bij Nationaal Spaarfonds, voor een snelle afhandeling van schade
  • Vriendendiensten meeverzekerd: schade ontstaan tijdens een vriendendienst is meeverzekerd tot €12.500 per gebeurtenis
  • Ook schade tijdens vrijwilligerswerk of een stage is verzekerd
  • Geen eigen risico: het verzekerd bedrag is maar liefst €1.000.000 en u heeft géén eigen risico

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nationaal Spaarfonds Aansprakelijkheidsverzekering

De Nationaal Spaarfonds Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationaal Spaarfonds Aansprakelijkheidsverzekering

struikelde en stapte op de modelbouwboot van mijn zoon in zijn huis volgens nationaal spaarfonds heb ik niets verwijtbaars gedaan en was het niet mijn schuld wel ben slecht ter been de boot stond netjes op een standaard hoezo niet mijn schuld zou zeggen afschuifpolitiek

Voor mijn bedrijf heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Ik heb deze afgesloten bij Nationaal Spaarfonds. Ik heb er tot nu toe 1 keer gebruik van moeten maken. Ik had een glas drinken over een laptop laten vallen van een klant. Gelukkig was ik verzekerd.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen