Huis In Eén Opstalverzekering

★★★★☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Huis In Eén

Met de woonverzekering van Huis In Eén Verzekeringen heb je alles in één keer goed geregeld. Huis In Eén Verzekeringen is ontwikkeld door Independer.

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Je bent verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, water, bliksem, storm, ontploffing, gewelddadige beroving, inbraak en diefstal
  • Glas standaard meeverzekerd
  • Extra opruimingskosten na schade verzekerd tot €50.000,-
  • Vergoeding voor tijdelijke woonruimte als je door schade niet in je woning kunt wonen
  • Zwembad, jacuzzi of zonnepanelen zijn standaard meeverzekerd
  • €100,- eigen risico per schade

Onafhankelijke beoordelingen voor de Huis In Eén Opstalverzekering

De Huis In Eén Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 juni 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Huis In Eén Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Huis In Eén Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 juni 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Huis In Eén Opstalverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen