Generali Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.1/10 (12 reviews)

Logo verzekeraar Generali

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Uitgebreide dekking
  • Glas eenvoudig meeverzekeren
  • Vergoeding voor bereddingskosten

Onafhankelijke beoordelingen voor de Generali Opstalverzekering

De Generali Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,3.

De Generali Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Generali Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Generali Opstalverzekering

Opgezgd , keren schade niet uit omdat ze aangeven dat het geen onvoorherziende gebeurtenis was of onderhoud was of omdat het niet om nevenschade gaat ? Let op de Nederlanden van Nu zijn ook van Generali. All-risk ? ruime dekking. LET GOED OP ! Wees dus bedacht en kies een verzekering die niet alleen de premie will ook ook de schaden uitkeerd. Dus ik zal deze verzekering niet aanraden.

Door een verstopte afvoer van mijn ketel was er waterschade ontstaan. Ik was in de veronderstelling dat de verstopping was verholpen, maar dat bleek achteraf niet zo te zijn. Ondanks dat generali niet verplicht is de loodgieter te betalen, deden ze dit uit coulance overweging. Ik ben daar erg blij mee! Dank!

Onze garagedeur is zwaar beschadigd geraakt door een aanrijding. Generali heeft het goed, snel en duidelijk afgehandeld? Een schadeexpert is langsgeweest en ik kon direct een nieuwe deur bestellen.

Wij zijn al 14 jaar klant bij jullie en ontzettend tevreden Paar weken geleden flinke schade gehad We hebben gebeld en een dag erna stond er al een expert bij ons Deze man kunnen wij niet genoeg bedanken Zo lief zo begripvol! Hij is zelfs 2x terug gekomen om ons alles in onze tempo te kunnen regelen. We mochten hem bellen mailen als er wat was en dan kreeg ik echt direct of dezelfde dag nog antwoord terug. Zelfs nu als ik vragen heb staat deze lieve man expert bij generali voor ons klaar. Ook de snelle afhandeling zijn wij ontzettend tevreden over. Bij deze willen wij graag jullie en de expert bedanken voor de snelle hulp afhandeling jullie zorg. Dank jullie wel voor alles!

Grote ruit van pand en glazen deur door inbrekers verbrijzelt. Snelle afhandeling, goed advies, prettig contact.

Er was een lekkage en een VvE die niet lekker samenwerkte. De expert van Generali heeft zeer goed geholpen om een oplossing te vinden, die voor iedereen aanvaadbaar is..

Lekkage na detectie snel en prompt afgewikkeld.

Snelle en goede afhandeling schade, tevreden.

We vinden het erg fijn dat de schade, mede door Generali, zo snel is hersteld en dat alle kosten snel zijn vergoed. Bedankt!

Ik had een barst in ruit velux kantelraam. Herstelkosten voor de ruitschade is snel en efficiënt afgehandeld tot mijn grote vreugde.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen