PetSecur Kattenverzekering

Top 3 beste verzekeringen

Top 5 populairste kattenverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de PetSecur Kattenverzekering

Zeer slechte verzekering. Op internet doen ze zich voor als de beste verzekeraar en als je extra dekking sluit (zoals wij hebben gedaan) ze dan bij een contract van 60 maanden ook een sterilisatie betalen. Helaas wijzen ze nu naar de kleine lettertjes en betalen van de totale € 565,- slechts € 180,- Nota bene, dit was bij aanvang verzekering nog € 200 maar ze hebben het bedrag tussentijds verlaagd. Ook willen ze alleen betalen na inzage van de patientenkaart en op basis daarvan gaan ze alle hulpmiddelen en kleine bedragen uitsluiten. Pas op met deze verzekeraar, het is een malafide organisatie die niet wil betalen. Ook het contract royeren kan niet, je moet de termijn van 60 maanden uitzitten. Allen overlijden of overplaatsen hond is reden tot royement.

Waardeloos, wij hebben ern zeer uitgebreide verzekering afgesloten van 359 per jaar, maar elke keer 0,0 vergoed!! Niet nemen!

Let op met deze verzekeraar want zij hebben enigszins verborgen hele vervelende/beperkende voorwaarden. Zo betalen zij bij een chronische ziekte de kosten maar tot het eind van het lopende jaar. Daarna wordt niets meer vergoed. Met een beetje pech krijg je dus maar een paar maanden een vergoeding, daarna niets meer. En bij de extra dekking voor castratie/sterilisatie krijg je maar 50% (basispakket), 70% (standaardpakket) of 90% (extrapakket) vergoed van het maximaal genoemde bedrag in de voorwaarden. Maar je zit wel meteen VIJF JAAR vast aan deze verzekering en opzeggen kan niet, ook niet als je nog helemaal geen castratie geclaimd hebt. En in die 5 jaar ben je vogelvrij want dan mogen zij de premie laten stijgen zoveel zij willen, zonder dat je op kunt zeggen. En je krijgt ook geen verduidelijking over de hoogte van die stijgingen. Kortom Petsecur lijkt op het eerste oog een goede, betrouwbare en betaalbare verzekering, maar nadat je er aan vast zit en de beperkingen in de claims tegen komt, kom je er al snel achter dat het eigenlijk een hele slechte verzekering is, die hun klanten in een wurggreep houdt. En helaas mag dat gewoon…. Maak s.v.p. niet dezelfde fout als ik en kies een andere verzekeraar voor je huisdier!

PAS OP: Verzeker je huisdier hier niet! Mijn lieve pup heb ik laten checken bij de dierenarts voor z’n knietjes.. hij heeft misschien patella luxatie en zelfs een onderzoekend consult naar een wat zij noemen “genetische afwijking” wordt niet vergoed. Ik heb het duurste pakket! En ik betaal bijna 40 euro per maand! Overstappen naar een andere verzekering kan nu ook niet meer, want die zien dit nu als “iets wat al bekend was” en dus nieuw voor de andere verzekeraar. Voel me ZWAAR genaaid en deze partij doet echt aan je reinste GELDKLOPPERIJ! Trap er niet in!

We zijn al tienjaar met onze huisdieren verzekerd en nog geen enkele negatieve ervaring. Service is top, dezelfde dag een uitgebreide mail met duidelijke uitleg. Binnen. 3 dagen staat het geld weer op je rekening.

Verkeerde informatie onvriendelijk .Overal voor ingedekt zodat er vrijwel niks vergoed word ..Ik had drie katten in zak verkering

Verzekering afgesloten op 10 oktober voor onze kat, incl.tanden omdat we 9 maanden daarvoor 10 tanden en kiezen hebben moeten laten trekken bij hem, ivm rotte kiezen en losse tanden had hij erg veel ontstoken tandvlees. Dit ook aangegeven bij petsecur. Na ingaan van de verzekering op 23 oktober zijn wij begin november naar de dierenarts gegaan omdat hij ineens niet meer wilde eten. Toen bleek dat er wat ontsteking in zijn bek en nu ook keel zat. Pijnstiller, antibiotica en ontstekingsremmer gekregen en een maand later zijn het restant aan kiezen en tanden is begin december getrokken. Rekening: 600 euro. Petsecur: NEE WE VERGOEDEN NIKS want dit is een aandoening die al bekend was. Pardon?! Als dit bekend was dan hadden ze alles 9 maanden eerder getrokken. Hij heeft in die 9 maanden supergoed gegeten en was hartstikke vrolijk, niks aan de hand. Niet eten is ook niet iets wat een kat langer dan een paar dagen vol kan houden! Het consult waarin werd geconcludeerd dat zijn bek weer ontstoken was en er iets aan gedaan moest worden viel notabene in de verzekeringsperiode. En buiten dat, elke kat heeft ontstoken tandvlees als de tanden en kiezen rot zijn en los zitten. Dat betekend toch niet dat hij daarna uitgesloten is van tand behandelingen? Als dat de regel is, hoe kun je dan een dierenartsverzekering met tandpolis afsluiten? Terwijl wij nog netjes de historie hebben aangegeven bij het afsluiten van de polis. Wij zitten nu vast aan de kosten van deze verzekering (meer dan 300 euro!) want opzeggen binnen een jaar kan ook niet. Dus wees gewaarschuwd: oplichters!!! Beter verzekeren bij een gerenommeerde partij zoals Ohra.

Sluit nooit een dierenverzekering af bij de Ohra! Vier jaar geleden sloten we deze verzekering af. We gaven netjes door dat hij tot dat moment ooit 1 keer een blaasontsteking heeft gehad. Ruim 3 jaar later kreeg hij blaasgruis en een penisontsteking. De blaasgruis veroorzaakte de penisontsteking, dus het had niks te maken met een blaasontsteking van jaren geleden. Dat was inclusief een opname van een paar dagen. We kregen 0 euro uitgekeerd, omdat alles aan de geslachtsorganen en alles aan de urinewegen werden uitgesloten. Vragen hoe het precies zit moet je ook niet doen, want dan wordt men onbeleefd aan de telefoon. Enige tijd later informeerden wij over mogelijke vergoeding voor een behandeling aan zijn heup. We zijn van plan om daarvoor naar de dierenarts te gaan, maar hebben dit nog niet eerder gedaan. De dame aan de telefoon liet ons weten dat dat niet vergoed gaat worden, omdat we in het gesprek met haar benoemden dat onze kat waarschijnlijk iets heeft aan zijn heup. Dat is natuurlijk de wereld op zijn kop. De kat is hier nooit officieel voor onderzocht en we hebben geen idee wat hieruit gaat komen. We benoemden alleen dat hij klachten heeft. Lang verhaal kort. Je kunt beter gaan sparen in plaats van maandelijks premie afdragen. Samen met het eigen risico heeft het totaal geen zin om de graaiers van de Ohra te gaan spekken.

Hebben grote problemen met onze bouvier gehad door OHRA snel netjes en vooral ook vriendelijk afgehandeld zeer tevreden

Spijt dat ik deze verzekering heb afgesloten. Zodra er een vaccinatie wordt gegeven wordt het consult niet vergoed. Had het gecombineerd met klachten van de hond en gelijk de vaccinaties laten geven, wederom niks vergoed gekregen. Echt waardeloos, iedere maand betalen maar zodra er iets gedeclareerd wordt krijg je niks vergoed. Beter iedere maand 26 euro opzij zetten en sparen dan iedere maand betalen aan een verzekering die toch niks vergoed!

Na wederom een fikse premie verhoging. Heb ik de verzekering stop gezet. Het is niet meer te betalen. Een voordeel van de Hema huisdieren verzekering, ze betalen snel uit.

Niet doen! Ik kan helaas niet overstappen omdat mijn hond al 10 jaar is. Onlangs weer een fikse verhoging van ruim 20%. Lastig declareren met veel restricties.

Nog nooit iets ingediend bij Ohra. Al 7 jaar verzekerd. Nu dien ik wat in want mijn kat had een ontsteking aan zijn bekje. Krijg ik 0,00 vergoed. Geloof me.. je kan beter zelf sparen

Ik dacht er goed aan te doen mijn pup te verzekeren. Basis met vaccinatie en gebit. €29 per maand. Eerste consult, controle en vaccinatie en ontwormen. Totale kosten €130. Ik krijg er €50 van vergoed voor de vaccinatie, thats it. Over 3 weken moet de pup nog eens gevaccineerd worden en daarvan krijg ik dan niets vergoed. Ik kan pas over 11 maanden deze verzekering opzeggen. Dus ik heb dit jaar al €550 uitgegeven en ik krijg maar €50 vergoed! Open een spaarrekening voor je huisdier en sluit geen verzekering af!

Erg fijne dierenverzekering. Ik heb er niet vaak gebruik van hoeven maken, maar de laatste 3 weken wel 2 keer voor mijn poes met een ontsteking onder haar kinnetje en oor. Eenvoudig de dierenartskosten te declareren online en binnen 2 dagen stond het te vergoeden bedrag op mijn rekening. Ik ben echt zeer tevreden!

Ze vergoeden bij de plus verzekering 150€ voor consulten. Maar als je dus een keer in het weekend naar de dierenarts moet is dat bijna direct op. Consulten zijn juist het duurst! En die worden bij mij nu na 3 maanden al niet meer vergoed. En ik zit ook nog aan die verzekering vast tot april volgend jaar. Staat allemaal wel in de voorwaarden maar als je geen idee hebt van de kosten (zoals ik) kan dat heel erg tegenvallen. Erg jammer, ga zodra het kan overstappen. Weggegooid geld dit.

Al jaren verzekerd voor 30€ pm , had v d week eerste keer consultant 60€ . Wordt 3,95€ van vergoed. Vieze oplichters!!! Meer dan 1000€ naar overgemaakt

Grootste oplichters die er zijn. Hond geopereerd, niet vergoed, had een ongeval moeten zijn was de conclusie

Je kan beter zelf het maandbedrag sparen want ze zijn heel streng over wat ze wel of niet vergoeden. Vooral als klachten bij je huisdier al bekend waren voor het afsluiten van de verzekering, vergoeden ze vervolgens niks meer. Verdere behandelingen met betrekking tot die klachten worden dus niet vergoed. Dit zal waarschijnlijk goed beschreven staan in de vele polisvoorwaarden en voor sommige vrij logisch zijn. Echter vind ik het erg tekenend voor hoe ze met de zorg van huisdieren omgaan. Je betaalt maandelijks een flink bedrag en als je huisdier dan echt zorg nodig heeft zijn ze erg terughoudend in het vergoeden. Daarbij gebruiken ze een automatisch systeem om je declaratie te beoordelen wat niet vlekkeloos is. Alleen steekproefsgewijs wordt er door mensen naar de declaratie gekeken maar dat krijg je niet te horen. Zelf heb ik ondervonden hoe hun systeem onze gehele declaratie als vaccinatie behandeling beoordeelde (waar je dus een aanvullende verzekering voor nodig hebt) en er dus 0 werd uitgekeerd. Ook hier weer merk je dat hun systeem streng is afgesteld in plaats van de voordeel van de twijfel te geven. Kortom bij OHRA zijn ze ingesteld op het zo min mogelijk uitkeren in plaats van andersom. Vandaar dat ik adviseer om het maandbedrag zelf te sparen mocht er ooit zorg nodig zijn voor je huisdier. Dan gaat tenminste wel 100% van dat bedrag naar de zorg.

Al jaren verzekert bij OHRA met mijn Herders. Nooit geen gezeur over wel/niet vergoeden. Ook niet toen ik verzuimde te melden dat de kosten boven een bepaald bedrag uit kwamen. Men wees wel even op deze regel, maar hebben wel het voor vergoeding in aanmerking komend deel vergoed. Prettige wijze van declareren en vlotte vergoeding. Premie is wel wat hoog, maar dat vindt ik ook van mijn eigen ziektekosten verzekering :-) Bij vragen of onduidelijkheden altijd vlot geholpen via tel/mail/whatsapp. Dus tot zover geen negatieve ervaringen met OHRA

waardeloze verzekering je krijg nooit wat terug na dit jaar stop ik er gelijk mee

We waren enkele jaren geleden al niet zo blij dat onze huidige verzekeraar stopte en we noodgedwongen door de leeftijd van onze hond ,toen 9 jaar alleen naar Ohra konden overstappen. Alles zou bij het oude blijven ,alleen de premie viel met wat we voorheen in het pakket hadden veel duurder uit. Noodgedwongen lieten we het een en ander vervallen zodat de premie het zelfde bleef als bij onze oude verzekeraar.Jaarlijks kwamen er wel wat kleine veranderingen en een jaarlijkse verhoging die naar mijn idee hoog maar niet overkomelijk was. Wat schetst mijn verbazing dat ik gister de nieuwe polis inzie en daar doodleuk zie dat er 20% premie bovenop gaat komen.Zijn dit normale tarieven of is dit belachelijk voor woorden,volgens mij het laatste .Inmiddels is onze hond 12 jaar en een andere verzekerings maatschappij neemt mijn hond niet meer in de verzekering.Dus met je rug tegen de muur heb je dit maar te accepteren?

Ik heb voor mijn pup het pluspakket afgesloten met o.a een vaccinatievergoeding. Ohra rekent echter het consult (40 euro) ook als vaccinatie. Hierdoor ben je met 1 vaccinatie al door je budget voor vaccinaties heen. Je krijgt het consult dus niet apart vergoed. De 75 euro vaccinatievergoeding is dus een wassen neus.

We have 2 English Springer Spaniels, who have been insured by OHRA. Don’t ever take OHRA insurance. They are absolutely useless. They take your money gladly and when you need them once in 18 months if, they are so full of nonsense! They find every excuse not to help. Even if you declare every thing perfectly, they will find an excuse. They frustrated the living daylights out of me. I have spent over 2000.00 euro on insurance, for having only frustrations and trouble. Extremely difficult to communicate with and very unfriendly.

11 jaar lang verzekerd geweest bij Hema dieren schade verzekering. Altijd netjes de nota`s afgehandeld. ik diende ze altijd 1 x per jaar in dan is het maar 1x € 45 per jaar bij het indienen van alle not`s dierenarts. word netjes afgehandeld . in de afgelopen 11 jaar bijna alles wel vergoed gekregen . Wij hebben er nooit moeilijkheden mee gehad. hondje Kaya inmiddels overleden . Mag ik de Hema Dieren schade verzekering nogmaals bedanken voor de goede en juiste afhandeling. bij e.v.t. een nieuw hondje in de toekomst zekers weer deze verzekering van U. vr. Groet Fam Kers te Apeldoorn

Als huisdiereigenaar begrijp ik de behoefte om mijn geliefde huisdier te beschermen tegen onverwachte veterinaire kosten. Na het vergelijken van verschillende dierenverzekeringen, besloot ik om de Aegon Dierenverzekering uit te proberen. Helaas moet ik eerlijk toegeven dat mijn ervaring met deze verzekering teleurstellend was en ik het gevoel kreeg dat het meer om geldklopperij ging dan om daadwerkelijke zorg voor mijn huisdier. Het eerste probleem dat ik tegenkwam, was de complexiteit van de clausules en voorwaarden in het contract. Aegon leek altijd een manier te vinden om onder uitbetalingen te komen. Ik had gehoopt dat ik op Aegon kon vertrouwen in geval van nood, maar keer op keer ontdekte ik dat er altijd wel een regel was waar ze zich achter verscholen om niet uit te betalen. Het voelde alsof ik premie betaalde voor niets. Door deze negatieve ervaringen besloot ik uiteindelijk om het heft in eigen handen te nemen. In plaats van te vertrouwen op de Aegon Dierenverzekering, begon ik maandelijks geld opzij te zetten om eventuele veterinaire kosten te kunnen betalen. Deze aanpak bleek veel betrouwbaarder en transparanter te zijn. Ik had volledige controle over mijn eigen geld en hoefde me geen zorgen te maken over het voldoen aan de eindeloze clausules en voorwaarden. Al met al kan ik niet aanbevelen om in zee te gaan met de Aegon Dierenverzekering. Het voelt als een geldklopperij, waarbij uitbetalingen worden vermeden door de vele regels en clausules in het contract. Het is beter om zelf verantwoordelijkheid te nemen en maandelijks geld opzij te zetten voor mogelijke veterinaire kosten. Op die manier spek je niet de verzekering van Aegon, maar heb je wel de gemoedsrust dat je huisdier de benodigde zorg kan krijgen zonder tegengehouden te worden door complexe regels en ontbrekende uitbetalingen

Wat een vreselijke verzekeraar. Ik heb twee honden met de duurste maandpremie. Maar als ik naar een dierenarts ga met een serieus medisch probleem dan doen ze vreselijk moeilijk. Alsof je voor een schoonheidsbehandeling naar een specialist gaat. Vreselijk. Mijn vertrouwen in deze verzekeraar heeft een flinke opdonder gekregen.

Ik beoordeel deze verzekering met 1 ster maar hebben deze niet eens verdiend. Moest 1 ster doen anders kon ik dit niet plaatsen. Zijn oplichters. Heb 12 jaar verzekering betaald voor onze stafford, nooit iets geclaimd, nu geopereerd aan zijn bekkie, kosten €750 . Claim ingediend en krijgen €62 terug. Te zot voor woorden. €5000 aan verzekeringsgeld betaald en je krijgt een Engelse nothing. Zogenaamd niet mee verzekerd. Ik ben woest en raad iedereen aan GEEN dierenverzekering te nemen bij eagon . Ze spekken hun eigen pot en laten jou met een hoge rekening zitten.

Heel slecht. Ze vergoeden eigenlijk helemaal niks, je kan beter zelf de dokter betalen. Wij hadden een Plus verzekering voor onze kat, castratie, echos en overige zaken moesten wij allemaal zelf betalen en ze keren het liefst niks uit. Ze doen heel moeilijk en blijven bij hun punt. Zeker niks afsluiten bij Ohra

Al heel wat jaren tot volle tevredenheid verzekerd bij Petplan. Dat was met mijn vorige honden en katten en nu met mijn hond en kat. Alles wordt zoals altijd netjes uitbetaald zonder problemen. De laatste keer een gedragstherapeute/medicijnen voor mijn vuurwerkangst hond, kat verwijdering onder narcose grasaar 10cm lang in neusje ook weer netjes uitbetaald. Ik schrik alleen van een mail die ik kreeg dat de verzekering verhoogd wordt met de volgende verlenging polis wegens gestegen dierenartskosten. Kijk ik vervolgens op hun website trekt men klanten aan met een jaar lang 10% korting polis?. Dat komt er op neer dat ik als trouwe klant dan de extra verhoging betaal die de nieuwe klanten als korting krijgen. Dat werkt met meer verzekeringen zo terwijl men juist andersom de trouwe klanten moet koesteren. Maar het zij zo je doet er weinig aan. Maar verder ik ben met Petplan zeer tevreden al jaren.

Petplan weigert declaraties te vergoeden omdat de klachten zogenaamd binnen de wachttermijn ontstonden of aanwezig waren. Zelfs de mening van een dierenchirurg dat dit niet het geval is weigeren ze aan te nemen. Gelukkig konden we voor onze andere kitten tijdig (nog twee dagen) de verzekering opzeggen. We beraden ons nu op juridische stappen.

Onze twee honden zijn nu 8 jaar verzekerd. We hebben goede ervaringen met het indienen van declaraties (snel antwoord en word ook snel uitgekeerd). 1 keer ging er iets mis omdat men dacht dat de administratie kosten gedeclareerd waren…Daar hebben we over gebeld en het bedrag is alsnog uitgekeerd met excuses. Kortom ik ben blij met Ohra.

Ik heb 2 kleine hondjes verzekerd bij Orha met dekking in buitenland! Nu met 1 hondje oormijt naar dierenarts in Spanje geweest, netjes nota gehad van 58 euro …. Ingediend bij Orha en de rekening moet in Duits Engels of Nederlands zijn. Ze hebben zeker geen Google Translate .ik betaal bijna 100 euro per maand voor de verzekering en voor 58 euro moet de dierenarts het vertalen( een verslag maken). Ongelofelijk wat een uitzuigers. Tot 1 augustus loopt de verzekering en daarna nooit geen Orha meer!

Veel betalen voor weinig zorg. Onduidelijke site als het gaat om uitkeren van vergoedingen. Als je denkt uitgebreid verzekerd te zijn, vergeet het want je moet dingen extra verzekeren ook bij de plus polis.

Ik heb mijn kat bij de Hema verzekerd. Los van de forse administratie die erbij komt kijken om een declaratie in te dienen, wordt er vlot uitgekeerd. Waar ik echter totaal niet over te spreken ben zijn de premieverhogingen die 1 á 2 keer per jaar plaatsvinden. Zo begon ik ooit in augustus 2015 met een maandelijkse premie van 10,49 euro, is dat inmiddels gestegen naar 23,48 euro en mag ik vanaf januari 2023 maar liefst 27 euro gaan betalen. Overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij kan niet, want daar is mijn kat te oud (7 jaar) en te ziek (lichte hartruis) voor. Dat laatste zorgt er voor dat ik niet op durf te zeggen, want ondanks dat de hartruis heel langzaam vordert, zal op termijn medicatie nodig zijn. Dierenverzekering? Doen! Maar niet bij de Hema.

Onze hond had last van zijn oren. Zijn linkeroor had hij last van oorsmeer/mijt. De dierenarts heeft zijn oor behandeld en toen kreeg hij last van zijn rechteroor ook behandeld kregen niks vergoed…daarna blijkt de hond een beginnende oorontsteking te hebben en moet hij onder verdoving behandeld worden (€420,00) voor deze behandeling krijgen wij niks vergoed. Hun argument is dat het alle behandelingen hetzelfde zijn. Dus mensen geen verzekering bij Petplan nemen.

Al jaren bij OHRA, alleen de premie stijgt en de vergoeding slinkt. Ik voel me flink benadeeld door deze verzekering. Door de leeftijd van de kat zit ik hier aan vast maar deze verzekering nooit meer.

Ik heb voor het eerst een dierenverzekering afgesloten. Voor Ohra gehouden omdat vaccinatie ook inbegrepen zou zijn. Een maand later bleek deze niet geactiveerd te zijn, dus geen vergoeding. Naar aan te geven dat er een fout gemaakt is een gevraagd of deze alsnog geactiveerd kon worden, voor de volgende keer, kreeg ik te horen dat dit pas over een jaar mogelijk is! Een opzeggen kon ook niet meer. Dus de reden waarom ik voor Ohra heb gekozen, is nu niet relevant meer. Zeer klantonvriendelijk.

Misschien heeft Ohra een nieuwe hebzuchtige directeur onder de arm genomen. Helaas veel veranderd. Ik sloot deze verzekering jaren geleden af toen mijn katten nog kittens waren. Dat was destijds voor 12 euro pee maand. Ondertussen is dat opgelopen tot 20 euro en er wordt steeds minder en minder vergoed. Eerst diende je zelf de onderdelen van de factuur van dierenarts in, 80% daarvan werd keurig door de verzekeraar uitbetaald. Er werd erop vertrouwd dat alles op een eerlijke manier was ingevuld en doorgegeven. Tegenwoordig bepalen ze zelf op basis van de factuur wat ze ervan willen terugbetalen. Op elk vlak zoeken ze een reden iets niet te vergoeden. Er zit overal een addertje onder het gras. Ik zit helaas vast aan deze verzekering, want mijn katten zijn te oud om nog overgezet te worden en ik durf nog niet zonder. Maar wat ben ik hier boos en ongelukkig over. Voor als er ooit nog een volgend huisdier komt: nooit meer Ohra! En ik raad iedereen die deze verzekering overweegt de kleine lettertjes te lezen. Want als je goed doordenkt heb je aan deze verzekering dus eigenlijk bar weinig…

Mijn hond al van pups af aan hier verzekerd. Helaas samen met mijn vriend in die tijd gedaan. Dit op zijn email adres voor de rest alles op mijn naam rekeningnummer adres etc. Na het uitgaan van de relatie meerdere malen aangeven dat ik dit wou veranderen wat niet mogelijk was. Nu jaren later heeft hij deze verzekering dus kunnen opzeggen zonder mijn toestemming. Hij heeft dit gedaan toen mijn hond net 8 was geworden. Waardoor ik deze nu nergens meer kan verzekeren. Aegon is nooit te bereiken en reageren weken later op een email waarbij ze totaal niet naar de situatie kijken.

We hebben een dierenverzekering voor onze hond genomen omdat we schrokken van de dierenartskosten en we ons in wilde dekken mocht er écht iets loos zijn. ze vroegen ons de oren van ons hoofd over eventuele klachten van onze hond. alle dossiers werden opgevraagd ( terecht want daarin staat de historie in) . tijdens de eerste maand kreeg onze hond een epileptische aanval en het advies van de dierenarts was, even afkijken of het nog eens gebeurde. Helaas na een paar maanden gebeurde het weer. wij hebben het laten onderzoek t/m een leverpunctie en wilde deze kosten deels verhalen bij onze verzekering. We werden in een simpele e-mail weggezet als leugenaars en we hoefde helemaal nergens op te rekenen en we mochten onze verzekering gratis stopzetten ! Ohra moet zich schamen. een verzekering die alleen wil innen en niet wil uitbetalen is géén verzekering maar een malafide organisatie. Sluit geen verzekering af bij dit bedrijf want je komt bedrogen uit.!

Ruim 15 jaar verzekerd geweest. Hebben we een keer wat, blijkt de polis aangepast en zijn we niet verzekerd voor buitenland. Ook crematie blikken we niet voor verzekerd te zijn. Maar inmiddels wel bijna €450,- per jaar betalen. Nooit meer een verzekering bij Petplan.

Waardeloos. Premie gaat fors omhoog. Dekking gaat omlaag en er wordt haast niets vergoed. Altijd wel excuus waarom niet. En zijn haast niet te bereiken. Opzeggen of niet afsluiten.

Heb de verzekering opgezegd omdat hij mij te duur werd Hierna kreeg ik keurig een bevestiging dat mijn verzekering was beëindigd en ze condoleren me met mijn eigen overleiden Als je ze dan belt zegen ze och het is een menselijke fout helaas excuses

Het lijkt net de FBI, elke keer als je een declaratie indient vragen ze de patiëntenkaart, alles maar om niet te betalen. Mijn hondje is geopereerd aan een tumor (Kanker) maar ze hebben geen zin om te betalen. Al die moeite nog als je al zoveel verdriet hebt. Ik kan nergens anders naartoe nu omdat mijn hondjes te oud zijn maar binnenkort komt er een nieuwe pup bij en die ga ik niet meer verzekeren bij de OHRA. Waarom betalen ze maar 200€ aan consulten das toch veel te weinig als je een topverzekering hebt tot 6000€ vergoeding en dan nog 50€ eigen risico en ik betaal elke maand een premie van 113,26€ voor mijn 2 hondjes. Ik heb nooit gekozen voor de Ohra ik was bij Reaal dier en zorg en we zijn opgekocht door de Ohra helaas ……….. ben ik al 22 jaar verzekerd maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

na verscheidenen jaren keurig de premie betaald te hebben (dit jaar zelfs 77, euro per maand voor 2 honden en eigen risico van 50 euro per jaar) en ieder jaar alleen maar de injecties en 1 keer een nachtconsult gedeclareerd te hebben hebben wij de reiniging van de tanden van de honden (2) gedeclareerd. helaas kregen we maar 50 euro vergoed van de 500,- voor 2 honden. we hadden wel de gebit in extra opties genomen. maar de narcose viel in een andere categorie vond Ohra. Weleens gehoord van een dierenarts die tanden van een hond reinigt zonder narcose? Ohra vond dit niet niet in de voorwaarden passen. Slechte voorlichting dus. meteen de polissen opgezegd. dit werd met een telefonisch schouderophalen gewoon geaccepteerd. Zelf geld weg zetten op een spaarrekening, kom je in ieder geval nooit in de problemen. waardeloze verzekering.

Het is dat je geen 0 sterren kunt geven, meer zijn ze niet waard bij Aegon!

Ze zijn erg sneaky met hun polisvoorwaarden. Er staat bijvoorbeeld dat een consult vergoed wordt maar ze weten er een hele andere draai aan te geven, al gaat het om een ongeval of iets dergelijks. Ze formuleren het vervolgens op een manier waardoor ze alles onder preventieve zorg laten vallen. Naar mijn idee een slimme manier van oplichting waardoor ze niets uitbetalen en alleen maar geld ontvangen. Na onze vervelende ervaringen met hun wil ik jullie waarschuwen om je hier niet te verzekeren!

Tot nu toe elke keer als ik iets declareer is er wel iets. 1e keer stond de factuur niet op mijn naam maar op die van mijn partner hier werd zeer moeilijk overgedaan en ze wilde eerst niet eens uitbetalen. Dit terwijl hetzelfde woonadres is, de naam van onze hond, chipnummer en alles van de hond aanwezig was op de factuur. Nu van de week weer een declaratie ingediend dat onze 15 maanden rashond een hartonderzoek heeft gekregen en alweer wordt er moeilijk gedaan. Nu wil onze verzekeraar opeens het gehele dossier van onze hond van alle dierenartsen etc etc. Met opzet het ons veel werk laten opleveren om alles op te gaan vragen terwijl er op de factuur duidelijk staat wat er allemaal gedaan is. Als ik bij een verzekeringsmaatschappij een schade (declaratie) indien en op de correcte manier dan wil ik dit gelijk zonder rompslomp geregeld hebben. Ik werk toevallig zelf bij een verzekeringsmaatschappij (helaas doen die geen hondenverzekering) en daar gaan we niet zo met onze klanten om. Daarnaast zijn ze tussen 10 en 12 bereikbaar op werkdagen echter dan bel ik om 11 uur meerdere keren en krijg ik dat ze nu niet telefonisch bereikbaar zijn en dat ik op werkdagen tussen 10 en 12 terug moet bellen. I rest my case

Op zich is het een goede verzekeraar. Ze betalen snel uit. Het enige wat mij dwars zit is dat ik in 2019 een premie betaalde van bijna € 20 ,00 en nu betaal bijna € 40,00. In 3 jaar tijd is de premie verdubbeld . Ik betaal voor al mijn verzekeringen per maand € 68 . Ik vind dit echt niet meer normaal.

Oplichters, continu op zoek naar excuses, vertragingstechnieken, en uiteindelijk niks betalen. Direct gestopt

Onze hond reageerde heftig na een insecten steek en we gingen met spoed naar de dierenarts. Declaratie ingediend maar bij De Dierenverzekering blijken de polisvoorwaarden zeer mager te zijn en ze interpreteren een claim zodanig fout zodat ze niet hoeven te betalen. Wat een oplichters !

Wat slecht…. Onze hond is 6 jaar en heeft behoorlijk wat kwaaltjes gehad en nog steeds helaas. Nu heeft Ohra de verzekering overgenomen waar ik zat (al de derde overname in 6 jaar???) en altijd maar dan ook altijd krijg ik van de dierenarts een rekening met volledig omschreven wat er is behandeld en waar medicijnen voor nodig zijn. Nu heb ik de afgelopen 6 jaar nog nooit één probleem mee gehad maar sinds een paar week werkt er volgens mij iemand die zich wel heel graag wil bewijzen en die vraagt nu al voor de derde keer of ik een gespecificeerde rekening kan opsturen waar alles letterlijk staat omschreven hoe lang zij bij een bepaalde behandeling hebben gezeten in minuten en hoeveel medicijnen ze krijgt en hoeveel per mg per keer en ga maar door… WAAR SLAAT DIT OP!! Heb 3 keer terug gemaild met het verzoek mij de desbetreffende schadebehandelaar die onze factuur behandelde om mij de naam door te geven zodat ik een klacht kan indienen bij de persoon die dit veroorzaakt… Nul reactie, Nul naam en geen vergoeding en nogmaals geen reactie alleen een knip en plak verhaal van de vorige mail… Zo irritant!! Neem NOOIT de Ohra dierenverzekering want ik vind het één grote onduidelijke en oneerlijke bende daar…Hadden ze de vorige verzekering maar nooit overgenomen gezien er nog nooit problemen waren maar door een individu die zich wil bewijzen (en te laf is om haar/zijn naam te geven zit ik een ondeugdelijke verzekering waar je niets aan hebt maar wel elke maand 28,50 euro afboekt!! Komt nog bij dat Ohra gewoon 6 euro duurder is per maand dan de vorige twee!!! NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT OHRA KIEZEN, WEET UIT ERVARINGEN DAT ANDERE VERZEKERAARS VEEL CAPABELER ZIJN DAN DEZE FANATASTEN!!!!!

Laat je niet verzekeren bij petplan. Ik had mijn kat onder ‘plus’ laten verzekeren. Mijn kat werd ziek en heb ik in moeten laten slapen. In eerste instantie wilden ze niets uitkeren omdat het chipnummer niet op de nota stond, opnieuw nota’s opgevraagd mét chipnummer en naar petplan gestuurd maar toen wilde ze wederom niets aan mij uitkeren met als reden dat er niet kon worden aangetoond dat de ziekte / afwijking (kat bleek leukemie te hebben) op korte termijn was ontstaan wat blijkbaar een vereiste was. Verder wilden ze ook het patiënten dossier van mijn kat inzien die ik bij de dierenarts heb opgevraagd. Veel moeite gedaan maar geen cent ontvangen van petplan. Antwoord op declaraties en vragen duurt trouwens minstens een week. Slechte service… beter gaf ik 0 sterren! vertrouw deze verzekering niet!!!

Heel tevreden over de Hema dierenverzekering. Keren snel uit: nota’s ingestuurd via de mail en binnen een week het geld op de rekening. We begonnen 10 jaar geleden met 10 euro, nu betalen we 21 euro. Maar ben er blij mee want we hebben nu flinke kosten met onze oudere hond waaronder een lekkende hartklep. Hartmedicatie en 2 x per jaar een echo. En nu moet misschien zijn milt verwijderd worden. 15% en 45 euro per jaar betalen we zelf, rest wordt vergoed.

Doen er alles aan om niet uit te hoeven betalen. Vragen bij het minste of geringste om een medisch dossier.

OHRA , super slechte huisdierenverzekering. Vergoeden ineens geen medicatie meer die met polsen en ellebogen te maken hebben. Als je belt dat het niet in je polisvoorwaarden staat zeggen ze dat er nwe wijzigingen zijn geweest. Nooit afsluiten , vanaf dat je huisdier komt zelf een potje opbouwen is mijn advies .

Ik heb geen goede ervaring met de huisdierverzekering van Hema! Ben al zo’n 10 jaar verzekerd, service wordt steeds slechter. Mailcontact, ik hoop dat ik een reactie terug krijg. Online declaratiemethode zou handig kunnen zijn ware het niet dat Hema er een ware jungle van weet te maken. Op dit moment sta ik 24 minuten en 23 seconden in de wacht. Dit is de tweede keer dat ik bel, de vorige keer stond ik meer dan een half uur in de wacht, uiteindelijk heb ik opgehangen. De hele tijd hoor je een penetrante stem die herhaald dat je aan de lijn moet blijven, ze komen zo bij je, je wordt doorverbonden….niet dus. Tussendoor hoor je ook dat het ‘ op dit moment moment zeer druk is’ vrijdagmiddag ok, maar maandagochtend ook? Enerzijds kan je onbeperkt declaraties per jaar insturen, anderzijds accepteert het systeem er maar een paar, hoe met ik dit oplossen? Ik weet niet waar ik vragen kan stellen. Bij veelgestelde vragen? Daar staat mijn vraag niet tussen. Je kan antwoord krijgen van een autom. chatsysteem maar dit systeem weet niets en verwijst me door naar het online contactformulier. Ik heb mijn vraag gesteld inmiddels met het online contactformulier gesteld maar vooralsnog lijkt deze niet verstuurd te zijn. Inmiddels heb ik door de tijdens het telefonisch wachten een 1 in te toetsen mijn naam en telefoonnummer ingesproken, ik benieuwd of ik teruggebeld ga worden. Hema je krijgt een welverdiende 1 voor service en dienstverlening!

Vrij nutteloze verzekering. Specifiek gekozen omdat vaccinaties vergoed zouden worden. De eerste wel ja (minus €50 eigen risico…) maar de tweede al niet meer want het maximum aantal behandelingen was volgens OHRA al bereikt. Volgens mij moeten de mensen bij OHRA eens nakijken hoeveel vaccinaties een puppy het eerste jaar nodig heeft. Ben benieuwd hoe dit gaat als er echt eens iets aan de hand is. Teleurstellend!

They refund nothing and will not let cancel my insurance. Also take ages to respond to refund request.

Ben al sinds 1997 klant bij Aegon die het overnam van Kruitvat voor mijn vorige en huidige hond. Direct na de overname wijzigde Aegon van alles maar het was te overzien. Nu in 2022 gaat niet alleen de premie fors omhoog maar moet je van iedere factuur 25% zelf betalen, dat is fors want eerder was dit 50 euro administratiekosten kosten en mocht je de facturen een jaar opsparen. Daarnaast is het verzekerde bedrag met 1000 EU per jaar verlaagd, dat is vreemd want de reden die zij opgeven voor de forse verhoging van de premie en de 25% zelf betalen is: omdat de dierenarts zo duur is geworden en er veel meer kan. Ze spreken zichzelf dus tegen. Voor mijn huidige hond blijf ik bij Aegon, voor een volgende ga ik zeker eens kijken wat andere verzekeraars te bieden hebben. Ik blijf het apart vinden dat een verzekeraar eenzijdig dit soort veranderingen in het nadeel van de klant kan invoeren in een bestaande overeenkomst.

Inderdaad omdat je iets MOET aanvinken. Sluit hier aub niets af, wat een oplichters! Na eigen risico betaald te hebben vergoeden ze niets maar ook echt niets!! Terwijl in de polis staat dat het wel vergoed word. Deze instantie is nog niet van mij af. Mensen, steek u geld hier niet in. Het bespaard u een hoop ellende.

Een jaar of 5 geleden was de OHRA huisdierenverzekering echt een topverzekering. De afwikkeling was wat moeizaam, het was nog niet perfect gedigitaliseerd. Maar de dekking was prima in tegenstelling tot nu. Ik heb gewoon 1 hond die altijd wat heeft maar daarnaast betaal ik ook voor mijn tweede hond die echt nooit wat mankeert. Sinds een jaar of 5 jaar geleden scherpen ze elk jaar de voorwaarden aan en sluiten ze steeds meer vergoedingen uit. Een maximum aan het bedrag van consulten op jaarbasis. Als je 1x pech hebt gehad en naar een weekendkliniek bent geweest krijg je het hele jaar niets meer vergoed. De digitalisering is inmiddels top, je hoeft alleen maar een factuur te uploaden maar vervolgens krijg je……niets!! Mijn honden zijn beide ouder dan 7 jaar oud en ik krijg ze nu niet meer in een andere verzekering maar ik zou deze verzekering niemand meer aanbevelen.

Fors gebeten door hun paarse krokodil! Zakelijke en kille afhandeling van declaraties zonder oog voor context, waarbij onze ervaring ondertussen is dat meer niet gedeclareerd kan worden dan wel. We hebben meerdere verzekeringen bij Ohra, maar deze is de duurste en slechtste. Misleidende (!!) reclame die ze maken, onze fout dat we hier in zijn getrapt. Qua wachttijd die ze hanteren zou ons advies zijn als je toch bij hun wilt afsluiten: 1. sluit af, 2. wacht 1 maand, 3. ga dan pas naar jouw dierenarts zodat niks geregistreerd wordt in die wachttijd, want ze zullen alles vastpinnen qua afwijzing declaratie op dat wat de dierenarts opschrijft in die periode. Zij (Ohra) hanteert hierin geen enkele context, en je loopt vast in het uitleggen van die paarse krokodil.

1 ster omdat je iets aan moet klikken. Ongelofelijk slecht. Deze organisatie doet echt hun best om maar niet uit te hoeven keren. Mijn hond blijkt chronisch ziek en zij stellen dat zij al ziek was op het moment dat ik de verzekering afsloot. Ik heb zelfs een gezondheidsverklaring dat het tegendeel bewijst. Je moet constant het tegenovergestelde bewijzen van wat zij beweren. Ik moest zelfs haar medisch dossier mee sturen. Ga voor een betere verzekering. Dit is pure oplichterij

Belachelijk duur, bovendien niet alles vergoed door hoog eigen risico. Niet doen dus. Advies is zelf een potje op te bouwen.

Het is correct dat ze redelijk snel uit keren, wij sparen de facturen ook het gehele jaar op om dan vervolgens maar 1 x € 45,00 te betalen. Maar ze gooien ieder jaar de verzekering knetterhard omhoog, In 2021 was het maandbedrag 38,51 en het nieuwe maandbedrag gaat€ 44,28 worden!!!!! Dat is 20% per jaar dat ze omhoog gaan! Geldklopperij van de Hema dit moet eens gestopt worden! Eerst mensen binnen halen en dan vervolgens na het 3e jaar ieder jaar fors omhoog. En nu kan je niet meer overstappen omdat je hond geen puppy meer is. Echt misleidend!

NIET doen want elk jaar 10% premieverhoging, een dagtaak om iets te declareren, vergoeden vervolgens bijna niets. Mailcontact onmogelijk (geen tractie). Ik heb opgezegd. Spaar zelf of zoek een klantvriendelijke dierenverzekering

Sluit NOOIT een ohra huisdieren verzekering af. Ze hebben zoveel kleine lettertjes dat bij een operatie van je zieke huisdier, er niets vergoed wordt. Die hele verzekering is zo slecht dat ze alleen maar innen, maar iets vergoeden, dat nooit. Serieus sluit hier nooit een verzekering af. Wat een oplichters

Ben al jaren verzekerd bij de Hema voor onze nu 13 jaar oude hond. Ooit wat gedeclareerd waarbij je je hele hebben en houden op tafel moest leggen … en…het werd vervolgens niet vergoed. Dus als je al wat wil declareren neem een dag vrij want wat een werk. Wil je contact met ze opnemen per mail…nooit reactie. En elk jaar enorme premieverhoging. Dit jaar 10 procent, steeg mijn salaris maar zo hard. Ik heb spijt van deze verzekering en raad hem NIEMAND aan. Ik had 0 sterren willen geven maar dat kon niet. Ik ga opzeggen!!

Verschrikkelijke zorgverzekering voor dieren en dan maken ze reclame over geen paarse krokodillen of zoiets wat al nergens over gaat. Heb jaren verzekeringen gehad bij Proteq en Reaal. 100 tevreden. Top verzekering en zij denken met je mee. Ook kun je rechtstreeks declareren als het bedrag hoger dan 500 euro is. Bij Ohra niet. Ik heb een verzekering afgesloten omdat ik geen hoge bankrekening heb en ik mijn hondvwel alle zorg wil bieden. Nu miet ik megabedragen nog eerst zelf betalen terwijl ik dat soms niet heb Als je het indient krijg je bericht terug dat je wegens drukte 2 weken moet wachten. Ik vind dat totaal onmenselijk en Ohra wil denk ik alleen vermogende klanten maar zij begrijpen niet dat sommige mensen na een dure operatie dat geld heel hard en snel weer terug nodig hebben om de maand doir te komen. Daarom heb ik ook de duurste verzekering genomen. Wat je praktisch bijna verplicht bent omdat HD en ED anders niet meeverzekerd is en als je een ras hebt wat daar toch gevoelig voor kan zijn MOET je wel. Reaal regelde zulke hoge bedragen direct met mijn dierenarts en dat was superfijn en menselijk. Zij bekijken je verzekering ook vanuit de menselijke kant. Ohra niet. Het gaat hun blijkbaar alleen maar om het geld. Zelfs als je opbelt of het gedeclareerde bedrag niet eerder dan 2 weken teruggestort kan worden kijken ze niet eens waar het over gaat. Nee, wij hebben het druk. Ik vind het heel erg dat Reaal gestopt is, anders was ik hier nooit naar toe gegaan. Ga nu kijken hoe het zit met andere verzekeringen en ook telefonisch contact opnemen met vragen. Ohra is een stuk duurder dan Reaal en qua service een stuk slechter. Helaas…..1 grote paarse krokodil.

Slechter dan heel slecht. Petplan roept al lange tijd dat het verwerken van declaraties vanwege drukte langer duurt dan normaal. Daar wordt blijkbaar niets aan gedaan, want de periodes van uitbetalen wordt steeds langer. Ze realiseren zich dus zeker niet dat wanneer je een groot bedrag hebt moeten betalen het wel eens zo kan zijn dat het voor sommigen een financieel probleem kan worden. De premie op tijd innen en exorbitant verhogen jaarlijks doen ze wel op tijd. Ik zal niemand maar dan ook echt niemand adviseren om hier een verzekering af te sluiten, van anderen om mij heen hoor ik dat andere verzekeringen, onder andere OHRA het wel heel goed doen. Enfin ik ga hier echt nooit meer nog eens een verzekering afsluiten. Inmiddels heb ik dit ook onder de aandacht van het VARA programma KASSA gebracht.

Ik zou nooit meer een huisdierverzekering afsluiten bij Ohra. Slechte service, je krijgt niks vergoed (want dan staat er weer in de kleine lettertjes dat iets niet vergoed wordt). Gewoon niet doen! Bij Ohra willen ze vooral op een hele snelle manier veel geld verdienen. Op het moment dat je belt wordt je erg onvriendelijk geholpen, ik ben nog nooit zo slecht behandeld.

Vreselijk verzekering. Oplichting op en top! In het polisoverzicht vele groene vinkjes bij bijhandelingen zoals opname, chirurgische behandelingen etc. Je gaat er dus vanuit dat je goed verzekerd bent. Vervolgens word een fractuur/breuk niet vergoed omdat het niet door brand, storm of verkeersongeval is veroorzaakt. Dit staat in de kleine letters. Wat voel ik me naar. 3000 euro dierenartskosten en niets vergoed!! Schandalige misleiding.

Wij hebben een st bernard en achteraf blijkt er bijna niets vergoed te worden. Zelfs de darmproblemen die die heeft en waarvoor hij b12 injectie krijgt worden gewoon niet vergoed. Hoezo een bizarre verzekering? Grwoon nooit bij aegon moeten komen.

deze verzekering gaat per jaar met 7 euro omhoog te belachelijk voor worden en dan betaal je de volle pond, en dan nog de consulten zonder waarschuwingen te geven. vervolgens vraag dien je een klacht in en wordt je gewoon niet terug gebeld!!! ik raad deze niet meer aan !!

Na een aantal jaren verzekerd te zijn geweest bij Reaal die zonder moeilijk te doen oid de regelmatige noodzakelijke epilepsie medicijnen voor ons Frans bulldogje vergoed dachten we dat na de overname door OHRA dit ook enigszins op dezelfde wijze kan worden overgenomen? Maar niet dus!! Gewoon een afwijziging ontvangen dat deze kosten NIET worden vergoed!! Als ze maar niet denken dat wij dan nog langer verzekerd blijven bij OHRA want wij gaan per direct zoeken naar een ander instituut. En ook al zou dat betekenen dat we ook daar de kosten voor die levens belangrijke medicijnen voor ons hondje niet vergoed kunnen krijgen dan nog stappen wij over!! Want dit pikken wij niet van OHRA en reclame maken voor dit bedrijf gaan we al helemaal niet doen en zeker ook even een informerende klacht naar RADAR sturen!

Heel vervelend als je kat is ingeslapen en je belt voor de nota’s die behoorlijk oplopen je krijgt te horen dat je achteraan de wacht rij staat. Mijn andere katten zijn verzekerd bij OHRA, deze kan ik iedereen aanbevelen. Krijg netjes een kaartje, nemen de tijd voor je en je gedeclareerde rekeningen zijn zo vergoed in tegenstelling tot petplan waar je 3 weken op je geld moet wachten Triest, geen medeleven niks

Wij hadden een kattenverzskering oor onze poes, na een spoed operatie bleek dat er niets vergoed werd… lang leve de kleine letters. Wij konden dus zwaaien naar onze centen. Advies om gewoon een spaarpotje te maken voor nood. Doodzonde van het geld om dit te steken in een verzekering

Wat een verschrikking. Verzekering helemaal uitgekleed en premie omhoog. Ik heb de top dekking maar dan nog is geld terugkrijgen onmogelijk. Wil je wat declareren moet je op alle mogelijke manieren bewijzen dat het echt zo is, want waarom zou je iemand op z’n woord geloven? Geldklopperij, je kan beter een potje apart zetten.

Slechte ervaring. Verzekering afgesloten blijkbaar krijg ik niet alles vergoed. Heel lang moeten wachten bijna 1 maand op een declaratie om vervolgens te horen dat ik niet goed heb gekeken en niet voldoe aan de voorwaarden. Wil je het verhogen dat kan maar dan wordt de klacht waar je huisdier mee loopt niet vergoed want dit heeft ze dus al blijkbaar, daar kunt u geen declaratie voor indienen. En dat voor een dierenverzekering en dan een jaar eraan vastzitten. Echt een misser maar goed gedaan jullie hebben weer omzet

Het declareren bij Petplan duurt gewoon veel te lang en hier lijkt maar Petplan niets aan te doen. ‘Het is momenteel erg druk’ is al tijden structureel het excuus wat wordt gegeven als reden. Overal staat dat je een vergoeding binnen 5 dagen terugkrijgt, echter in werkelijkheid duurt dit echt veel langer. Verleen service en pas je bezetting aan.

Mijn hond is op castratie geweest. Netjes ales betaald en wil ik declareren kan niet. Per 5 september gaan ze naar Ohra hij was op 1 september geweest maar onze referentie nummer, polis nummer bestaat niet meer. Mail gestuurd geen antwoord niet . Dus echt een verzekeraar die van geld maar uitgaan.

8jaar trouwe klant, maar ze maken heel veel fouten met het verrekenen van vergoedingen en ook de premies zijn dubieus verschillend bij dezelfde honden en looptijd van verzekering. Ze hebben dit gecorrigeerd maar het klopt nog steeds niet, ik moest niet zeuren. Ik raad iedereen heden deze verzekering af als je nieuwe klant wilt worden, kijk verder het bespaart je hoop werk en geld.

Na ruim 900 euro dierenartskosten voor een kat die 2 bacterieen in de luchtwegen had die moeilijk te bestrijden waren, vergoed Petplan mij ruim 6 euro. Dat is 0,6% van de kosten die ik gemaakt heb. Dit na jarenlang voor 3 katten premies betalen. Ik voel me enorm opgelicht, bel of de berekening klopt en dat schijnt zo te zijn. Telefoniste deed nog haar best om te motiveren waarom het wél een goed idee zou zijn om verzekerd te blijven. Wat denk je zelf? Bezint eer gij begint, ik had de premies beter op een eigen spaarrekening kunnen zetten.

Na 10 jaar goed en gelukkig verzekerd te zijn bij Proteq / Reaal zitten wij na de overname ook bij Ohra. We hadden natuurlijk eens goed kunnen kijken wat dit precies zou betekenen maar je gaat er toch ook wel een beetje vanuit dat er niet heel erg veel veranderd, wel dus…. Nadat de katten voor hun jaarlijkse controle zijn geweest de rekening declareert. Het begint al bij het formulier, de diverse kosten moeten apart aangegeven worden en je moet het betaalde bedrag eraan toevoegen terwijl je ook de rekening als bijlage meestuurt. Kosten kunnen niet 0 zijn zoals bij ons de vaccinaties omdat dat via de dierenarts zelf al vergoed wordt via hun (soort van) verzekering. Van een hoop gemopper en gedoe uiteindelijk de rekeningen declareert met een totale kosten post van zo’n € 250 waarvan € 236 betaald is voor preventief bloedonderzoek voor beide katten. Vervolgens krijg je bericht dat ze 2 weken de tijd nemen te onderzoeken wat ze vergoeden. Bij Proteq kreeg je al gauw zo’n 150 tot 200 euro terug en bij Ohra niks. Van één rekening hebben we de bevestiging al gehad van de 2de wachten we nog op het bericht omdat deze kat ook problemen heeft met zijn traanproductie en daar moest ook naar gekeken worden. Afhankelijk van of Ohra dit wel vergoed krijgen we wellicht 5 tot 10 euro terug…. Geen idee wat de opties voor 2 katten van 11 die al het nodige mankeren maar wellicht dat we toch maar eens gaan kijken of we wel ergens goed verzekerd kunnen worden. Wat ons betreft is deze zogenaamde dierenverzekering een PAARSE KROKODIL.

Zeer slecht!!!!!! Beloven uit te keren gebeurt niets, verzinnen wel iets moois waardoor het niet hoeft. Maar wel elke maand netjes betalen. Geen aanrader.

wij hadden voor onze hond een plus verzekering afgesloten inclusief castratie volgens de site , maaaaar in de polis voorwaarden , in de bekende kleine lettertje , moet je daar een speciale module voor afsluiten , hoe en waar je dat doet Joost mag het weten. corrupte bende kan niet anders zeggen , want wat op de site staat is niet juist u moet van de polisvoorwaarde uitgaan. nooit meer iets van deze bende

Voor Ohra waren we naar volle tevredenheid verzekerd bij Reaal. Toen deze verzekeraar stopte met betreffende huisdierenverzekering zijn we, ietwat weifelend (na veel negatieve recensies gelezen te hebben), overgestapt naar Ohra. Recentelijk werd bij onze betrekkelijk jonge hond tot onze schrik elleboogdysplasie in beide ellenbogen geconstateerd. Dit na terugkerende periodes van kreupelheid, waarvan de oorzaak niet direct herkend werd. Al met al vooral een emotionele achtbaan, maar ook de kosten liepen uiteindelijk flink op. Rontgenfoto’s, CT scan, allerlei andere onderzoeken, medicatie en tot slot een operatie aan beide pootjes. Inmiddels is dit achter de rug en zitten we in een intensieve revalidatieperiode. Vanwege de steunende, empathische reacties van medewerkers van Ohra, goed overleg, ook begrip toen we van behandelaar wilden veranderen en last but not least de volledige uitkering van alle gemaakte kosten (uiteraard minus eigen risico), hebben we ons zonder extra (financiele) zorgen volledig kunnen richten op het herstel van onze dierbare hond. We schrijven eigenlijk nooit recensies, maar vonden het in dit geval toch belangrijk om te doen. Vanuit ons niets dan lof en erkentelijkheid voor en naar Ohra. Hiervoor sluit je dus een verzekering af en wij zijn meer dan tevreden!!!!

Alleen maar goede ervaringen met OHRA dierenverzekering. Snelle uitkering declaraties en nog nooit een discussie hierover hoeven voeren. Top!

Ik heb twee oosterse kortharen laten verzekeren voor ziektekosten bij Ohra. Ohra maakt er echter een sport van om niets te vergoeden. Ik heb helaas van één van mijn katten hoge rekeningen gehad omdat ze op verschillende vlakken ongezond bleek. Verklevingen in de buik, gebit helemaal stuk. In totaal zo’n 900 euro aan operaties en medicijnen. OHRA vergoedde NIETS. Steeds weer verwezen ze naar allerlei kleine lettertjes. Gewoon met wat verstand nadenken over wat verzekeren precies is kunnen ze niet. Voor OHRA betekent verzekeren: geld innen zonder er iets voor te doen, en overal nee tegen zeggen. Voor OHRA betekent verzekeren de klant met zijn dieren in de kou laten staan. Je kunt nog beter een avond naar het casino gaan, dan heb je meer kans dat je nog iets terug ziet van je geld.

Ik heb vorig jaar toen mijn hond gezond was verklaar een dierenverzekering aangevraagd bij Aegon . Nu mn hond 1 jaar heeft en patella luxatie mankeert aan beide knieën ( waar hij dus niet mee Geboren is ) word de operatie niet vergoed ! De communicatie eromheen is ook waardeloos duurde weken eer ik überhaupt een antwoord kon krijgen ! Klantenkaart meerdere keer opgestuurd prijsindicatie wat je pas kan weten na bezoek orthopeed! Maar geen antwoord krijgen ! Nu is m’n hond geopereerd en word het niet vergoed !!! Ik vind het waardeloos . Dat ik niet eerder een antwoord heb gekregen . Sluit een verzekering af bij een gezonde hond dus dit hoort gewoon verzekerd te worden . Naar de diepte van de kniegroef kijken en het afschuiven op erfelijk vind ik schandalig !

Zoals zovelen een reactie hebben geplaats een waardeloze verzekeringsmaatschappij voor je huisdier wel premie vragen maar niks vergoeden zelf 2 echo’s laten maken voor onze kat met hartruis ff 300 euro neertellen en vogens de polis zou ik 50 procent vervoed moeten krijgen nou nog geen stuiver teruggehad Spaar nu zelf wel ieders maand 15 euro weg Nee petplan is een no go voor ons en zal ze zeker ook niet aanprijzen bij andere

Helaas is onze dierenverzekering waar we eerst bij waren overgenomen door Ohra en bedankt,25 jaar mn honden altijd verzekerd gehad nooit problemen gehad,aan de telefoon zeer onvriendelijk personeel en dan de toon ik en mn collega beslissen of u iets mag na 25 jaar weet ik wel wat kan en niet mag, en dan tref je ineens na zoveel gedoe n supertoffe medewerkster die haarfijn zegt alles wat ze van u eisen is helemaal niet nodig u bent t hoogst verzekerd en u mag u hond gewoon laten behandelen,wat een geluk een aardig persoon aan de andere kant van phone de rest kan de bomen in .

De Ohra “TOP” verzekering is een Paarse Krokodil. Je denkt dat je verzekerd bent, maar er is vrijwel niets gedekt. Alle simpel voorkomende handelingen voor een dierenarts: niet gedekt. Medicijnen zijn soms wel maar vaker niet gedekt. Altijd is er wel een uitzondering, altijd wel een reden om niet te vergoeden. Klantenservice bestaat bij de gratie van een “”afwijzing” per e-mail. Volkomen zinloze verzekering, beter spaar je de premie zelf op, verzekeren bij Ohra is geld in de kachel gooien. Treurige verzekeraar zoals alleen de allergrootsten zich kunnen permitteren, arrogant en volledig losgezongen van elk klantbesef.

Vrijmetselaarsmaatschappij heeft me erg rijk en machtig gemaakt in mijn gemeenschap, ik ben net lid geworden een maand geleden toen ik me inschreef, ze hebben 5 miljoen euro aan mij gedoneerd, neem contact op met Lord Hans Melchers om je te helpen lid te worden op WhatsApp-nummer +31685113264 of stuur een e-mail naar Worldunitedpowersociety @ gmail.com elke religie kan lid zijn en al uw hartsverlangen zullen aan u worden verleend De heer Aleksander POCIEJ

Ik vind Petplan op zich een goede verzekering maar het declareren duurt gewoon te lang. Overal staat dat je vergoeding binnen 5 dagen terugkrijgt maar in werkelijkheid is het bijna 2 weken. Vandaar ook drie sterren. Het excuus is al maanden de drukte…zet dan extra mensen zodat je het gegeven na kunt komen.

Oplichters zijn dat! Ze vergoeden helemaal niks. Iedere x word gezegd zie clausure waarom niet vergoeden. Dit is al 10 de declaratie hetzelfde dus zeker niet intrappen van deze oplichters

Wat een stelletje afzetters bij Hema. Ik betaal al maandenlang premie en heb juist goed geleken of de sterilisatie van mijn hond vergoed zou worden. Mooi niet dus. Tevens moest ik laatst 82€ bij de dierenarts voor wat anders betalen en kreeg ik, na aftrek van eigen risico en €45 eigen risico maar €16 terug. Mensen, verzeker je hond ZEKER NIET bij Hema. Het zijn oplichters en de verzekering is nog duur ook! 35€ all risk en geen biet vergoed krijgen. Ik heb direct opgezegd en voel me zwaar belazerd!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen