ING Ongevallenverzekering

★★☆☆☆ 4.3/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar ING

Bij ING kunt u zonder gedoe uw verzekeringen afsluiten. Zelf als het kan, maar met persoonlijk advies als u dat wilt. En altijd tegen scherpe tarieven.

Voordelen van deze ongevallenverzekering:

  • Keert bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval
  • Keuze uit verzekerde bedragen: €25.000, €50.000 of €75.000
  • Wereldwijde dekking
  • Uit te breiden met een Scholierenongevallenverzekering

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ING Ongevallenverzekering

Vanwege het bereiken van de leeftijd van 65 jaar eindigt de verzekering. Het zal wel in de polisvoorwaarden staan, maar ik ga het zeker nog controleren. Leeftijdsdiscriminatie van de ergste soort, is bij wet verboden maar zoals gewoonlijk komen grote bedrijven er mee weg.

Heb brief ontvangen dat mijn verzekering wordt stop gezet omdat ik 65 word. Medewerkers heel onvriendelijk en hij wil ook niet zijn naam zeggen. Ben al jaaren lid.

Leeftijdsdiscriminatie. Nu ik 70 word, word ik eruit gesmeten. Mijn medeverzekerde vrouw van 61 ook automatisch.

Een goede verzekering, TOT het op uitbetalen komt. In mijn geval, ik heb 2 kogels kaliber 45 in mijn rug gehad, verkeerde tijd, verkeerde plaats. Gebeurde in juni 2010. Veel zenuwen beschadigd, ben open geweest vanaf schaambeen tot borstkast, voor reparaties en schoonmaken, hele stukken darm uitgehaald, stukken half verlamd en gevoelloos, trappen lopen een crime, moet altijd een steunband om voor mijn maag, littekenbreuk, heb geen evenwicht meer, lopen gaat zeer moeilijk, tillen ten strengste verboden, moet leren leven met veel pijn. en, na een FAKE keuring, met een onderzoek van 2 minuten, inclusief aan en uitkleden, afgekeurd voor 12%. Ik heb mijn rechtsbijstand ingeschakeld om mijn recht te halen. ECHT EEN WAARDELOZE, ONMENSELIJKE VERZEKERING, DIE ALLES IN HET WERK ZAL STELLEN OM NIET UIT TE BETALEN.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen