Pro Life Zorgverzekering

★★★★☆ 8.1/10 (105 reviews)

Pro Life Verzekeringen Ervaringen

Pro Life Zorgverzekeringen werkt vanuit een christelijke levensvisie. Pro Life zet zich in voor goede en betaalbare christelijke zorg voor haar leden.

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • Ziekenhuizen met contract: 100% vergoeding
  • Ziekenhuizen zonder contract: ​75% vergoeding van het gemiddelde tarief waarvoor Pro Life de zorg heeft ingekocht
  • Zorgverleners met contract: 100% vergoeding
  • Zorgverleners zonder contract: 75% vergoeding​​ van het gemiddelde tarief waarvoor Pro Life de zorg heeft ingekocht

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij Pro Life

De Pro Life Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 december 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Ziektekosten'.

De Pro Life Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 8,2.

De Pro Life Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 7,9.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 9 november 2012 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 8,3.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 9 november 2012 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 8,1.

De Pro Life Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 8,3 en behaalde daarmee de beste score.

De Pro Life Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 8,0.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 8 november 2011 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 8,1.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 8 november 2011 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,9.

De Pro Life Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,4.

De Pro Life Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,2.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen 2011 van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 8,2 in de categorie 'Tevredenheid met dienstverlening'.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 8,1 in de categorie 'Tevredenheid met dienstverlening'.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 7,3 in de categorie 'Tevredenheid met prijs'.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 7,2 in de categorie 'Tevredenheid met prijs'.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen 2010 van 1 juni 2010 door SAMR beoordeeld met een 8,0.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De Pro Life Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,2.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beloond met de 'Vergulde Stethoscoop' wisseltrofee.

De Pro Life Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,3.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De Pro Life Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 8,0.

De Pro Life Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 8,1 en behaalde daarmee de beste score.

De Pro Life Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Pro Life Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 7 juli 2008 door SAMR beoordeeld met een 8,1 en behaalde daarmee de beste score.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Pro Life Commercial Meisje met Knuffel (2009)

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de Pro Life Zorgverzekering

ik had christelijke zorgverzekering had alleen maar gezeur over wat jullie wel en niet zouden betalen terwel het in basis parket zat notas die niet worden betaald die dan bij mij uiteindelijk bij mij terecht kwamen die van uit zorg doorgestuurd werden al met al goede verzekering als je niks hebt maar met beetje zorg zou ik zegen echt niet doen!!!
Super blij met deze verzekeraar. Wijziging voor aanvullende verzekering verkeerd aangepast. Officieel termijn om te wijzigen loopt tot 31 januari. Op 1 februari gemaild en alsnog de wijziging terug kunnen draaien. Perfecte service!
Super blij met deze verzekeraar. Wijziging voor aanvullende verzekering verkeerd aangepast. Officieel termijn om te wijzigen loopt tot 31 januari. Op 1 februari gemaild en alsnog de wijziging terug kunnen draaien. Perfecte service!
Adequaat geholpen. Vriendelijke en behulpzame klantenservice bij vragen stellen.
heel direct en adequate hulp en ondersteuning en bovendien zeer snelle uitbetaling ingestuurde declaraties
snelle reactie op gestelde vragen en afwerking ingezonden rekeningen.
goede klantenservice, vriendelijk, hulp bij het zoeken naar de juiste hulpinstanties, declaraties worden  op tijd verwerkt, en mogelijkheid om bewust
Prima zorgverzekering, die een polis heeft die gebaseerd is op christelijke principes.
De vragen die ik per mail stel worden binnen korte tijd beantwoord. De betaling van de nota's wordt vlot geregeld. Ook het versturen van de nota&
benauwdheidsklachten naar huisarts, foto's, scans MST wezen een kwaadaardige longtumor uit, binnen 14 dagen onderzoek afgerond en operatie geplan
MW. V. zegt 16.04.216 al ruim 30 jaar tevreden verzekerd bij Pro Life. Maar sinds 01.01.2015 Zilveren Kruis - Achmea de administratie uitvoert voor Pro Life is het een ramp. Niets is op orde bij Zilveren Kruis - Achmea Dus zou mensen wel informeren over de administratie in de gaten te houden. Want heb bewust voor Pro Life gekozen, echter zij vallen onder Zilverenkruis/Achma, Deze laatste vergoed wel abortus etc., De administratie wordt op verschillende plekken bij gehouden. Mijn eigen risico was betaald zeggen zij van niet, Heb alles gekopieerd op hun verzoek, en opgestuurd. Heeft Zilverenkruis het niet bijgehouden, en tegen de afspraak voor de rechter laten komen, Moet nu kapitalen betalen en opslag. Een maand inkomen zelfs. Zilverenkruis is zeer ergerlijk in hun contact. Eerder zeiden ze zelfs toen ik mij aanmelden, kies maar niet voor Pro Life ze zijn duurder terwijl ik Pro Life zelf belde, Ben al tijden in gesprek, ik weiger nog met hun te bellen of het incasso bureau, wil alleen bellen met het hoofdkantoor, hoewel die veel beloven, maar niet nakomen, kan nu binnenkort een bezwaarschrift voor de rechter gaan schrijven. Helaas is er geen beter alternatief voor overtuigde zorgverzekering. Ik ben chronisch ziek en moet teveel energie steken in het controleren van mijn zorgverzekering op deze manier. Zal nu met advocaat de zaak zien te redden.
Bijzondere polis die uitnodigt om een positieve keuze te maken voor de inrichting van de gezondheidszorg.
Heb bewust voor Pro Life gekozen, echter zij vallen onder Zilverenkruis/Achma, Deze laatste vergoed wel abortus etc, De administratie wordt op verschillende plekken bij gehouden. Mijn eigen risico was betaald zeggen zij van niet, Heb alles gekopieerd op hun verzoek,en opgestuurd. Heeft Zilverenkruis het niet bijgehouden, en tegen de afspraak voor de rechter laten komen, Moet nu kapitalen betalen en opslag. Een maand inkomen zelfs. Zilverenkruis is zeer ergerlijk in hun contact. Eerder zeiden ze zelfs toen ik mij aanmelden, kies maar niet voor Pro life ze zijn duurder terwijl ik Pro life zelf belde, Ben al tijden in gesprek, ik weiger nog met hun te bellen of het incasso bureau, wil alleen bellen met het hoofdfkantoor, hoewel die veel beloven, maar niet nakomen, kan nu binnenkort een bezwaarschrift voor de rechter gaan schrijven. Helaas is er geen beter alternatief voor overtuigde zorgverzekering.
Ik heb weinig ervaring met declaraties e.d., omdat ik weinig zorg nodig heb. Geen klachten dus.Maar ik had wel een vraag over specificatie van geneesm
Deze zorgverzekering is niet de goedkoopste, maar heeft daardoor ook een goede vergoeding, met name ook de aanvullende verzekering. Afhandeling van in
Wat ik vooral heel positief vind aan Prolife is de bereikbaarheid van de klantenservice. Geen lange wachtlijsten of haast oneindige keuzemenu's.
Mijn vrouw heeft wratjes op haar oogleden, Prolife zegt dat dat een cosmetische operatie is, ik heb een wrat op mijn heup, dat is een chirurgise ingreep. Hoezo, meten met twee maten? Is een heupwrat echt meer belangrijk dan wratten op oogleden?
Ik heb heel veel verschillende lichamelijke klachten, Ik heb regelmatig contact gehad met pro life, zowel via de telefoon als via de e-mail. Ook heb i
De afhandeling was tot volle tevredenheid en dat is al jaren zo.
Sinds het samen gaan, is de service minder geworden. Er was toen zelfs twee soorten verzekerden. En daar is nooit eerlijk over geschreven. (Verwacht j
Ik heb nog nooit een verzekering bij ProLife gehad, alleen met de klantenservice gebeld om meer informatie te vragen en kennis te maken. Er wordt door een studentenmeisje opgenomen die het uberhaupt raar vond waarom zou ik nou precies bellen om informatie te vragen over ProLife en de verzekeringen. Zij wist mij ook niet zo veel te vertellen en viel niet op als super-vriendelijk. Iemand achter haar fluisterede ook wat zij moest zeggen. Maar verder lijkt mij van het uitgebreid lezen van de voorwaarden op de website, door hun normen en waarden, en door recenties van anderen dat het een leuke verzekeringsmaatschappij kan zijn. Ik overweeg naar ProLife over te stappen, maar laten wij het zien.
Wat een ramp verzekeraar. Brieven beantwoorden kost ze gemiddeld meer dan een maand. Rekeningen vergoeden meestal 2 tot 3 maanden. Begin er nooit aan!
Bellen of schrijven zeer slecht terug. Een wachttijd van 1 maand is normaal voor je antwoord krijgt op de vraag. Zeer lange wachttijden aan de telefoon. Zeer slechte afhandeling van zorgnota's. (1 tot 2 maanden)
Eén jaar bij deze verzekering verzekerd geweest omdat ik graag een christelijke zorgverzekering wilde, maar helaas is het slecht bevallen. Werkelijk bijna alle declaraties gingen verkeerd, ik heb denk ik in totaal wel 10 uur aan de telefoon gezeten om alles weer voor elkaar te krijgen. Heel erg jammer want waar ze voor staan vind ik erg belangrijk maar voor mij is dit niet werkbaar. Ik ben chronisch ziek en moet teveel energie steken in het controleren van mijn zorgverzekering op deze manier.
Een zorgverzekering met een hart voor mensen. Altijd vriendelijk en ze zijn voor het leven dus geen abortus en geen euthenasie. Geeft een veilig gevo
Pro Live is goed ik heb nog nooit ergens problemen mee gehad. Ze behandelen je als klant niet als nummer. Dus ben ik zeer tevreden.
Supersnelle afhandeling na indienen declaratie!
Goede, heldere verzekering, je weet waar je aan toe bent! Meedenkend personeel! Waar vind je dat nog.
Nette correcte behandeling van vragen. Duidelijke overzichten van de gemaakte kosten. Organisatie komt in overeenstemming met mijn christelijke norme
Doordat ons zoontje van 5 maanden een koemelkallergie heeft had ik een vraag over bijvoeding d.m.v. van flesvoeding. Op mijn vraag of deze vanuit de z
Erg behulpzaam, altijd direct bereikbaar. Duidelijke informatie.
Na het ongeval van onze zoon (ernstig rugletsel) heeft Pro Life na zijn thuiskomst uit het ziekenhuis alles geregeld om thuis te kunnen verzorgen.
De klantenservice is heel snel bereikbaar, nooit wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd, om vervolgens elke keer je verhaal opnieuw te moeten d
Zaken prima op orde. Principiële uitgangspunten, maar ook zakelijk goed functionerend (en dat is niet altijd hetzelfde...!). Zeer tevreden!
Snel antwoord bij telefonische vragen en wanneer ze niet meteen antwoord kunnen geven wordt je binnen korte tijd terug gebeld. Uitbetaling declaratie
prima dienstverlening. Heldere communicatie. Prima doelstelling qua principes
zeer behulpzaam en snel antwoord of hun maken voor jou de afspraak
Ook na het samengaan van DVZ en Pro-life bleven de gemaakte afspraken staan ondanks dat de huidige polis deze voorwaarden niet meer heeft. Het heeft
Ik had een vraag over vergoeding van reiskosten i.v.m. bestralingen i.v.m longkanker. De informatie die ik kreeg was voldoende om een verzoek om een t
Zorgverzekering sluit goed aan bij een gezin met kinderen, snelle afhandeling van betalingen. Goede dekking.
Goede en snelle afhandeling van de ingediende rekeningen, snel geld op mijn rekening nog voor ik het geld over zou moeten maken. Ook regelmatig een go
Prima zorgverzekering die voor het leven kiest.
Doordat er veel verandert is in de zorg rond zwangerschap en geboorte sinds 9 jaar. Hebben wij onze vragen voor kunnen leggen aan onze zorgverzekeraar
Dit jaar overgestapt vanaf Zilveren Kruis. Automatische incasso gaat niet goed. Eerst met de premiebetaling en later met de eerste declaratie. In beide gevallen moest er iets handmatig in het systeem worden aangepast - dit komt omdat ik ben overgestapt vanaf Zilveren Kruis. Zelfs de herinneringskosten moest ik betalen! Misschien komt er nog een positieve ervaring met het begin voelt niet goed.
Fijne service, altijd goed geholpen. Zowel telefonisch als via de mail. Krijg netjes mijn polisbladen, vergoedingen krijg ik snel terug gestort. Uitgebreid kraampakket en een cadeautje na de geboorte van onze zoon. Heel erg tevreden!
goede verzekering, goede ervaring mee qua klantenservice, wordt goed geholpen, Als je als christen ervoor kiest, krijg geen dingen die je bij een ander neutrale zorgverzekering hebt.
goede zorg voor iedereen , scherpe prijs, en pro life, dat mag gezegd worden! Goed telefonisch contact ook, en er kan in overleg in termijnen betaald worden, als de eigen bijdrage zeer snel bereikt is.
Onpersoonlijk bedrijf waar niet mee te communiceren valt. Na zelf te bellen om te vragen of de betaling geregeld is krijg je een akkoord. Vervolgens krijg verschillende aanmaningen incassokosten. Bel je vervolgens nog een keer is er niets aan te doen omdat dit automatisch door middel van het computersysteem...
Heb al maanden klachten. Reageren nergens op. Brieven worden niet beantwoord. Inmiddels klacht ingediend bij de SKGZ. Uiterst slechte communicatie en klachtenafhandeling. Ergerlijk!!!!
Jaarpremie wordt reeds medio December ge-ind, echter bij verandering naar andere verzekeraar is er nu medio januari nog geen geld teruggeboekt! Bij navraag beweert klantenservice dat dit door de drukte komt, krijg nou wat!! Beetje jammer dat er zo met het geld van particulieren wordt omgesprongen, het gaat om serieuze bedragen die veel mensen niet eens op hun spaarrekening hebben staan.
Als je zorgverzekering wil vergelijken onmogelijk appels met peren vergelijken. Pro Life is een goede verzekering voor mensen die rekening willen houden met het Woord van God. Medisch zaken die niet overeenkomstig Gods woord zijn worden niet vergoed. De overige zaken goede en mooie dekking. Doordat er sommige zaken zijn uitgesloten worden andere zaken soms wel een tikkeltje meer vergoed. Tandarts persoonlijk lastig. Je loopt tegen drempels aan maar dat hebben heel veel verzekeringen
pro life handelt decalraties correct af je weet altijd binnen een paar dagen of, hoeveel en wanneer je geld krijgt
Principiele keuze, vergoedt christelijke psychologen, ik voel me er thuis.
Maakt bewuste afweging wat wel en niet in het zorgpakket wordt opgenomen. Vergoed bijv. geen abortus/euthanasie.
fysio bij hoogste dekking volledig maar osteopaat is ook dan nog maar laag verzekerd
Bij ProLife ben je niet verzekerd voor wat je niet wilt, bijvoorbeeld voor levensverkortende behandelingen omdat die tegens mijn geloofsovertuiging in gaan
Het is erg makkelijk om online af te sluiten, en ik heb er nog geen problemen mee gehad. Tevens een goede collectieve korting, waardoor ik voor DVZ heb gekozen.
dvz zijn we al ruim 5 jaar bij. zeer welwillend bij vragen. erg klantvriendelijk en altijd goed geholpen. vergeleken met andere zorgverzekeraars veel vergoeding voor de dingen die er bij ons toe doen, veel mogenlijkheden om collectief korting te krijgen.
ProLife is een uitstekende verzekeraar! Goede prijs/kwaliteit verhouding en ze staan voor hun christelijke principes!
Heb wel een verzekering, maar er nog zelden gebruik van gemaakt.
Goede verzekering die elke individu respecteerd
Heeft voor psychosociale zorg contracten met christelijke instellingen. Heeft een pro-life instelling. Is beter geprijsd dan de andere christelijke zorgverzekeraar.
Kwaliteit voor je geld en specifieke vergoedingen.
Goede ervaringen met Pro Life. Service is uitstekend en zorgvuldig, zeker ook als het gaat om gevoelige zaken.
Nooit problemen gehad bij afsluiten verzekering om tussentijdse omzetting. Ook de afhandeling van uitkeringen verliep snel en zorgvuldig
bij het insturen van nota's is de afhandeling erg vlot, betaling volgt snel.
Pro Life zoekt mee naar oplossingen bij benodigde zorg. Partner bij www.ikzoekchristelijkezorg.nl. Prettig om declaraties online te kunnen regelen.
Als je zorgkosten declareert, wordt alles snel uitgekeerd. Ook is de toelichting die je daarbij krijgt heel goed. Kortom: een zorgverzekering waar we nog jaren hopen te blijven!
Vanuit onze christelijke overtuiging hebben we voor deze verzekeraar gekozen. En ook omdat er via de werkgever een collectieve korting gegeven werd. We zijn erg tevreden over de afhandeling van alle vragen/rekeningen/etc.
Bij ProLife weet je zeker dat je meebetaalt aan verantwoorde zorg. Door het collectief betaal je ook zeker niet te veel.
Een verzekering met een christelijk principe. Snelle afhandeling van declaraties. Klantvriendelijk met duidelijke voorwaarden
dvz is eerlijk. het draagt de christelijke indentieteit uit
Duidelijke visie en profiel, goede communicatie
Pro life heeft een duidelijk uitgangspunt: ze gaan voor het leven. Betekent dat bijv. kraamzorg heel goed geregeld is en abortus en euthanasie niet vergoed worden. Ik hoef zodoende niet mee te betalen aan dingen waar ik niet achtersta. Bij vragen is er een snel antwoord. Via de site kun je ook aangeven dat je gebeld wilt worden. Er zijn dus geen wachttijden aan de telefoon.
door de inzending van nota's online mogelijk te maken is de service verbeterd. De snelle uitbetaling is nog steeds ongewijzigd. Bovendien staan ze ergens voor en leveren ze goede producten op maat.
Wat DVZ bijzonder maakt, is de persoonlijke benadering. Als je belt, krijg je snel een eigen medewerker aan de telefoon die je goed en snel helpt. Geen computerstem, wachtmuziek of anonieme medewerkers van een callcentrum. Je merkt dat ze bij DVZ de klant zien als mens en niet als nummer. En wat ook mooi is: als je een declaratie instuurt, wordt deze altijd binnen twee weken afgehandeld en betaald. Kortom: wil je geen gedoe, maar goede service en een vriendelijke behandeling? Dan ben je bij DVZ aan het goede adres.
goede afhandeling nota,s redelijk prijs voor wat betreft de polis. geeft korting bij alles vooraf betalen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen