Loyalis Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (17 reviews)

Logo verzekeraar Loyalis

Loyalis levert inkomens- en pensioenaanvullingen die maximaal aansluiten op collectieve en sectorale regelingen in de publieke sector.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Een eenmalige uitkering voor je partner
  • Tegen een voordelige premie
  • Kies zelf het verzekerde bedrag
  • Kies zelf de looptijd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Loyalis Overlijdensrisicoverzekering

De Loyalis Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

De Loyalis Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Loyalis Overlijdensrisicoverzekering is in de Research Special Overlijdensrisicoverzekeringen van 1 februari 2008 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Loyalis Overlijdensrisicoverzekering

Loyalis is een waardeloze verzekeraar. Ondeskundig personeel en incapabel management. Hoe langer je polis loopt betaal je steeds een hogere premie voor een kortere uitkeringsduur. In feite pure oplichting.

De verzekering was indertijd snel geregeld, maar toen ik laatst na oversluiten van mijn hypotheek onder de 80% waarde huis uitkwam en dus geen levensverzerkering nodig had, begon de ellende. Mail met opzeggingsformulier gestuurd met een verzoek tot bevestiging ontvangst. Na meer dan een maand wachten belde ik maar eens op en kreeg ik de mededeling dat ik toestemming moest hebben van de oude hypotheekverstrekker en dat net een brief met die strekking was verstuurd. Nu moet mijn nieuwe hypotheekverstrekker hen mailen met de mededeling dat het waar is wat ik zeg. Ook dure verzekering. Ik schat in dat een hoop van de positieve beoordelingen nep zijn. Je krijgt ook nog eens weinig terug voor een hoge maandelijkse premie.

in juni 2012 is mijn broer overleden.Loyalis houdt ons nog steeds aan een lijntje en belt NOOIT terug als je inspreek op de voicemail. Zij verschuilen zich achter een toetsingscommissie Gezondheidsgegevens in Den Haag die al sinds september mijn informatie moeten hebben maar ik krijg daar geen duidelijkheid in. Premie vangen dus prima maar uitkeren ho maar.

This does look promising. I’ll keep comnig back for more.

tussen getekende offerte en verkrijgen polis een periode van 3 maanden !

En dan maar hopen dat het nog heel lang n.v.t. is …

Omdat mijn werkgever Defensie een of meer producten via Loyalis aan haar werknemers heeft aangeboden weet ik dat Loyalis goede producten biedt. Dat tevens de prijs voor de verzekering zeer concurrerend is gaf mij de doorslag

Betrouwbare verzekeraar. Lage kosten en hoge service

Aangename correspondentie en telefonisch ouderhoud

Een ORV differentieert zich uitsluitend op prijs (sommenverzekering) en betrouwbaarheid/solvabiliteit van de maatschappij. Loyalis kent de laagste prijs en is een solvabele maatschappij. Prima product en goede service.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen