Loyalis AOV

★★☆☆☆ 4/10 (13 reviews)

Loyalis Verzekeringen Ervaringen

Loyalis levert inkomens- en pensioenaanvullingen die maximaal aansluiten op collectieve en sectorale regelingen in de publieke sector.

Voordelen van deze AOV:
  • Via je werkgever kan je korting op de premie krijgen
  • Je krijgt altijd minstens 70% van je huidige inkomen
  • Wij zorgen ervoor dat je nooit over- of onderverzekerd bent
  • Je blijft pensioen opbouwen
  • De basispremie is voor iedereen gelijk

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Loyalis Commercial Gelukkig kunnen we het financieel nog goed redden (2013)

Loyalis Commercial Arbeidsongeschiktheid? Moet ik dat verzekeren? (2012)

Vos & Vreeken Arbeidsongeschiktheid (2010)

Ervaringen met de Loyalis AOV

Na het doorgeven wijziging UWV na een jaar terug vordering gehad. 2000,- Wil je hierover praten geven ze niet thuis. Mensen pas alstublieft op met dit bedrijf!!! Lees heel veel slechte verhalen. Pas op
Ik ben via mijn werkgever verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. Op het moment dat ik gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakte, keerde Loyalis uit. Uiteraard moest ik wel de documenten van het UWV overhandigen om te laten zien dat ik arbeidsongeschikt was. Nu ben ik weer helemaal beter en opnieuw verzekerd bij Loyalis. Niets dan lof voor deze verzekeraar.
Ik ben naar een andere werkgever gegaan en de overstap is niet goed gegaan. Klantenservice van Loyalis gaf aan dat dit geen probleem zou zijn. Vervolgens was dit wel een probleem en moest ik de hele aanvraag en medische keuring opnieuw doen. Na het toesturen van de stukken duurde het meer dan een half jaar voordat Loyalis uitspraak deed. Ik zou een nieuwe polis krijgen met een uitsluiting. Dokter Brouns van Remedical Group had een risico ontdekt. Namelijk omdat ik een verzwikte enkel heb gehad en daarmee naar de fysiotherapeut ben gegaan. de enkel is vrij snel genezen en vormt geen enkele belemmering voor mij. Ik vroeg om een toelichting van het medische advies. Verzekeringarts Brouns stuurde een lange standaard-brief zonder overtuigende teolichting en met vreemde aannames.
Ik ben al 2,5 jaar bezig met Loyalis. Ze doen er alles aan om niet uit te keren en voeren een ontmoedigingsbeleid. Ze blijven vragen om documentatie en wanneer je deze hebt ingeleverd dan hoor je 2 maanden niks en vervolgens krijg je een mail waarin ze weer wat in het dossier missen terwijl je dit al 2x hebt opgestuurd. Dit proces is al 2,5 jaar gaande totdat je een keer zelf besluit om ermee op te houden.
schandalig behandeld door de medische dienst wacht al vanaf april 2018 op een antwoord ze doen alles om er onder uit te komen tot betaling over te gaan ze vragen telkens om documenten die er niet zijn die ook niet kunnen worden aangeleverd niet door een arts niet door het UWV en maar traineren......
Nooit aan beginnen, ik ben al 11 maanden bezig om aanvulling te ontvangen op mijn uitkering
Meest belabberde service ooit. Na een jaar te hebben gewacht na mijn aanvraag op een arbeidsongeschiktheidsverzekering krijg ik een zeer ongunstig aanbod waarvan het tarief niet eens is vermeld en wat ze voor het gemak alvast hebben laten ingaan. Na hier een klacht over gestuurd te hebben krijg ik doodleuk een brief dat ze hun best zullen doen binnen twee maanden reactie te sturen. Ik zal Loyalis nooit aanbevelen.
Ik wacht al een half jaar op besluit. Wegens achterstanden zeggen ze....
Als je 55 jaar wordt dan keert deze verzekering minder uit! Namelijk slechts 5% van uw jaarsalaris. Maar u betaalt wel de volle mep aa n premie! Dus ambtenaren: u betaalt de volle mep aan premie en stel dat u op 56 jarige leeftijd arbeidsongeschikt wordt en volledig wordt afgekeurd , dan betaald deze verzekering maar 5% van uw jaarsalaris uit. Hoezo altijd 70% van uw laatstverdiende loon? Oplichters zijn het! Die verzekering keert ook al jaren hetzelfde bedrag uit per maand omdat men zogenaamd geen winst maakt. Dan krijgt u er niets bij. Ik begrijp echt niet waarom de overheid met zo'n onbetrouwbare verzekeraar in zee gaat. Maar ik heb gewaarschuwd collega ambtenaren. Regel uw arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf want hier betaalt u alleen maar , maar als het puntje bij het paaltje komt krijgt u slechts een fooi.
Oplichters niets meer en niets minder Een geleend paraplu dat men moet teruggeven als het regent : dat is hun zogenaamde dekking. Ze pakken geld en premies maar keren geen cent terug
Deze verzekering keert niet uit! Verzekeringsarts Brouns werkt onzorgvuldig en is onbetrouwbaar!
Correcte en snelle afhandeling, nadat ik in IVA terecht kwam. Lage premie en duidelijke informatie.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen