Onafhankelijke beoordelingen voor de

De Allsecur Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Eigen Huis Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De nowGo Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Eigen Huis Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Eigen Huis Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De nowGo Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De ANWB Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Aon Direct Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De nowGo Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De ANWB Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,9 en is daarmee de Beste uit de test.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ik heb gelukkig niet veel schades gehad. Maar laatst heeft een storm een voorzeil kapot gemaakt. Gelukkig was de schade gedeeltelijk verzekert. Ik ben snel geholpen door Datacombinatie.

Fiets verdwenen bij station. Dacht dat deze wegens bouwwerkzaamheden was verplaatst. Niet dus. Na enige tijd aangifte gedaan, documenten ingevuld en sleutels opgestuurd. Afhandeling duurde even. Inmiddels nieuwe fiets gekocht. Vergoeding gewoon op eigen rekening gekregen. Direct ook weer diefstal bij Enra verzekerd. Prima!

Spijt dat ik deze verzekering heb afgesloten. Zodra er een vaccinatie wordt gegeven wordt het consult niet vergoed. Had het gecombineerd met klachten van de hond en gelijk de vaccinaties laten geven, wederom niks vergoed gekregen. Echt waardeloos, iedere maand betalen maar zodra er iets gedeclareerd wordt krijg je niks vergoed. Beter iedere maand 26 euro opzij zetten en sparen dan iedere maand betalen aan een verzekering die toch niks vergoed!

Je wilt wat weten over de polis en krijgt gewoon de informatie niet omdat mijn vriend de verzekering nemer is en ik de begunstigde. Ik sta met naam en geboortedatum op de polis en toch geven ze het niet. Word er niet goed van.

Vanwege het bereiken van de leeftijd van 65 jaar eindigt de verzekering. Het zal wel in de polisvoorwaarden staan, maar ik ga het zeker nog controleren. Leeftijdsdiscriminatie van de ergste soort, is bij wet verboden maar zoals gewoonlijk komen grote bedrijven er mee weg.

Helaas zijn wij afgewezen door Nedasco. Deze verzekeraar vind de verhuur van springkussens een groot risico. Dit terwijl ons bedrijf aan de zwaarste voorwaarden voldoet. De Nedasco is mede verantwoordelijk voor de ondergang van de evenementen branche Zeer teleurstellend.

goed geregeld,eigenlijk nooit problemen gehad. Dus waarom overstappen

Na wederom een fikse premie verhoging. Heb ik de verzekering stop gezet. Het is niet meer te betalen. Een voordeel van de Hema huisdieren verzekering, ze betalen snel uit.

Ik heb een “eigen keuze” verzekering bij UMC zorgverzekering. In de praktijk blijkt dit niet waar te zijn. Ik wil gebruik maken van zorg die normaal vergoed wordt door het UMC. In mijn geval zat deze instelling al aan het “zorg plafond” waardoor ik daar niet naartoe mocht. Geen eigen keuze maar wel extra premie!

Niet doen! Ik kan helaas niet overstappen omdat mijn hond al 10 jaar is. Onlangs weer een fikse verhoging van ruim 20%. Lastig declareren met veel restricties.

Verzekering wordt steeds duurder, dekking en voorwaarden slechter, passen ze gewoon tussentijds aan. Ik ben begonnen met een eurootje of 17, vandaag kreeg ik een mail dat er binnenkort 42,01 euro wordt afgeschreven. De verzekering wordt steeds duurder, HEMA past steeds de voorwaarden en maandbedrag aan. i.p.v. 100% heb ik ook nog maar 80% vergoeding per ingediende rekening en je moet nog eens 45 euro eigen risico betalen. Mijn advies, ga never nooit je huisdier verzekeren bij de HEMA, maar doe dit ergens anders of leg het geld zelf apart. Want dit zijn praktijken dit niet zouden mogen kunnen,

Tijdens mn studententijd had ik voor mn studentenwoning een inboedelverzekering bij Besured lopen, toen ik 2,5 jaar geleden uit die woning ging ben ik vergeten de verzekering stop te zetten terwijl ik al een nieuwe had, dit is natuurlijk mijn eigen fout. Ik vroeg besured of het mogelijk was om een deel van de kosten terug te krijgen, wat niet mogelijk was. Daar was ik niet blij mee, maar kon ik mee leven aangezien het mijn fout was. Vervolgens verzonden ze een mail waarin stond uitgelegd dat ik mijn laatste incassos via mijn eigen bank omgeving nog mocht terugboeken als dat mogelijk was. Dat had ik dus gedaan en vervolgens sturen ze alsnog een rekening van 3,50 voor mijn laatste maand. Ik reageer daar op dat dat niet klopt omdat ik de bedragen van de laatste maanden juist terug mocht boeken. Daar waren ze het niet mee eens en vervolgens sturen ze me doodleuk een rekening met 40 euro extra deurwaarderskosten. Ontzettend onduidelijk hoe besured communiceert over het beindigen van het contract en vervolgens intimideert met deurwaarders.

Ik vraag me af waar ik al die jaren voor betaald heb. Wat is het geval? Na mijn verzoek om rechtsbijstand bij de rechtshulpverzekering van Univé, krijg ik een paar dagen later een mail waarin staat dat men mijn verzoek honoreert. Vervolgens blijft het stil. Een aantal dagen later volgt er opnieuw een mail waarin deze keer staat dat ze me niet vergeten zijn en dat ik zo snel mogelijk iets van mijn rechtshulpverlener zou horen. En weer wordt het stil. Na twee weken volgt er wéér een mail. Deze keer laat men weten dat men vanwege de capaciteit heeft besloten mijn zaak aan een externe advocaat uit te besteden. Iemand van het betreffende advocatenbureau zou contact met mij opnemen. Je raadt het al: tot op heden geen ene mallemoer gehoord. Ik had Univé altijd erg hoog zitten, maar daar is nu toch echt een einde aan gekomen.

Beste mensen die dit lezen. Neem absoluut geen huisdierenverzekring bij ohra of waar dan ook. 10 jaar lang premies betaald, in totaal €3800 aan premies betaald. Onze kat moest 2 tanden laten trekken en het gebitje laten reinigen. Kosten €750, vergoeding was €150. En ik had zelfs nog een extra module gebit. Nu had ik uiteraard beter de kleine lettertjes moeten lezen in de polis. Hieruit had ik af kunnen leiden dat ik vrijwel niets vergoed zou krijgen. Het punt is dat de websites je het idee geven dat je safe zit bij hun met de grote teksten op de website. Het is pure misleiding, juist mensen met een krappe beurs nemen een huisdierenverzekering om hoge kosten te voorkomen, zij zijn juist extra de klos, omdat ze dure premies betalen en vervolgens vrijwel niets vergoed krijgen. DUBBELE KOSTEN DUS! Trap er niet in lieve mensen. Spaar gewoon het geld wat je anders aan premies betaald. Houd je onder de streep veel geld over.

3 mails gestuurde en nog geen reactie gehad. Telefonisch niet bereikbaar en minutenlang muziektoon. Waardeloze verzekering die nochtans duur is. Pure afzetterij.

Roofridders. Data combinatie is bijna de helft goedkoper. Het eigen risico is een kwart van het bedrag wat Kuipers vraagt.

Fiets gestolen, naar de fietsen handelaar/bemiddelaar waar de fiets werd gekocht gebeld. Deze meldde dat het spijtig was en reageerde met een prettige middag. Bij een andere fietsenhandelaar, ook Enra fietsverzekering bemiddelaar, vooruitlopend op de schade-uitkering een nieuwe fiets uitgezocht, passend en voor dezelfde prijs als de gestolen fiets. Voldaan aan de polisvoorwaarden, in natura en bij enra fietsverzekering bemiddelaar, zou je denken. Enra heeft besloten tot uitbetalen maar wil uitsluitend uitbetalen aan de bemiddelaar die op de polis staat. Maar die wenste mij een goede middag en deed niets. Dus daarom gevraagd om de uitbetaling te doen aan de fietsenhandel van levering van de vervangende fiets. In de polis/kleine letters op internet staat notabene dat enra een andere fietsenhandelaar kan aanwijzen. Probleem nog steeds niet opgelost. Wat is eigenlijk hier het probleem….

Het contact met de TAF medewerkers heb ik als zeer positief ervaren. Ik heb nooit druk gevoeld dat ik al moest gaan werken. Ik heb de gesprekken ervaren als ondersteunend, soms adviserend en vooral luisterend.

We zijn al vele jaren klant van Datacombinatie vanwege de scherpe premie en gunstige voorwaarden. Bij schade komt snel een expert aan boord en na akkoord op de offerte en herstel van de schade wordt het schadebedrag ook snel overgemaakt. Heldere communicatie over de verzekeringsvoorwaarden en goede bereikbaarheid van de klantenservice.

Ik heb met ze te maken gehad ivm ontslag op staande voet. Je krijgt ze niet aan de lijn. Je moet zelf alles opzoeken en aandringen om actie te ondernemen. Uiteindelijk maar via internet een brief opgezocht en deze gebruikt als ontslagbrief. Stelletje prutsers! 1

Heel slecht. 6 jaar lang verzekerd voor nieuwwaarde en dan vraag je de kosten voor een waterpomp en 2 kranen terug, krijg je als antwoord dat dat niet gedekt is. Extra clausule opgenomen voor stalling in Frankrijk wordt niet gedekt. Het zijn ratten eerste klas. Traag en gluiperig. Neem aub een ander.

Vandaag hebben wij een goede wake up call met Promovendum ervaren. Tot vandaag hadden we een doorlopende reisverzekering voor het gezin bij dit clubje. Omdat een gezinslid een annulering had die volgens de polis interpretatie gewoon te claimen was bleek, hoe verrassend, toch niet gedekt. Gelukkig ging het om een laag bedrag wat door het gezinslid positief als “leergeld” werd opgevat. Maar we moeten er niet aan denken in wat voor financiële problemen je kan komen als het bij dit clubje om serieuze verzekeringen en bedragen gaat.

Al vele jaren verzekerd via OHRA. Alle jaren geen schade gedeclareerd tot dit jaar. We hadden last van een rioollucht in ons huis en hebben een Rioolservice bedrijf gebeld, die heeft het riool doorgespoten en daarmee dachten we dat het probleem was verholpen. Uiteraard vallen ontstoppingen niet onder de polis. Echter, dit bleek niet het probleem te zijn. Bij de tweede keer dat ze langskwamen was het nat in de kruipruimte. Dit was de eerste keer niet. Daar verder gaan onderzoeken en bleek er een lek te zitten in de leiding onder de kruipruimte. Deze leiding is vervangen. Later is er een ander bedrijf twee keer langsgekomen omdat het vochtig was in de meterkast. Er is een rooktest uitgevoerd en ook in de standpijp van onze woning zat een lek en deze is vervangen. Kortom; 2 lekkages in 2 verschillende leidingen en 4 facturen kunnen betalen. Wat denk je? OHRA betaalt er maar 1 want ja de rest valt niet onder je verzekering. Polisvoorwaarden erbij gepakt. Inderdaad de eerste rekening is ontstoppingswerk en valt niet onder de verzekering, prima. Tweede rekening wordt een leiding vervangen onder de kruipruimte, valt wel onder de verzekering maar betaalt OHRA niet. Derde rekening en vierde rekening vervanging standleiding, valt wel onder de verzekering betaalt OHRA niet. Hiervoor ben je dan jaren trouw aangesloten bij een verzekeraar, puntje bij puntje laten ze je helaas gewoon staan. Ik zal mij eens gaan orienteren naar een andere verzekeraar want bij OHRA voel ik me niet serieus genomen en bedrogen.

Iedere verzekering (zoals ASR) die gelinkt is aan Aegon of Nationale Nederlanden dient men te mijden als de pest. Incasseren, ja. Uitbetalen? Ho maar.

Lifetri’ Vanaf het prille begin van mijn leven hebben mijn ouders een begrafenisverzekering afgesloten bij Nuvema. Zij betaalden de premie van ik meen enkele dubbeltjes per maand en vanaf ik zelf ging verdienen moest ik zelf de premie voldoen. Ik ben nu 77 jaar oud. Na echtscheiding en diverse verhuizingen heb ik Nuvema en de premiebetaling uit het oog verloren. De waarde van de polis bedraagt daardoor op dit moment zo’n 1400 euro. Enkele maanden geleden ontving ik van een verzekeraar onder de naam ‘Lifetri’ bericht dat ik bij hem een polis heb lopen. Het blijkt dat zij Nuvema hebben overgenomen. Vanwege de lage waarde van deze verzekering; omdat ik in het buitenland (België) woon en om administratieve vereenvoudiging, wens ik deze verzekering af te kopen. Ik ben nu maanden bezig hen emails te zenden en hun hun reactieformulier te zenden, maar ontvang totaal geen taal noch teken dan alleen maar dat zij mijn mail hebben ontvangen en zullen reageren! Nou vergeet het maar. Kijk ik op internet dan ben ik in de verste verte zeker niet de enige met deze problemen met Lifetri. Nu heb ik maar een polis met een lage waarde, maar het zou een schandaal zijn als klanten in hun laatste levensfase met soortgelijke problemen te maken zullen krijgen. Dit nog buiten de vraag of de solvabiliteit van dit bedrijf op dit moment met hun houding te maken heeft. Hier moet iets aan gedaan worden………

Bij schade goed geholpen. Vriendelijk en goed geholpen ook bij schade door schuld andere boot.

NIET DOEN. je zit met dubbele kosten, je betaalt elke maand premie en ze willen nog steeds geen enkele behandeling of consult betalen. Meest populaire excuus: uw hond had dit probleem vóór de verzekering. Je blijft dus zitten met dierenartsrekeningen die je zelf moet betalen en bovendien moet je bonussen betalen aan deze dieven. Helaas kan het niet opgezegd worden en moet ik ze een jaar lang betalen. oplichters. Sluit hier nooit een verzekering af

Mijn moeder heeft voor haar overlijden een deposito afgesloten bij Nuvema. Deze is overgenomen door Lifetri. Na het overlijden van mijn moeder heb ik de rekening van de begrafenis naar Lifetri gestuurd. Nu na 7 weken is er nog steeds geen geld overgemaakt. Reden hiervoor is : Computerstoring van 4 weken, vergeten door te geven, controle afdeling onder bezet, rente berekening is niet eenvoudig, achterstand en nu een betalingssysteem dat meer dan 2 weken nodig heeft om geld over te maken. Neem dus NOOIT een depositorekening bij Lifetri. Want jou geld overmaken naar een begrafenisondernemer door Lifetri neemt minimaal 9 weken in beslag. Ik moet maar afwachten of het er dan is. Je zou er maar moeten werken bij zo bedrijf. Ik heb met jullie te doen.

Duidelijke communicatie richting de verzekerde en snelle afhandeling bij schade door de verzekeraar.

Stuur mails maar geen antwoord. Verhogen zomaar de premie, bel je ze en eindelijk iemand aan de telefoon, de brief over de verhoging komt nog! Geen jaartal genoemd. Nog niks ontvangen. E-mails worden niet beantwoord. Waardeloos.

Nog nooit iets ingediend bij Ohra. Al 7 jaar verzekerd. Nu dien ik wat in want mijn kat had een ontsteking aan zijn bekje. Krijg ik 0,00 vergoed. Geloof me.. je kan beter zelf sparen

Wat een verschrikking – brieven vol met fouten en proces opzettelijk vertragen. Echt heel onprofessioneel. Verzekering direct opgezegd.

Ik dacht er goed aan te doen mijn pup te verzekeren. Basis met vaccinatie en gebit. €29 per maand. Eerste consult, controle en vaccinatie en ontwormen. Totale kosten €130. Ik krijg er €50 van vergoed voor de vaccinatie, thats it. Over 3 weken moet de pup nog eens gevaccineerd worden en daarvan krijg ik dan niets vergoed. Ik kan pas over 11 maanden deze verzekering opzeggen. Dus ik heb dit jaar al €550 uitgegeven en ik krijg maar €50 vergoed! Open een spaarrekening voor je huisdier en sluit geen verzekering af!

Heb een fietsverzekering met pechhulp. Sta met lekke band in de regen. Pechhulp neemt niet op. Ben de hele ochtend aan het bellen. Dat was bij de ANWB wel anders. Zo’n spijt dat ik op aanraden van de winkelier ben overgestapt.

Nadat wij met ons schip vast waren gelopen op de Schelde zijn wij zeer goed te woord gestaan door dit bedrijf. Binnen 20 minuten na het melden van onze schade kregen wij al een adres door waar wij heen konden varen en waar wij goed geholpen werden. Communicatie was goed en de samenwerking tussen dit bedrijf en de gene die de schade repareerde was ook super. Dit was met onze traumatische ervaring van het ongeluk echt goed voor ons geregeld! Esther en Stefan Verbiest

Jarenlang als particulier een compleet verzekeringspakket gehad bij Nedasco, waarvoor wij een zeer hoog premiebedrag maandelijks hebben betaald. Nooit aanspraak gemaakt tot juli 2023, een schade van € 119,90 gedeclareerd. Wordt er € 100,00 eigen risico ingehouden omdat men bij Nedasco van mening is dat als je met de fiets een ongeval hebt en met de ambulance wordt afgevoerd, de schade aan je fietshelm onder vallen en/of stoten valt! In deze verzekeringsmaatschappij hebben wij geen vertrouwen meer!

Gemaild en gebeld geen contact. Verscheidene malen ongeluk gehad en geprobeerd contact met ze op te nemen maar geen gehoor .

Erg fijne dierenverzekering. Ik heb er niet vaak gebruik van hoeven maken, maar de laatste 3 weken wel 2 keer voor mijn poes met een ontsteking onder haar kinnetje en oor. Eenvoudig de dierenartskosten te declareren online en binnen 2 dagen stond het te vergoeden bedrag op mijn rekening. Ik ben echt zeer tevreden!

Schade top afgehandeld, snel en zonder zorgen………………………………………………………………………..…

Alleraardigst geholpen door mevr. Dragt. Ze wist me perfect te vertellen hoe het zat en wees ook op extra voordelen waar we voor in aanmerking konden komen. Perfecte klantvriendelijkheid van deze dame en zeer tevreden over de dienstverlening !

In geval van nood of spoed sta je in de 54 minuten in de wacht te luisteren naar een dame die zegt dat de wachttijden langer zijn “dan u van ons gewend bent. Misselijk!

Ik heb een autoverzekering bij OHRA. Communicatief en nakomen van afspraken is bij deze verzekeraar slecht tot bedroevend slecht. Wat men bij OHRA beweerd, zoals op de site, verstuurde digitale informatie of klantenservice, is niet waar. Ze komen hun afspraken niet na en men krijgt geen inhoudelijke bericht terug. Helemaal niks ondanks hun chatbotmails. Lekker dan als consument. Je moet zelf bellen,bellen en bellen anders gebeurt er niks. Fijne organisatie in de top ,het wordt eens tijd dat de mensen in het managementteam en directieleden eens vervangen worden. Zie ook reviews van andere consumenten. Wat is OHRA de afgelopen jaren naar beneden gedonderd wat service en klantvriendelijkheid. Bah!

Vanaf februari dit jaar ben ik bezig een AOV af te sluiten. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik geen TUSSENPERSOON wil hebben en heb zelf gekozen (na eigen onderzoek) voor AEGON. Ik heb netjes een bedrag van 269,- administratie betaald in februari van dit jaar. Wat schets mijn verbazing dat ik 3 documenten ontvang van Yezzer een factuur voor een serviceabonnement van 83,50 (ik heb nergens voor getekend of gemachtigd en ben hier niet mee akkoord!) Deze incasso staat ingepland. Nog een document van een serviceabonnement met een bedrag van 90,- (ik wil geen serviceabonnement, niet om gevraagd!) en nog een document met polisblad met een bedrag van 90,- (ik weet niet wat dit is, want ik heb een polis bij AEGON). Hier ben ik niet akkoord mee. Ik heb gebeld en een dam gesproken vandaag en dhr Constantijn gemaild en wat denk je geen reactie. Wat een opmerkelijke houding van Yezzer. Dit belooft geen goeds.

Ik kan helaas niet lager dan een 1 geven anders zou ik dat doen. Er is ingebroken bij een boxverhuurbedrijf in onze, en 15 andere boxen. Omdat er geen zichtbare schade is aan de buitenzijde van het gebouw, wordt er door Klaverblad niet betaald. Dat er 15 geforceerde deuren en sloten zijn aan de binnenzijde van het gebouw is voor Klaverblad niet voldoende bewijs dat er is ingebroken. De aangifte bij de politie en de aangeleverde foto’s leveren ook geen voldoende bewijs. Sluit dus vooral geen verzekering bij deze verzekeringsmaatschappij!

Totaal geen communicatie, het bedrijf was niet bij machte om mijn schadevrije jaren op te vragen en wijzigde de polis en premie eenzijdig. Zelf navraag bij de Lease Maatschappijen moeten doen en alle gegevens gekregen over mijn schadevrije jaren en deze opgestuurd, met het verzoek om de gewijzigde polis en premie weer terug te zetten en het teveel betaalde a € 107,89 terug te storten. Alles is gegaan via “mijn AON”, AON geeft gewoon geen reactie en zelfs chatten met een adviseur lukt niet. Krijg ook geen bericht via email als er iets wijzigt, ontoelaatbaar. UPDATE: Op 28-8-2023-14:50 meer dan 1 uur op WhatsApp gezeten en verschillende malen naar Alex gevraagd, verder dan mijn naam, postcode, huisnummer en email adres geven kwam ik niet. Een zekere Wishaal melde zich op 15:19 dat ik wederom mijn email adres moest opgeven en dat hij/zij mijn gegevens erbij zou halen. 15:43 krijg ik de melding dat het bij Alex is neergelegd en dat hij op onbekende datum of tijd contact met me zal opnemen. Wordt vervolgd…… UPDATE 11-09-2023: wederom is de premie (duurder) verandert zonder enige vorm van communicatie. Met de chat zijn ze niet te bereiken, trouwens op geen enkele wijze zijn ze te bereiken. UPDATE 2-10-2023: zelfs het opzeggen van de auto verzekering lukt niet, heb zelfs de incasso van November moeten laten storneren, bedrijf reageert nergens op, schandalig hoe met klanten wordt omgegaan.

In 1 woord WAARDELOOS !! inmiddels 5 jaar verzekerd bij deze oplichters, premie incasseren kunnen ze prima maar als het op uitkeren aankomt verzinnen ze iedere wat anders aan onze hond hebben ze inmiddels rond de 1800 euro netto overgehouden !! Mensen spaar zelf of neem een andere betere (niet zo moeilijk) maatschappij wij zijn met onze berner overgestapt naar PetSecur !!! wel zonde van dat weggegooide geld !

Het zijn een stelletje oplichters!!! Wij hebben een pakket met inboedel/ opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Ons eigen risico is ineens verhoogd naar 300 euro per gebeurtenis omdat we teveel geclaimd zouden hebben (afgelopen jaar 2 keer). Dus prima als je je premie betaald en niks claimt. Maar zodra je claimt (en dan heb ik het echt niet over hele grote bedragen) dan ben je de sjaak. Oh ja, kleine tip, 1 claim met een heel groot bedrag is geen probleem, een paar claims (met in het totaal een veel lager bedrag) kan blijkbaar niet.

Probeer mijn uitvaartverzekering af te kopen, maar geen taal nog teken op mijn emails. Vraag me af of deze verzekeraar wel te vertrouwen is.

Wat een verzekering, wachten na 4 maand nog op besluit,ga nooit bij deze verzekering

In buitenland lekke band. Pechhulp Enra gebeld, er zou hulp komen en er zou ’n Sms gestuurd worden. Twee u. gewacht en nog geen hulp. Zelf hulp geregeld . Nooit ’n sms gekregen, niets meer gehoord. Mail gestuurd voor onkosten vergoeding, (taxi moeten bellen). Ben benieuwd?

menzis is de slechtse verzekeraar die er bestaat en veelste duur het zijn hele grote afleggers.

Eerst een dubbele verzekering (Chubb vond het nodig een telefoon 2x te verzekeren) Na vele mails een bevestiging dat er 1 verzekering was beëindigd, maar restitutie kreeg ik niet. Na het storneren van de premie kreeg ik binnen 3 dagen een dreigmail met incassobureau etc. Na weer veel mails hebben ze nu maar alles beëindigd ook mijn goede verzekering maar ook nog steeds geen restitutie. Een groot drama daar. NOOIT meer Chubb voor mij

Zeer slecht. Wel premie betaald maar er werd naar medicatie gevraagd welke mn moeder inneemt. Volgens de wet op privacy mag deze vraag niet eens gesteld worden.

Het is een slechte verzekering oplichters zijn het. Ik heb in 2011 een zwaar bedrijfsongeval gehad. Verzekeraar is aansprakelijk gesteld door de rechter. Nu 12 jaren later hebben ze het nog steeds niet geregeld. Steeds afschuiven erin discussie gaan. Het slachtoffer en gezin zo lang het leven moeilijk maken dat ze opgeven en het laten afkopen. Dat is hun werkwijze. ze geven er zelfs cursussen in.

Ze vergoeden bij de plus verzekering 150€ voor consulten. Maar als je dus een keer in het weekend naar de dierenarts moet is dat bijna direct op. Consulten zijn juist het duurst! En die worden bij mij nu na 3 maanden al niet meer vergoed. En ik zit ook nog aan die verzekering vast tot april volgend jaar. Staat allemaal wel in de voorwaarden maar als je geen idee hebt van de kosten (zoals ik) kan dat heel erg tegenvallen. Erg jammer, ga zodra het kan overstappen. Weggegooid geld dit.

1 ster is te veel 0 respect verdienen ze doe zelf een rekening openen bij je bank stort het maximale van 4 k daar op meer betalen zij ook niet dat doen ze zoiezo niet en stort die 60euro elkemaand er bij heeft het beestje wat voor ze toekomst OHRA naait waar je bij bent ben met de hond voor anaalklier geweest 3x natuurlijk vald onder je iegen risico maar toen in eens niet meer wand aan passing in clausule niet meer onder vald hoe word je genaaid gelijk op gezecht rekening geopend geld op gestort klaar einde OHRA zal ook nooit aan raden en heb gelijk alles van me eigen ook weg gehaald

Prima verzekering. Maar de factuur klopt niet. IK heb 80 % no claim korting. Over de basis WA premie klopt de berekening van 80 % Maar over de basis volledig Casco premie klopt de berekende 80 % niet. Het bedrag dat op de premiespecificatie staat is een stuk lager. Men probeert dit op allerlei manieren recht te praten. Maar 80 % van 100 is toch echt 80 en geen veel lager bedrag zoals bij de ANWB verzekering. Ben benieuwd of veel ANWB leden dit hebben nagerekend en wat zij daar van vinden.

Wilde m’n Alfa Romeo Giulia Q4 hier verzekeren. Gaat niet de auto heeft teveel vermogen….. Ondanks het feit dat ik ruim 25 jaar schadevrij rijdt.

Wat een goede service. Zeer coulant! En super snel afgehandeld. Dank hiervoor na een zeer vervelende diefstal van 3 nieuwe elektrische fietsen.

Na een flinke rugblessure eerder dit jaar ben ik deels arbeidsongeschikt geworden voor een korte periode. De begeleiding en nazorg vanuit TAF heb ik als goed ervaren. Ondanks de berichten die her en der op internet te lezen zijn kan ik me hier niet in plaatsen. Het voortraject ging wat moeizaam maar na een positieve beoordeling van mijn claim is de uitkering netjes voldaan en is er tevens een second-opinion kosteloos gedaan door TAF. Van hieruit enig advies gekregen om geen terugval te krijgen Al met al met ik zeer tevreden over deze verzekering

Juli / Augustus 2023, betreft een niet betrouwbare verzekeraar, Datacombinatie in Brielle. Via dhr. Rob L.L. Raaman van Datacombinatie Yacht Verzekeringen B.V. ruim 3 jaar geleden een ‘all risk’ bootverzekering afgesloten. Gaf zichzelf uit als “de beste bootverzekering”. Dus in vertrouwen gestart met deze verzekering. Laatst was na de winter onze boot, een klassieker van de bekende Mulder scheepswerf, weer terug in het water. Na een week -we waren de vorige dag nog even koffie wezen drinken- werd ik opgebeld door de Havenmeester dat mijn boot aan het zinken was… Direct toen ik ter plaatse was, en geholpen met mede pleziervaarders, de boot met 2 pompen leeggepompt. Er was inmiddels 50 cm waterkolom in de boot ontstaan. Er bleek een terugslagklep defect, en het water werd blijkbaar terug geheveld de motorruimte in. De verzekering (Datacombinatie gebeld en schade doorgegeven). Er werd in eerste instantie net gedaan of het door de verzekering gedekt werd, maar er moest een onafhankelijke expertise worden uitgevoerd. Toen eindelijk het expertise rapport kwam, werd ik geconfronteerd met een rapport dat direct de prullenbak in kon. Ik heb met deugdelijke feiten aangetoond dat zowel het onderzoek als de eindconclusie geen ‘steek hielden’. Technische en oprechte feiten, maar ik werd ‘van het kastje naar de (bekende) muur gestuurd’! Zelfs verzoeken om een coulance werden weggewuifd ‘alsof ik een misdaad gepleegd zou hebben’. “Ik moest maar met het expertise bureau in conclaaf…” Lang verhaal kort; ‘de kleine lettertjes vermelden dat het niet onder de verzekeringspolis valt’. En na wat heen en weer mailen, bijna smeken, werd mij verteld dat hun advocaat er bij betrokken werd?! Het gaat om een bedrag van ruim € 8.000,00. Ik vind het één grote oplichterij, deze verzekering en hoe men (m.n. de heer Raaman) probeert onder elke aanspraak op de verzekering uit te komen! Ik wil daarom die dit leest oproepen; ZOEK een andere VERZEKERING a.u.b.! Die wėl haar verantwoordelijkheid neemt naar haar klanten. Tenslotte heeft mijn bootreparateur, Drinkwaard haar best voor mij gedaan, echter zonder positief resultaat. Hem, en later mij, werd kwalijk genomen dat deze reparateur voor haar klanten wél in de bres durft te springen.

Kortlopende reisverzekering bij Interpolis. We konden de 1e nacht niet overnachten op onze bestemming omdat de wegen waren afgesloten wegens bosbranden verderop. 1 extra hotel overnachting geclaimd. Hier niks van terug gekregen. Reden; je krijgt het alleen maar vergoed wanneer je er al bent en langer moet blijven of juist eerder weg moet. Dus de extra hotel kosten zijn voor eigen rekening.

Bij een stormschade niks uitgekeerd gekregen. Scooter en motor samen omgewaaid. Maar.. was “niet van buitenaf” . 890 euro schade.

Als je na kantoortijd binnen 7 minuten van de schademelding (18:03 uur) een goedkeuring (18:10 uur) krijgt dat je tot schadeherstel kan overgaan, dan heb je een adequate verzekering.

Bijzonder verdien model houden deze cowboys erop na. Hebben ogenschijnlijk een business model ervan gemaakt om consumenten een oor aan te naaien door een (veel) te lage dagwaarde toe te wijzen aan auto’s en op deze manier een auto totaal onnodig economisch total loss te verklaren. Vervolgens kan deze wel ineens voor een hoge prijs doorverkocht worden aan 1 van hun handelaartjes. Voogd & Voogd blij, handelaartje blij. De verzekeringnemer echter die kan van Voogd & Voogd lekker ongezien de rambam krijgen. Die kan voor de geboden “dag”waarde nooit een soortgelijke auto halen in soortgelijke staat. De schade “expert” die ze in eerste instantie sturen is afkomstig van CED. Deze gasten zijn net zo onafhankelijk van de Voogd & Voogd als dat de Duitse economie van bruinkool is. Deze weigert je vervolgens inzage te geven in het rapport en past lichte dwang toe (Ga akkoord, anders draai je op voor de hoge kosten voor contra expertise) om je blind akkoord te laten gaan met het eerste (ongunstige) voorstel. Trap hier niet in! Contra expertise kosten zijn altijd voor de verzekering. Dit is bij wet geregeld. Voogd & Voogd hebben hier echter geen actieve herinnering aan, totdat je ze verwijst naar het daadwerkelijke wets artikel. Dan is het ineens een “foutje” van hun zijde. Vervolgens moet je een contra-expert kiezen die aangesloten is bij het NIVRE. Trap hier ook niet in! De schade experts op deze lijst zijn ook gewoon weer vrienden van de show. Gevalletje wij van WC eend adviseren WC eend. Hier is in 2022 uitspraak geweest door de hoge raad in dat een verzekering het niet verplicht kan stellen dat een schade expert is aangesloten bij het NIVRE, maar schijnbaar geldt deze uitspraak niet voor Voogd & Voogd. Hoe dan ook, linksom of rechtsom, ben je gewoon de pineut als verzekeringnemer. Als je afhankelijk bent van je auto ben je haast genoodzaakt gebruik te maken van hun eerste aanbod. En anders heb je een nieuwe dagtaak aan zaken regelen om te krijgen waar je recht op hebt. Enige voordeel dat wij hebben is dat wij niet afhankelijk zijn van onze auto, en dus alles in onze macht gaan doen om iedere euro marge die deze cowboys over houden aan het doorverkopen van onze auto te laten verdampen. Daarbij gaat het mij niet eens meer om dat we krijgen waar we recht op hebben (zou wel mooi zijn natuurlijk), maar een principe kwestie. Oog om oog, tand om tand.

ONGELOOFLIJK! Ik zeg per direct mijn Unive Reisverzekering op. Ik ging op huwlijksreis naar Colombia. Ik ben daar naar de dokter geweest voor een general health check. Tot onze verbazing, kwam het nieuws dat ik kanker heb. Inmiddels 2 weken verder, kan ik gelijk geopereerd worden om de tumor te verwijderen. Unive Reisverzekering dekt NIKS!!!! De persoon aan de telefoon vertelde mij ‘dit was planbare zorg, je had de tumor ook in Nederland kunnen verwijderen, dokters in Colombia willen gewoon geld verdienen’.

Wat een vreselijk bedrijf. Wij hadden stormschade en dit wordt weggewimpeld met het argument dat de wind net niet hard genoeg gewaaid heeft om de schade uit te keren. Is dit een grap SNS?! Wat zijn jullie voor een slecht bedrijf! Empathie voor de klant tonen die schade heeft is er niet bij! Een loos argument over achterstallig onderhoud en een trage windkracht is een antwoord dat aantoont dat deze verzekering helemaal niet voor zijn klanten klaar zit om te helpen als het moet. Er is zelfs door de loodgieter vastgesteld met een camera dat er helemaal geen achterstallig onderhoud is! Ik heb deze verzekering al jaren, maar dit doet de das om. Ik ben hier klaar mee, nog nooit schade geclaimd, altijd netjes betaald, en net nu wij stormschade hebben, hebben ze geen zin om te betalen. Los daarvan gaat het om een klein bedrag, rond de 400 euro. Als dit bedrijf er zo in gaat zitten, stap ik vandaag nog over!

Een grootte klerenzooi ze zijn alleen voor eigen gewin ze zijn niet voor de patiënten

Laten hun klanten gewoon vallen als het te moeilijk wordt,gaan met de tegenpartij op een akkoord daar ze dan niks hoeven te betalen

In februari werd mijn e bike gestolen. Vergoeding was direct goed geregeld. Nu, een half jaar later is hij wèèr gestolen. Ditmaal dit Enra een steekproef ( wat ik me uitstekend voor kan stellen) maar weer was binnen een week alles geregeld.

Nog nooit zo slechte verzekering mee gemaakt als de Goudse Ben al vanaf april Bezig met contact te krijgen over een afloop van een zaal. Het is nu september. Ik kan mailen en bellen. Maar ze reageren nergens op. Ze zeggen de desbetreffende belt u terug en vervolgens hoor je niks meer. Heel slecht Nog nooit meegemaakt

DAS lijkt er alles aan te doen om onder een aangemelde zaak onderuit te komen. Als zij er niet onderuit komen om de zaak wel op te pakken doen ze er alles aan om die zo snel in plaats van zo goed mogelijk weer af te sluiten. Advocaten beheersen hun materie niet goed, het bedrijf is verzuild, er is geen goede communicatie, de werkload is te hoog. Helpen? Van de regen in de drup! Bespaar jezelf de hoge maandelijkse premie en stop die in een spaarpot voor als je een keer juridische bijstand nodig hebt. Een zelf uitgekozen zelf bekostigde advocaat heeft ten minste wel een incentive om zijn of haar best voor je te doen. En is waarschijnlijk nog 10 x beter ook.

In Juli een vraag gesteld het is nu september en nog geen antwoordt Zo ga je niet met je klanten om.

Tot mijn grote verrassing en tevredenheid heeft Aegon de limitatieve opsomming van “ernstige ziekten” met terugwerkende kracht laten vervallen. Hierdoor kreeg ik alsnog de toezegging dat mijn annuleringsverzekering alsnog tot uitkering overgaat. Zij hebben op eigen initiatie mijn schade uit 2021 opnieuw beoordeeld en vergoeding toegekend. Een pluim is op zijn plaats!

Helaas overgenomen doordat reaal stopte. Wordt zo weinig vergoed bij deze verzekering! Per jaar wordt de eigen bijdrage ook verhoogt en een eigen risico ook eerst in Rekening gebracht. Bij mijn rekening van ruim €300 wordt €6 vergoed. Terwijl ik maandelijks €40 betaal aan premie. Echt niet doen, je kunt beter zelf geld opzijzetten voor de dierenarts rekening

Dit is echt een waardeloze verzekering. Zoals de eerdere review al aangaf ze reageren niet. Tussenpersoon pricewise ook slecht tot niet bereikbaar. Terugbelverzoek achtergelaten niet teruggebeld. Zogenaamd een brief Verzonden die nooit is ontvangen. Ze houden je aan het lijntje. Hier niet afsluiten!!!!!

Alles doen om niet uit te hoeven betalen. Nou mij zijn ze kwijt als klant. Ja het is goedkoop maar o zo slecht

Heb al jaren een doorlopende reisverzekering bij Promovendum. Nu zijn afgelopen zomer op de camping drie van onze zes campingstoelen gestolen die tegen de vouwwagen aan stonden. Promovendum geeft het volgende aan: Uit uw schademelding maken wij op dat u de stoelen voor de vouwwagen heeft laten staan en dat in artikel 20 staat dat bagage zonder toezicht niet onder de dekking valt. Daarnaast geven ze aan dat we niet de normale voorzichtigheid in acht genomen zouden hebben, want verzekerde laat kostbare bagage zonder toezicht achter. Wij kamperen al meer dan 30 jaar en nog nooit is er een stoel, tafel gestolen voor de tent of vouwwagen. Op een camping is het volstrekt normaal dat je dit buiten laat staan. Wij hebben het tegen de vouwwagen aanstaan in de nacht. Wij sliepen op twee meter afstand van de stoelen, dat is toch ook nog op gehoorsafstand? Waanzin natuurlijk dat iemand dit steelt, maar ook heel wonderlijk dat dit niet onder een reisverzekering valt. Ik zeg de reisverzekering op. Zo gaat het waarschijnlijk alleen om spullen die gestolen worden uit de kluis, die ik in de vouwwagen heb (alleen passen daar echt geen stoelen in).

Waardeloze verzekeringsmaatschappij. Voorwaarden veranderen jaarlijks zeer sterk en uiteindelijk blijkt dat je met de duurste verzekering die er is alsnog bijzonder slecht verzekerd bent. Premie ruim 210 euro p.m en je denkt goed verzekerd te zijn maar door allerlei haken en ogen in de polisvoorwaarden (die ook jaarlijks sterk veranderen) ben je eigenlijk heel beroerd verzekerd. Om al deze polisvoorwaarden elk jaar goed in de gaten te kunnen houden moet je bijna een academische opleiding hebben gevolgd. Het enige wat hier glashelder is is dat je weinig krijgt maar wel de hoofdprijs betaald. Maar het jaar 2023 is gelukkig bijna om.

Je moet nooit geen verzekering afsluiten bij hun want ze betalen nooit en niks terwijl je er wel voor verzekerd bent . Nooit een verzekering afsluiten bij deze oplichters

Ik kom terug op mijn eerdere beoordeling: Voogd en Voogd hebben nu wel het dubbel betaalde bedrag terug gestort.

Als je bij Roxo rechtsbijstand hebt verzekerd loopt het contact via Anker Rechtshulp. Er blijkt een wachttijd van 6 maanden (!) te zijn voordat ze je ook maar ergens bij gaan helpen (alleen als je een zaak aanmeld welke na 6 maanden nieuw is en niet eerder aangemeld). Komt er op neer dat je een heel jaar betaald zonder ook maar een beetje hulp te krijgen. Niet afsluiten, zeer klantonvriendelijk!

Falcon levensverzekeringen neemt wurgpolissen van andere verzekeraars over. O.a. Van S & L Spaarplan (bestaat niet meer). Als je er van af wil rekenen ze hoge kosten (€670) zonder redenen of specificatie wat deze kosten inhouden. Gemeld bij AFM die het alleen ter kennis neemt en verder niets doet. Een behoorlijke kater over gehouden van deze affaire. Gelukkig de polis opgezegd en de rest van de belegging kunnen redden.

Je krijgt de polis alleen in het Nederlands, niet in het Engels. Bij vragen om alsnog een Engelse versie te sturen was het korte antwoord dat dit niet mogelijk is. Geen enkele service dus. Dit terwijl de verzekering is afgesloten voor iemand in Kenya.

In panne gevallen met lekke band van E bike 3 keren gebeld met telkens 15 minuten wachten Na 3 uren wachten in blakende zon geen hulp gekomen Heb het zelf maar anders opgelost

Al jaren verzekerd voor 30€ pm , had v d week eerste keer consultant 60€ . Wordt 3,95€ van vergoed. Vieze oplichters!!! Meer dan 1000€ naar overgemaakt

Op 3 september ben ik aangereden door een scooter, schadeformulier ingevuld, politie rapport aanwezig. Nog steeds niets vergoed gekregen door langzame communicatie (vanuit de HEMA) met de tegenpartij. Ik heb meerdere keren telefonisch contact proberen te vinden, wordt verwezen naar de chatbox die één antwoord geeft: schade melden. Deze verzekering is een ”internet” verzekering, iemand aan de lijn krijgen is dan ook onmogelijk, emails worden 4 weken later beantwoord. Ik zou de verzekering zeer afraden.

Wij hebben schade; de afhandeling hiervan duurt al bijna 3/4 jaar en in plaats van de, door meerdere bedrijven, afgegeven offertes van ongeveer 3300 tot 3500 euro schade, heeft Unive het op zichzelf genomen om een bedrag van 2250 euro, waar wij het niet mee eens waren, uit te keren; Aangezien wij het hier niet mee eens zijn, hebben wij contact opgenomen met Unive, die ons wist te vertellen dat wij een contra expertise kunnen inschakelen, maar dat dit wel 500 euro kost…. Dafuque?? Dit is tegen de huidig geldende wet en regelgeving in!!! DE VERZEKERAAR DIENT DE KOSTEN TE BETALEN VOOR EEN CONTRA EXPERTISE. Unive houdt zich duidelijk, en dit is opgenomen, niet aan de wet. Ik ben nu, op dit moment, aan het bellen met mijn rechtsbijstand verzekerling, want hier ben ik voorlopig niet klaar mee! Daarnaast ga ik dit per ommegaande aanhangig maken bij Kifid!

Grootste oplichters die er zijn. Hond geopereerd, niet vergoed, had een ongeval moeten zijn was de conclusie

Ik raad iedereen aan niet met deze maatschappij in zee te gaan. Ik heb recent een inboedel verzekering afgesloten bij Aegon. Ze hebben er 3 polissen van gemaakt?? Ik heb verschillende malen gebeld maar word weggedrukt. Ook chatten lukt niet want er is niemand beschikbaar. Toen heb ik een brief geschreven. Ook hier word niet op gereageerd. Dus nu lopen er 3 polissen voor 1 inboedelverzekering en ontvang ik incasso’s van deze. Slechter kan niet. Ik ben 55 jaar oud en nu kan ik hier achteraan. Het enige wat ik nu nog kan doen om dit op te lossen/contact te maken met Aegon is een brief sturen naar Klachteninstituut Financiele Dienstverlening in Den Haag.

Hele mooie Polis maar hen interesseerd alleen jaouw geld. Ben al langer dan 45 jaar lang bij Menzig hen verzekerd en nu moest in één keer naar goedkopere medicijnen. Men wil kosten vrlagen en dat bijgrijp wel.Met twee soorten ik geen problemen maar met twee Colestorol tabletten wel. Kreeg steeds meer spierpijn en werd steeds inactiever ( daarvoor liep elke dat 10.000 – 13.000 stappen of 7- 10 km/dag ) en gelijkelijk niet meer de deur uit. Gestopt met die medicijn en terug naar oude . Het gaat weer beter maar Menzis wil niet de medicijn vergoden. Bijzond kwaad ben ik vooral dat: 1. Dat ik andere medicijn moest nemen gaven ze elkaar de schuld. Menzis zei de arts bepaalt welke medicijn u mag hebben.De arts schreef voor he medicijn maar niet de merk, Apotheek ze nee de verzekeraar bepaald weke ze wel en vergoed. Na een schriftelijke klacht was telefonisch toegezegd dat wel gingen vergoeden maar kreeg alsnog de volle rekening. Geprobeerd te declareren kreeg als antwoord dat niet vergoed wordt .Valt onder eigen risico of heeft u geen recht. Dus vanaf 1993 tot nu wel vergoed en in één keer niet meer Wie begrijpt mag mij uitleggen.

Je bent 87 jaar oud en hebt Parkinson. Op een avond wordt de pijn zo erg dat je wordt opgenomen in het ziekenhuis. Dat gebeurde mijn moeder. En natuurlijk heb je dan je ID kaart bij, want die moet je bij je hebben als je uit huis gaat. De tweede dag dat mijn moeder in het ziekenhuis lag werd haar ID kaart gestolen. Haar hele portemonnee werd gesloten van haar kamer. Haar ID kaart, de bankpas, meer dan 100 euro en meerdere sentimentele voorwerpen, zoals foto’s van kinderen, klein kinderen en achterkleinkinderen. De diefstal van de portemonnee heeft in de nacht plaatsgevonden, iemand is op haar kamer geweest, heeft haar portemonnee uit haar tas gestolen. Natuurlijk zijn er geen ‘sporen van braak’, want er is niets om af te sluiten, dus niets om open te breken. Deze verdwijning valt onder haar inboedel verzekering, dus zou volgens de polis vergoed moeten worden. Maar er zijn geen inbraaksporen. De diefstal wordt netjes aangegeven en aansluitend wend je jezelf tot de verzekeraar. Natuurlijk krijg je de belangrijkste zaken niet terug, de emotionele, maar je kan minstens de kosten die dit met zich meebrengt vergoed krijgen. Antwoord van de verzekeraar, dit wordt niet vergoed want er zijn geen sporen van braak. Dat is lekker makkelijk als je als bedrijf gaan puntenneuken. Je kan natuurlijk ook uit coulance beslissing om iemand wel te helpen die tenslotte al in een benauwde situatie zit, ziek in een ziekenhuis. Premie wordt natuurlijk wel maandelijks netjes afschreven. Ik weet wat ik hier van vind, maar ik vraag me af hoe mensen hier in Nederland hier over denken, dat je een slachtoffer, die al in een kwetsbare situatie zit en niet voor zichzelf kan opkomen, zonder coulance wordt behandeld.

je krijgt ze nooit te pakken, via de chatbot krijg je van elke medewerker een ander antwoordt er worden onbetaalde vakturen na 3,5 jaar geclaimt zonder duidelijke uitleg

Vreselijk. Eigenlijk 0 sterren. Frauduleuze zaken tussen 2014 en 2018, google masr, echt erg en dat voor een verzekeringsmaatschappij

Het zijn de grootste oplichters die er zijn, alleen als in hun eigen straatje past, Ik hoop dat Menzis een claim krijgt dat ze niet overleven. Ze willen met de grootte zorgverzekeraars mee doen, Je polis is niks waard ze veranderen elk keer, medicijnen moet de goed koop zijn, dus ze zijn niet voor de patiënte. Weg er mee met deze Menzis.

Waardeloos! Je wordt echt opgelicht, ze vergoeden niks, sluit hier geen verzekering af!! Wij hebben een huisdierverzekering voor onze kat bij Ohra, betalen die al 3 jaar. Van de week hebben we een dierenarts consult gehad waarbij bleek dat ze een vervolg onderzoek waaronder een MRI nodig had. Nu moesten wij het gehele medische dossier meesturen, van het laatste jaar was niet genoeg. Uiteindelijk alles bij elkaar weten te verzamelen en daarop kregen we een reactie dat we een keer eerder 3 jaar geleden bij de dierenarts waren geweest waarbij ze dezelfde soortgelijke klachten had, en er dus NIKS word vergoed. Omdat het al een “bestaande aandoening” is en ook alle vervolg behandelingen worden dus niet vergoed. Nou echt werkelijk schandelig!! Je sluit juist toch een verzekering af omdat je zelf niet de hoge kosten van een ziek dier kan betalen? Waarvoor is een verzekering anders??? Wij weten nog niet eens wat onze kat heeft (hoezo bestaande aandoening?) maar ze zeggen bij voorbaat al niks te vergoeden.. Ook niet voor alles wat nog gaat komen. Wat een OPLICHTERS! Meteen opgezegd

Je kan beter zelf het maandbedrag sparen want ze zijn heel streng over wat ze wel of niet vergoeden. Vooral als klachten bij je huisdier al bekend waren voor het afsluiten van de verzekering, vergoeden ze vervolgens niks meer. Verdere behandelingen met betrekking tot die klachten worden dus niet vergoed. Dit zal waarschijnlijk goed beschreven staan in de vele polisvoorwaarden en voor sommige vrij logisch zijn. Echter vind ik het erg tekenend voor hoe ze met de zorg van huisdieren omgaan. Je betaalt maandelijks een flink bedrag en als je huisdier dan echt zorg nodig heeft zijn ze erg terughoudend in het vergoeden. Daarbij gebruiken ze een automatisch systeem om je declaratie te beoordelen wat niet vlekkeloos is. Alleen steekproefsgewijs wordt er door mensen naar de declaratie gekeken maar dat krijg je niet te horen. Zelf heb ik ondervonden hoe hun systeem onze gehele declaratie als vaccinatie behandeling beoordeelde (waar je dus een aanvullende verzekering voor nodig hebt) en er dus 0 werd uitgekeerd. Ook hier weer merk je dat hun systeem streng is afgesteld in plaats van de voordeel van de twijfel te geven. Kortom bij OHRA zijn ze ingesteld op het zo min mogelijk uitkeren in plaats van andersom. Vandaar dat ik adviseer om het maandbedrag zelf te sparen mocht er ooit zorg nodig zijn voor je huisdier. Dan gaat tenminste wel 100% van dat bedrag naar de zorg.

Nul sterren. De lijst met aandoeningen / situaties waarin NIET vergoed wordt is zo lang en uitgebreid, dat je je afvraagt wat er wel vergoed wordt. Waarschijnlijk alleen crematie waar je dan het hele leven van je huisdier voor betaald hebt.

Goed verzekerd op reis.. nou nee.. ik voel me echt belasterd. Met zeilen zijn onze 2 zonnebrillen in water gevallen. Zonnebrillen waren 6 maanden geleden gekocht, totale kosten 525 euro. Na 5 dagen krijg ik te horen dat er maar 100 euro wordt vergoed voor beide zonnebrillen, staat in de polisvoorwaarden. Staat inderdaad een hele lijst in de polisvoorwaarden wat er maar maximaal is verzekerd. Zonnebrillen per gebeurtenis inderdaad 100 euro. Telefoons zijn per gebeurtenis maar tot 250 euro verzekerd op reis, daar koop je niet eens 1 telefoon van. En computers voor maximaal 500 euro.. nou daar koop je ook geen nieuwe computer van laat staan een MacBook. Dus goed verzekerd op reis met de doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd is wat mijn betreft niet het geval je bent echt zwaar onder verzekerd voor de meest voorkomende schade.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen