Onafhankelijke beoordelingen voor de

De Allsecur Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Eigen Huis Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De nowGo Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Eigen Huis Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Eigen Huis Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De nowGo Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De ANWB Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Aon Direct Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De nowGo Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De ANWB Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,9 en is daarmee de Beste uit de test.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Besloten toch maar een recensie te schrijven want blijkbaar ben ik geen ” geval” opzich…… 3 mnd geleden slachtoffer van een aanrijding met een verzekeringsnemer van deze verzekering….. Nog steeds geen antwoord/ niks geregeld, niks uitgekeerd gekregen… behalve de expert na aandringen…. Als ik een mail stuur( 3) krijg ik nog geen antwoord terug, de enige mails die ik ontvangen heb is ” met vakantie” en 1x de nog extra aan te leveren stukken , waar ik direct op gereageerd heb. Telefonisch contact werd ik niet vriendelijk te woord gestaan, ik blijf netjes, en werd oa gezegd dat vanwege drukte,hoge werkdruk, personeels tekort, of 2x vakantie v betreffende , die mail krijg ik wel, ik geduld moest hebben. Mijn vraag om gewoon even een reactie te geven van mail ontvangen, is in behandeling maar door extreme drukte of personeelstekort kan het langer duren, vind ik normaal en fatsoenlijk, dat doen andere bedrijven ook. Blijkbaar kan dat hier alleen als ze vakantie hebben! Het antwoord wat ik hier op kreeg was” geen tijd of geen beginnen aan om op elke mail te moeten reageren……” 1x is het me gelukt een andere werknemer te bewegen mijn dossier erbij te pakken en toen was in no-time een expert ingeschakeld, contact meteen gelegd, opname gemaakt, totall loss, wrakstuk al verkocht via onderdelenbank en opgehaald. Dat geld heb ik van de opkoper gekregen. Nu het resterende bedrag nog van deze verzekering krijgen en het is geregeld…… En daar stopt het, geen contact, geen reactie, totaal geen communicatie meer……geduld……. Onvoorstelbaar dat men zo met gedupeerde omgaat……… Dit verdiend echt geen schoonheidsprijs en gezien de andere recensies ben ik gelukkig ( schrale troost) niet de enige……..

AnderZorg negert artikel 74 van de Wet marktordening Gezondheidszorg waar bij ook wordt genegeerd artikel 225 van het Wetboek van Strafrecht omdat AnderZorg Valsheid in Geschriften doen plegen , waar zij door fraude plegers andere persoonsgegevens doen vervalsen waarbij een vervalste emails + mobilenummers niet van de persoon blijkt te zijn . Waar AnderZorg het toe doet laten. Blijkt dat men AnderZorg doet opbellen over de Klacht. Blijkt de Tefonistes zeer onvriendelijk te woord weten te staan. Verleen je de klacht per internet te vermelden, dan weet men niet eens binnen 6 à 8 weken er antwoordt er op te geven. Maar weten wel hoe hun leugens te verklaren tegen over het CAK in Den Haag te vermelden. Waar AnderZorg de bescherming verleend tegen over de Fraude pleger die ander personen doet vervalsen. Dus AnderZorg pleegt fraude op ander persoonsgegevens

De sublieme autoverzekering veilig rijden van de anwb is echt slecht Je wordt beoordeeld op subjectieve punten. Je neemt de bocht te scherp ; niet goed voor medepassagiers (deze zitten bijna nooit in de auto) Er wordt geen relatie gelegd mbt defensief rijgedrag( rustig optrekken en weinig remmen) Dit laatste geeft aan dat je oog voor het verkeer hebt en wat er om heen gebeurd Waarschijnlijk werkt deze verzekering met singel alleen voor oudjes die 2x in de week de auto gebruiken. Naar de winkel en om de auto te wassen Trap er niet in want je wordt meer gestraft dan beloont

Lag overhoop met een opleidingsbedrijf die hun belofte op vast werk, na een korte “bootcamp” van 2 weken, niet kon waarmaken. Heb na 5 maanden de helft van mijn onkosten via bemiddeling van mr. E.J. Brouwer-van Vliet nu terug gekregen.

Zeer slechte communicatie, steeds weer het zelfde vragen, herhaling van zetten. Ondeskundig personeel, niet in staat buitenlandse valuta om te rekenen naar euro. Afschrift van mijn creditcard mee gezonden, berekenen zij een voor hun voordelige koers waardoor je weer minder krijgt dan de werkelijke kosten .Eigen risico ziekte kosten niet vergoed!

Klacht betreft autoverzekering van Ditzo, wat nu ASR is geworden. Ik had echt nog nooit problemen met Ditzo, maar sinds de overgang naar ASR ziet de verzekeringswereld er voor mij ineens heel anders uit. Bij een oude schadeclaim van september 2022 vroeg ASR meerdere weken later om mijn schadeformulier. In de tussentijd was ik mijn schadeformulier per ongeluk kwijtgeraakt en heb ik dat ook per e-mail bij ASR aangegeven. Nu zegt ASR dat zij geen reactie van mij hebben ontvangen en confronteert mij nu met een hele reeks zeer onbeschofte maatregelen zoals extra kosten met (voor mij) hoge bedragen en opeens zomaar 5 schadevrije jaren aftrekken (voor één schadegeval?). Ik heb meerdere verzekeringen bij ASR, maar na deze onbeschofte manier van benaderen van een jarenlange trouwe (Ditzo) klant, heb altijd mijn premies netjes op tijd betaald, zal ik op korte termijn (moet even tijd daarvoor nemen) AL mijn verzekeringen bi ASR weg halen! ASR is echt heel onbeschoft en toont totaal geen sympathie naar de klant en luistert ook totaal niet naar wat ik als klant te zeggen heb. Prima. Mij zijn ze kwijt. Neem GEEN verzekeringen bij ASR, ze weten totaal niet hoe ze klanten moeten behandelen en confronteren je zomaar met extra hoge kosten en pakken je zomaar meerdere schadevrije jaren af, omdat zij zelf niet in staat zijn om een schadeclaim dossier goed op orde te hebben en te houden. Schoften zijn het!!

4x de schade gemeld aan ons huis.(waterschade) . Online en per post daarbij een brief gestuurd waarom er niet gereageerd wordt. Wel altijd keurig de premie betaald. Is het dan niet de gewoonte dat je schade in behandeling genomen wordt!!!! Schandalig!!!! Wat kunnen wij nu nog ondernemen om serieus genomen ye worden,

We have 2 English Springer Spaniels, who have been insured by OHRA. Don’t ever take OHRA insurance. They are absolutely useless. They take your money gladly and when you need them once in 18 months if, they are so full of nonsense! They find every excuse not to help. Even if you declare every thing perfectly, they will find an excuse. They frustrated the living daylights out of me. I have spent over 2000.00 euro on insurance, for having only frustrations and trouble. Extremely difficult to communicate with and very unfriendly.

1 ster is nog veel, krijgen ineens een brief dat ASR besloten heeft de fietsverzekering niet meer te accepteren beetje een rare woordkeuze (dat kan prima soms is een samenwerking klaar maar ga dan de mensen helpen daarna) en we het verder maar moeten uitzoeken echter op hun site nog gewoon het kan afsluiten. Heel apart dus!

Schandalig hoe ze communiceren en klanten in de kou laten staan naar ene toezegging. Zou een verzekeraar van premium auto’s zijn. Maar bieden geen premium service. Tip: ga naar een gerenommeerd bedrijf en laat Turien links liggen.

11 jaar lang verzekerd geweest bij Hema dieren schade verzekering. Altijd netjes de nota`s afgehandeld. ik diende ze altijd 1 x per jaar in dan is het maar 1x € 45 per jaar bij het indienen van alle not`s dierenarts. word netjes afgehandeld . in de afgelopen 11 jaar bijna alles wel vergoed gekregen . Wij hebben er nooit moeilijkheden mee gehad. hondje Kaya inmiddels overleden . Mag ik de Hema Dieren schade verzekering nogmaals bedanken voor de goede en juiste afhandeling. bij e.v.t. een nieuw hondje in de toekomst zekers weer deze verzekering van U. vr. Groet Fam Kers te Apeldoorn

Bar slecht. Schade gereden (niet mijn fout) en wacht nu al een maand op uberhaupt een antwoord. Schade scheelt dus kan er gelukkig mee doorrijden, elke dag heen en weer naar werk. Bar en bar slecht, als je een depressie rijker wilt worden zeker je verzekering afsluiten hier.

Als huisdiereigenaar begrijp ik de behoefte om mijn geliefde huisdier te beschermen tegen onverwachte veterinaire kosten. Na het vergelijken van verschillende dierenverzekeringen, besloot ik om de Aegon Dierenverzekering uit te proberen. Helaas moet ik eerlijk toegeven dat mijn ervaring met deze verzekering teleurstellend was en ik het gevoel kreeg dat het meer om geldklopperij ging dan om daadwerkelijke zorg voor mijn huisdier. Het eerste probleem dat ik tegenkwam, was de complexiteit van de clausules en voorwaarden in het contract. Aegon leek altijd een manier te vinden om onder uitbetalingen te komen. Ik had gehoopt dat ik op Aegon kon vertrouwen in geval van nood, maar keer op keer ontdekte ik dat er altijd wel een regel was waar ze zich achter verscholen om niet uit te betalen. Het voelde alsof ik premie betaalde voor niets. Door deze negatieve ervaringen besloot ik uiteindelijk om het heft in eigen handen te nemen. In plaats van te vertrouwen op de Aegon Dierenverzekering, begon ik maandelijks geld opzij te zetten om eventuele veterinaire kosten te kunnen betalen. Deze aanpak bleek veel betrouwbaarder en transparanter te zijn. Ik had volledige controle over mijn eigen geld en hoefde me geen zorgen te maken over het voldoen aan de eindeloze clausules en voorwaarden. Al met al kan ik niet aanbevelen om in zee te gaan met de Aegon Dierenverzekering. Het voelt als een geldklopperij, waarbij uitbetalingen worden vermeden door de vele regels en clausules in het contract. Het is beter om zelf verantwoordelijkheid te nemen en maandelijks geld opzij te zetten voor mogelijke veterinaire kosten. Op die manier spek je niet de verzekering van Aegon, maar heb je wel de gemoedsrust dat je huisdier de benodigde zorg kan krijgen zonder tegengehouden te worden door complexe regels en ontbrekende uitbetalingen

Mijn vader is 90 en dementerend Na melding lekkage plekken op de plafond moesten wij zelf naar de oorzaak zoeken. Onderhoudsmonteur ketel meerdere malen geweest Expansievat vervangen maar druk vd ketel bleef steeds na 3 dagen dalen waardoor weer geen warm water en verwarming was en ik elke keer 50 km moet reizen om de ketel bij te vullen. Na melding ging ABN-Amro eindelijk lek detectie bedrijf inschakelen Er waren lekkages in de leidingen gevonden Vervolgens niets meer vernomen Na 1 week weer gebeld en er zou werk van gemaakt worden Ik zou teruggebeld worden Weer 1 week gewacht en niets vernomen en weer gebeld. Ze zouden dezelfde dag een lekreparatie bedrijf contact met mij laten opnemen en met spoed laten repareren Deze heeft de volgende dag gebeld en kon pas na 12 dagen komen.. Schandalig om een oude dementerende man van 90 zolang aan het lijntje te houden De schademelding was begin maart gemeld. 12 juni wordt er pas actie ondernomen Nee nooit meer ABNAmro opstalverzekering

Supertraag met reageren op vragen. Telefonisch vaker niet dan wel bereikbaar. Administratieve puinhoop.

Deze “ rechtsbijstand” tak van Univé is een low kost onderneming welke meer tijd stopt in het uitzoeken hoe ze jou probleem niet hoeven aan te pakken en dus afwijzen dan proberen jou te helpen. Ze hebben ook geen juristen in dienst dus daadwerkelijk voor jou of met jou naar een zitting gaan kan helemaal niet. Conclusie…na 3 jaar premie betalen en 3 keer te zijn afgewezen is het scheepsrecht en stop ik met deze club. Ik zou zeggen…bezint eer gij begint….er zijn zeker betere spelers op de markt welke wel iets voor de klant kunnen doen.

Je kan goedkoop maar dan krijg je met absurde voorwaarden te maken. Zijn moeilijk te bereiken, op vragen krijg je heel laat antwoord. Kies je voor maandelijkse betaling dan maken zij het automatisch voor 1 jaar. Bel je hierover dan duurt het tijden voordat ze het veranderen. He mag het volledige jaarbedrag storneren echter dan krijg je herinneringen omdat KNMV heel erg langzaam alles aanpast. Weken tot maanden zelfs. Geen aanrader…….

We hadden Europese pechhulp en staan met pech. Er wordt niet op tijd vervangend vervoer geregeld wat beloofd is. Omdat het hun beter uitkomt als we met een Nederlandse auto terug rijden. En wij maar wachten en wachten. Dan mogen we zelf een auto huren (i.p.v. akkoord gaan met één 1,5 uur verderop waar we niet kunnen komen) moeten we zelf de dropkosten (1500,-) betalen voor terug brengen van de auto naar Slovenië! Ook worden der dingen gezegd aan de telefoon die achteraf niet waar blijken.

naar aanleiding van de uitzending van Radar van 15 mei 2023 heb ik de doorlopende reis/annuleringsverzekering van AEGON opgezegd vanwege het feit dat je maar voor “11 ziektes” verzekerd bent. Je betaalt dus premie terwijl je in principe niet verzekerd bent zoals je bijvoorbeeld een been breekt vlak voor een reis, dan krijg je niets vergoed op basis van de annuleringsverzekering want je voldoet niet aan de 11 ziektes. Ik had deze verzekering via Independer afgesloten, ook deze tussenpersoon is in gebreken gebleven om mij als consument niet te informeren dat de polisvoorwaarden veranderd waren m.b.t. op de vergoeding van ziektes bij een annulering. Ik ben dus zeer teleurgesteld in AEGON en Independer. Inmiddels heb ik ergens anders een nieuwe doorlopende reisverzekering afgesloten.

ANWB verhoogt fietsverzekering met 56%. Reden fietsdiefstal . Enra verzekering 10% King polis niet Landelijk 10 % Conculsie ANWB graai premie. Medewerker probeerde rood (56% verhoging ) groen te praten . Iedereen ziet rood maar ANWB zegt groen

Ook wij zijn de dupe net als zoveel anderen.Afgelopen november een dag voor onze vakantie werd ik met spoed geopereerd,waardoor wij niet weg konden.Gebeld met Aegon werd direct verteld dat niets werd uitgekeerd,na vele telefoontjes en papieren op gestuurd was voor Aegon reden om niets te betalen.Ik hoorde niet bij de elf ziektes .Weg 2000,00€ Nu andere annuleringsverzekering afgesloten.Voor ons geen AEGON meer.

Gisteren nam ik contact met mevrouw Nicky van Werkhoven. Uitgelegd over mijn situatie: “Ik ben op vakantie in het buitenland. Heb een aanhoudende heftige pijn. De dokters hebben diagnose gesteld, geven aan dat cyste verwijderd moet worden. Het gaat dus om een operatieve aandoening. Ondanks die torenhoge premies die ik maandelijks aan jullie betaal, krijg ik nu te horen dat: “maar 3000 doller is veel geld!” We moeten dat allemaal intern overleggen??? Bizar voor woorden!! Vergoeding gaat voor mijn gezondheid??? Ik raad deze verzekering zeker afff!!! Denken niet met je mee Stellen je niet gerust Laten je in de steek Nemen geen moeite om in contact te komen Verbreken contain de verbinding.

Aanbevolen door Independer, waarom is mij een raadsel. Hoe onafhankelijk is Independer? Kon niet op reis, huisarts raadde het mij beslist af. Ondanks haar verklaring werd er niet uitgekeerd. Heb mijn geld uiteindelijk teruggekregen dankzij mijn rechtsbijstandverzekering. Een asociale verzekering en de adviezen van Independer zou ik met een flinke korrel zout nemen.

Zeer lange wachtrijen, afdelingen die langs elkaar heen werken, opzeggen kan alleen telefonisch en daarvoor moet je > 20 min in de wachtrij staan. Verder blijkt mijn verzekering weer ondergebracht bij Allianz, wat veel medewerkers dan weer niet weten/snappen. Kortom het is een chaos!

Heb vorig jaar doorlopende fietsverzekering afgesloten. Vond het toen al een behoorlijk jaarbedrag, wat schetst mijn verbazing, ik krijg zomaar een verhoging van de premie van 36%. Of ik even 47 euro meer wil gaan betalen. Heb van mijn leven nog nooit zo’n premieverhoging meegemaakt bij een van mijn verzekeringen.

1 ster is nog 2 teveel Op 25-8-2022 aangereden door een bij hun verzekerde doorrijder 3 getuigen en pv door politie opgemaakt vanwege privacy worden de namen van getuigen niet vermeld in pv nu al ruim 8 maanden bezig om schade vergoeding te krijgen van bovemij want ze vinden een proces verbaal niet genoeg bewijs

Wat een vreselijke verzekeraar. Ik heb twee honden met de duurste maandpremie. Maar als ik naar een dierenarts ga met een serieus medisch probleem dan doen ze vreselijk moeilijk. Alsof je voor een schoonheidsbehandeling naar een specialist gaat. Vreselijk. Mijn vertrouwen in deze verzekeraar heeft een flinke opdonder gekregen.

klote verzekering als belg raak je niet binnen om je eigen geld kunt je adres niet invullen als je alles door mail komen ze weer met andere vragen ik wil stoppen en uitbetaal worden

Schade aan mijn auto gehad. De gene zag ik weg rijden. Heb haar in de middag weer gezien en naar haar auto toegelopen. Zij wil niet meewerken. Mijn verf zat op haar auto en ik had een deukje. Anwb: onder de €1500.- geen expert ( schade €900.-) nu onder de €500.- geen expert???? Ok afspraak met CED tussen 08:30-14:00 als we het niet redden nemen wij contact…. Niemand gekomen en niet gebeld. Hele dag naar de klote. En kut weer, de hele dag regen. Doe goed onderzoek; lees eerst de beoordelingen voor je berzekering afsluit. NİET ANWB!!!!

Al maanden bezig om een claim uit februari terug te krijgen, inmiddels is het halverwege mei. Ontzettend slecht bereikbaar, vraag me af of het nog goed gaat komen…..

Ik ben overgestapt van FBTO naar Just omdat de premie per persoon dit jaar €7 duurder zou zijn dan Just en dat eveneens 75%Vd tandartskosten vergoed zou zijn.Dit is onwaar!!!In de praktijk wordt 75% Vd behandelingen NIET vergoed omdat dit afhangt van de code en dat is op geen enkele manier terug te vinden.Raad het af tandartsverzekering Just Smile te nemen.Ik ga volgend jaar naar een ander.Ik voel me bekocht.

Heel slecht contact mee te krijgen, belafspraken komen ze niet na, via “mijn zaak” mailen duurt al gauw 10dgn voor er gereageerd wordt. Niet handig als je direct hulp nodig hebt. Op advies van mijn jurist iets gedaan wat dus uiteindelijk een domme zet was en wat de zaak heeft bemoeilijkt, nu nog bezig met deze zaak (als ik ooit nog contact krijg) maar daarna zeg ik op en zoek een betere verzekering.

Zeer slechte verzekering heb schade gemaakt met mijn bedrijfs auto en begrijp dat de premie iets om hoog zal gaan maar na een schade de premie verhogen met 110% met wat het was dan ben je voor mij toch een zeer grote oplichters verzekering. Wil nooit meer wat te maken hebben met deze oplichters

Ik beoordeel deze verzekering met 1 ster maar hebben deze niet eens verdiend. Moest 1 ster doen anders kon ik dit niet plaatsen. Zijn oplichters. Heb 12 jaar verzekering betaald voor onze stafford, nooit iets geclaimd, nu geopereerd aan zijn bekkie, kosten €750 . Claim ingediend en krijgen €62 terug. Te zot voor woorden. €5000 aan verzekeringsgeld betaald en je krijgt een Engelse nothing. Zogenaamd niet mee verzekerd. Ik ben woest en raad iedereen aan GEEN dierenverzekering te nemen bij eagon . Ze spekken hun eigen pot en laten jou met een hoge rekening zitten.

Echt, je zit met een stel prutsers die je steeds aan het lijntje houden. Weet waar je aan begint, want ze zijn steeds te laat en helpen je voor geen met. Ze willen wel emails namens jouw versturen eindeloos, maar absoluut geen kosten maken ondanks dat je verzekerd bent. Ook als je je verzekerd via een tussenpersoon of grotere maatschappij, zoek uit of DAS de uitvoering gaat doen en geloof me DOE HET NIET. ALLEEN MAAR DRAMA!

Slechtste verzekeraar die je kunt hebben!!! Sluit hier nooit een caravan verzekering af. Heb een all risk verzekering alleen bij schade keren ze amper iets uit. Kunt van deze bedragen nog niet op marktplaats iets kopen van dit bedrag

Heb na raadpleging van Independer de basis reis- en annuleringsverzekering van Aegon afgesloten. Ik heb 3 keer moeten bellen om helderheid te krijgen of de auto nu wel- of niet meeverzekerd was. Onduidelijke website dus die ook nog eens onhandig werkt. De annuleringsverzekering is ronduit slecht. Ben net voor mijn vakantie in het ziekenhuis terecht gekomen met een bloedvergiftiging. 6 weken lang dagelijks antibiotica toegediend gekregen. Helaas gaf de annuleringsverzekering geen thuis. Alleen een zeer beperkt lijstje met ziektes geeft recht op een uitkering. Slecht van Aegon, maar ook van Independer. Hoe de hoge score voor polisvoorwaarden tot stand is gekomen is me een raadsel. Voor de andere reizen heb ik geen gebruik hoeven te maken van de reisverzekering en ik kan over de andere aspecten geen uitspraak doen.

Mijn buurman zijn scooterverzekering twee maanden al opgezegd en bleek moet wel 30 euro betalen. Klopt dat en waarom?

Meest slechte verzekering in mijn belevenis tot nu toe. Ik rijd rechtdoor, langs een uitvoegstrook. Automobilist bedenkt zich en wilt alsnog rechtdoor en trekt naar rechts, “mijn” rijbaan op en ramt mij vol van links. Vervolgens vlucht hij een parkeerplaats op. Ik bel de politie en ren eveneens de parkeerplaats op. De politie heeft geen tijd en zegt mij het kenteken te noteren en de man aan te spreken. Deze start zijn auto en rijdt recht op mij in, ik meld dit alles aan de politie, die dit opneemt. Dit alles doorgegeven aan Zekur, maar zij geven niet thuis en willen een groenekaart zien. Omdat de man gevlucht is, is deze dus ook niet door hem ondertekend. e.e.a. Ben ik al een jaar mee bezig en krijg steeds nul op het rekest. Wat een waardeloze maatschappij, ik kan dus iedereen deze maatschappij ten sterkste ontraden. P.S. die ene ster is omdat het moet.

Recent heb ik een 4-Family gekocht van het model 530. Deze motorboot heb ik verzekerd bij https://www.debootverzekering.nl/. Telefonisch eerst een vraag gesteld of de boot in de opslag ook verzekerd is. Dat was het geval en toen online de verzekering afgesloten.

Obscure organisatie die onjuist (te laag!!) verzekerd bedrag communiceert via post maar volledig onbereikbaar is. Tot drie keer toe een contactformulier verzonden en ontvangstbevestiging gekregen. Maar nooit en te nimmer hebben zij gereageerd. Zijn uitsluitend bereikbaar via dat contactformulier. Bizar.

Ohra Dit is test test test test test Dit is test test test test test Dit is test test test test test Dit is test test test test test Dit is test test test test test Dit is test test test test test Dit is test test test test test Dit is test test test test test Dit is test test test test test Dit is test test test test test

10 jaar geleden afgesloten toen was het nog goed en nu helemaal uitgekleed niets wordt meer vergoed. Tip!!! Ik raad iedereen het af, zet 50 euro per maand opzij voor je hond dan ben je nu veel goedkoper uit.

De verzekering voor je telefoon krijgen is geen probleem, maar opzeggen is nagenoeg onmogelijk. Ik ben 3 weken verder, tog mailtjes en iedere keer moet ik weer gegevens aanleveren. Ze hebben het niet op orde.

Wat ik het meest kwalijke vind van Klaverblad , is dat ze ongevraagd en zonder berichtgeving , onze overlijdensverzekering hebben overgedaan naar Lifetri, een bedrijf waar wij ook nog nooit van gehoord hadden. Wij kwamen erachter doordat er ineens bedragen door Lifetri van mijn rekening werden ingehouden.Ben er zelf achteraan moeten gaan over hoe en wat. Zeer slechte communicatie door beide bedrijven. Pas na bijna een jaar kregen wij de nieuwe polis , een onooglijk stuk papier. En van Klaverblad, waar wij jaren bij verzekerd waren, nooit meer iets gehoord. Ik heb dit gemeld bij Radar,

Je krijgt het niet voor mekaar om een autoverzekering te wijzigen, ze zijn niet bereikbaar online, niet per mail en niet per telefoon, wat een bedrijf.

Niet eens een ster waard alles is zo onduidelijk met vergoedingen grootste fout van mijn leven dat ik ben overgestapt naar UMC Zorgverzekering!

Klantvraag/probleem: 4 April fiets gestolen, aangifte gedaan en via wats app contact gehad met Sylvana van Unive. Reactie waarmee wats app afgesloten is: Ik heb de schade voor je aangemeld, onder nummer 3806894. Je verzekering is vanaf nu ook beëindigd omdat je de fiets niet eer in je bezit hebt. De behandelaar beoordeeld de schade en neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. Tevens zou Sylvana regelen dat er een mail verstuurd zou worden voor een nieuwe wachtwoord omdat wij niet meer in ons dossier konden via Mijn Unive ( helaas is dat nog steeds niet gebeurd) 6 april de vraag vanuit jullie om aanvullende stukken toe te sturen. Hierop direct het politierapport en foto van beide fietssleutels toegestuurd. Uiteindelijk op 11 april zelf weer contact gezocht met Unive omdat we niks meer hebben gehoord. Hiervoor wel 45 minuten in de wacht gestaan, om uiteindelijk weer te horen dat het bij de schade-expert ligt en dat er met spoed contact opgenomen zou worden. Nu 13 april via het kantoor bij ons in het dorp nogmaals contact gezocht met Unive. Bijzonder dat ook hun niemand konden bereiken en uiteindelijk via hetzelfde telefoonnummer als de klant moesten gaan bellen. Hierbij kregen we een Claudia aan de telefoon, waarbij er weer beloftes werden gemaakt dat er spoed achter gezet werd, maar dat er weer geen schade-expert aanwezig was. Tevens beweerde Claudia dat er onmogelijk contact geweest zou zijn via de wats app, wat mij erg verbaasde. Alsof ik hierover zou liegen!! Dus we zijn nu dik 1 week verder en er is nog geen enkele afspraak vanuit Unive nagekomen. Begrijpelijk dat Unive zoveel slechte reviews heeft op trust pilot. Hadden wij achteraf ook maar eerst moeten kijken hoe klantvriendelijk Unive was. Helaas is dit niet gebeurt, maar dit is een harde les voor de toekomst. Voor ons geen verzekeringen meer via Unive. Kom niet aan met dat het druk is. We zitten zelf in de fietswereld en hebben dagelijks contact met meerdere verzekeraars. Alles binnen 1 dag geregeld. Verwachting/oplossing: Dat deze zaak liefs vandaag nog afgewerkt wordt en wij het dossier kunnen sluiten bij Unive.

Op 31 januari ontving ik bericht dat mijn gehele portefeuille was overgedragen aan Waard verzekeringen. Dit zonder enige kennisgeving vooraf. Waard verzekeringen is vervolgens onbereikbaar. Reageren niet op telefoon of emails

Verzekerd bij de Anwb. Unigarant is de uitvoerende verzekering maatschappij. Vorig jaar ok het wad met veel wind een obstakel geraakt. Gevolg gebroken zwaard talies en verbogen midzwaard. Kosten reparatie €8500. Schip moest van de grondplan gelicht worden. Alles keurig geregeld door de verzekering. Alles vergoed op het eigen risico na. Top!!!

Al na 1 dag moesten we onze wintersportvakantie vanwege familieomstandigheden in NL voortijdig afbreken. Uitstekende snelle empathische service van de medewerkers van de alarmcentrale. Ze hebben ons ontzorgd en binnen no-time was er een taxi en vliegtuig geregeld voor de terugreis. Ook de overige gemaakte kosten zoals appartement en skipas zijn allen n.a.v. verblijfsduur vergoed en uitgekeerd. Niets dan lof voor de medewerkers zoals zij ons hebben geholpen. Gisteren ontvingen we ook nog een prachtig boeket bloemen waarin ING verzekeringen ons sterkte wenste met de familieomstandigheden. WooWWW !!! Arnold van Die uit Maasdam

Altijd als je belt hang je heeeeeeeel lang aan de telefoon, je kent het wel, alle medewerkers in gesprek, advies: Niet bellen, cq niet daar verzekeren, zojuist weer 17 minuten gehangen zonder resultaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wil mijn lijfrente polis die afloopt uit laten betalen in een maandelijkse uitkering. Zij geven alleen een bruto bedrag in de offerte en geen netto bedrag! Tevens als ik en mijn vrouw komen te overlijde dan ben je de inleg kwijt en de erven, in dit geval mijn 3 kinderen hebben geen recht op de resterende geld bedrag. Met andere woorden geen beste voorwaarden en makkelijk geld verdienen!

Walgelijk bedrijf! Al 10tallen jaren klant en nooit gedacht dat je als er echt wat zou zijn, ze je zo in de kou laten staan, letterlijk. Na een brand bij mijn idiote buurman vond de ingehuurde schade expert het nodig mij te beledigen omdat ik chronisch ziek ben. Hij weigerde vervangende woonruimte te regelen voor mij en mijn dieren. Hij zorgde ervoor dat ik geen tijdelijke woonruimte kreeg voor calamitijdelijk dus die man gaat over lijken. Hij vond het normaal dat ik dakloos zou worden. Als je unive vraagt om een andere schade expert, krijg je deze niet. Je huis word eigenlijk niet gereinigd na de brand. Veel spullen ongevraagd vernietigt. Als dit afgewikkeld is zeg ik al mijn verzekeringen op bij Unive. Ik ga maar bij Aegon kijken voor het geval er weer brand zou zíjn, die reinigen het huis en kleding en alles.

Geen woorden voor. Mensen neem aub geen autoverzekering bij fbto altijd gaat er wel iets mis of klopt iets niet … ze zoeken iedere keer wat . Ze zetten je no claim omhoog en verdubbelen je premie om de kleinste dingen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Denk na zoek beter een andere verzekering!

Maken fout op fout, weinig begrip voor de klant. Na 2 maanden zijn ze eindelijk geïnteresseerd naar informatie die je ze al meermaals hebt aangeleverd. Werk je vervolgens niet mee, dan is het je zogenaamde rechtsbijstands-advocaat die je aan zal geven dat jij als klant een onwerkbare sfeer creëert. Vervolgens dien je een klacht in, blijkt het dat de klachtafhandelaar zelf besluit het dossier te sluiten gezien het probleem vanuit de ogen van DAS intern verholpen is. Dat de klant hier niet mee geholpen is dat maakt verder niet uit, dan kan je een vervolgklacht indienen. Uiteindelijk krijg je dan als klant dan een dreiging te horen dat DAS gerechtigd is om de rechtsbijstandsactiviteiten te staken wanneer er vanuit de klant geen begrip is voor de door DAS veroorzaakte fouten. Een oplossing vinden, dat is ze onbekend. De klant een half jaar laten wachten op een schade uitkering, ze stellen het graag zo lang mogelijk uit.

Je krijgt niet eens de glazen van je bril vergoed als je sterkte onder de 6 dioptrieen is. Waardeloos. Terwijl ik een aanvullend TOP pakket heb.

Ondiskundig, discriminerend, arrogant en zo min mogelijk willen doen. Zijn niet echt bezig me jouw eigen belang. Slechte service.

Wat een nachtmerrie. Ik wist niet dat natura polis van Zekur zo slecht is. Ik zit nu met torenhoge schulden omdat ik had moeten weten dat het grote ziekenhuis LUMC, niet wordt vergoed. Ik loop dat al vanaf 2015 omdat ik een hersentumor heb gehad. Dit jaar al mri ’s en echo ’s laten maken in Lumc. Alrijnen ziekenhuis in Leiden, toch ook niet de minste, wordt ook niet vergoed. Hoe ik hier achter kwam Alrijne stuurde mij een brief over niet gecontracteerd zijn bij Unive Zekur. Lumc haar dat niet gedaan, maar zo is het balletje gaan rollen. Volgens Jan van klantenservice had ik maar niet zo n goedkope verzekering moeten aangaan, want dan zijn dit de consequenties. Denk je nou echt dat expres bij Lumc blijf met de wetenschap dat minimaal 20% zelf moet betalen van mri????? Ze helpen mij verder ook niet. Het is mijn schuld. Sluit deze verzekering NOOIT AF!!!!

Ik wil graag mijn ervaring delen met Allianz direct, voorheen bekend als Allsecur Autoverzekering. Allsecur heeft onlangs hun naam veranderd naar Allianz direct, waarschijnlijk vanwege de vele slechte reviews die ze overal kregen. Ik had problemen met hun slechte interface en klantenservice. Het was moeilijk om een ​​automatische incasso in te stellen en de klantenservice was bijna net zo moeilijk te bereiken. Ondanks dat ik na veel gedoe een automatische incasso had ingesteld, ontdekte ik een paar maanden later dat mijn verzekering was stopgezet omdat ik niet op tijd had betaald. Ze hadden me een paar waarschuwingsmailtjes gestuurd, maar die stonden in mijn ‘update folder’ van Gmail en waren volledig over het hoofd gezien. In plaats van contact met me op te nemen om het probleem op te lossen, hebben ze zonder pardon mijn verzekering stopgezet. Dit heeft ertoe geleid dat ik onderverzekerd was en een boete kreeg van de belastingdienst voor onverzekerd rondrijden. Ik heb geprobeerd een andere verzekering af te sluiten, maar ik werd keer op keer geweigerd omdat ik als ‘wanbetaler’ bekend stond. Dit had kunnen worden voorkomen als Allsecur de moeite had genomen om contact met mij op te nemen voordat ze maatregelen namen zoals het stopzetten van mijn verzekering. Kortom, ik raad niemand aan om een autoverzekering af te sluiten bij Allsecur. Hun slechte interface en klantenservice, evenals het gebrek aan begrip en moeite om contact op te nemen met klanten voordat ze maatregelen nemen, maken het onaanvaardbaar om zaken met hen te doen.

Pffff.. Geen korting meer in zorgverzekering en gas/elektra. Daarom hebben unitedconsumers geen enkele prikkel meer om als bemiddelaar te worden gekozen. Vanuit economisch oogpunt is het veel voordeliger om contracten rechtstreeks met aanbieders af te sluiten.

Netjes bij afsluiten de ingevulde vragen naar waarheid ingevuld maar omdat mijn hond 2 keer binnen 1 week voor hetzelfde probleem even terug moest kreeg ik een mail dat er niets vergoed word omdat ze dat zien als een 3e keer terwijl dit gewoon om hetzelfde probleem ging en werd er gelijk iets uit de clausule niet meer vergoed voor zolang de polis zou lopen daarom gelijk opgezegd

Heel slecht. Ze vergoeden eigenlijk helemaal niks, je kan beter zelf de dokter betalen. Wij hadden een Plus verzekering voor onze kat, castratie, echos en overige zaken moesten wij allemaal zelf betalen en ze keren het liefst niks uit. Ze doen heel moeilijk en blijven bij hun punt. Zeker niks afsluiten bij Ohra

Meest verschrikkelijke maatschappij die er is. Zijn onbereikbaar, niet klantgericht en hebben geen verstand van de wet of de wettelijke vereisten bij opzeggen van de polis. Duurt maanden voordat een polis opgezegd is, moet meerdere malen dezelfde gegevens aanleveren. Als je dan na 45 minuten in de wacht gestaan hebt iemand aan de lijn hebt dan snappen ze het niet, kunnen je niet helpen of reageren ze zo bijzonder dat je je afvraagt waarom ze hun baan doen. NOOIT, maar dan ook NOOIT meer een polis bij deze pruts maatschappij. Klachten indienen helpt niet, want dan komt de opper klant medewerker aan de lijn (die ook afspraken niet nakomt, geen verstand heeft van documentatie en te lui is om dossier te reviewen en op te lossen).

Al heel wat jaren tot volle tevredenheid verzekerd bij Petplan. Dat was met mijn vorige honden en katten en nu met mijn hond en kat. Alles wordt zoals altijd netjes uitbetaald zonder problemen. De laatste keer een gedragstherapeute/medicijnen voor mijn vuurwerkangst hond, kat verwijdering onder narcose grasaar 10cm lang in neusje ook weer netjes uitbetaald. Ik schrik alleen van een mail die ik kreeg dat de verzekering verhoogd wordt met de volgende verlenging polis wegens gestegen dierenartskosten. Kijk ik vervolgens op hun website trekt men klanten aan met een jaar lang 10% korting polis?. Dat komt er op neer dat ik als trouwe klant dan de extra verhoging betaal die de nieuwe klanten als korting krijgen. Dat werkt met meer verzekeringen zo terwijl men juist andersom de trouwe klanten moet koesteren. Maar het zij zo je doet er weinig aan. Maar verder ik ben met Petplan zeer tevreden al jaren.

Waardeloos bedrijf, top huisdierenverzekering genomen voor me duitse herder, en je raad het al bij een declaratie staat er in de polis voorwaardes dat je met een gedragsterapeut bij de aangesloten branche van de SPPD moet zitten het is gvd een dierenziekenhuis in nieuwegein waar ik speciaal naar toegestuurd ben, en nu krijg je dus niets vergoed, maar oke 700 euro verder geen vergoeding, hij heeft !een mri scan nodig en bloedonderzoek, 1600 euro verder en je krijg geen ene rooie cent, OHRA is echt een mallefiede, en waardeloos bedrijf waar ik niets meer mee te maken wil hebben!!

Kleindochter van 4 is op 21 maart overleden. Op de website van Monuta staat dat ze met elke uitvaart maatschappij samenwerken. Wanneer mijn schoonzoon contact opneemt met Monuta om haar overlijden door te geven, en dus op zijn kwetsbaarts is, en meld dat ze de uitvaart verzorgd willen hebben door uitvaartcentrum Coppens, dan is er niemand die dan verteld dat in dat geval alleen het vrij besteedbare bedrag van €1600,- wordt uitbetaald. Nu moeten de ouders nog een bedrag van €5000,- zelf betalen. Dit is een vorm van gebruik maken van de kwetsbaarheid van rouwende ouders.

uitstekede verzekeriing snelle uitbetaling al tijd snelle afhandeling

Ik kan mijn auto nergens verzekering in verband mijn verleden Dus ik rij momenteel onverzekerd Ze vragen gewoon 455 premie per maand voor een wa verzekering Het is gewoon oplichting ik vind dat men daar iets aan moeten doen Ik kan ook niet zonder auto ik werk in de nacht en dan rijd er geen ov Waardeloos dit

Waarschuwing voor ouders van minderjarige kinderen: Sluit geen uitvaartverzekering af met gratis kinderverzekering van Monuta anders dan in hun voorwaarden beschreven staat zullen ze uw kind niet verzekeren als deze op zijn 18e verjaardag onverhoopt ernstig ziek is. In tegenstelling tot wat in hun voorwaarden beschreven staat zien zij uw kind als nieuwe klant en zullen ze uw zieke kind niet meer verzekeren vanaf zijn 18e. Monuta zegt dat de kinderen verzekering een service is en dat er geen gezondheidsvragen gesteld worden bij de kinderverzekering. Echter dit strookt niet met artikel 5. Punt 3 van hun eigen polisvoorwaarden ook In de kinderclausule komt het niet naar voren er wordt gesproken over een omzetting van de verzekering. Men zou dus denken dat uw kind ook na hun 18e verzekerd is Maar dat is dus niet het geval volgens Monuta. Voorkom problemen in de toekomst en verzeker u dus bij bijvoorbeeld bij DELA die zich wel aan hun eigen polisvoorwaarden houden.

Al jaren bij deze zorgverzekeraar omdat alles goed ging. Tot enkele maanden alleen maar problemen en gezeur met deze verzekeraar. Gegevens die kwijtraken of niet goed aankomen terwijl je een formulier via hun eigen website invult. Mensen die je van het kastje naar de muur sturen en je alleen maar opnieuw weer laten beginnen. Ik heb mijn neus ooit gebroken en kan steeds slechter ademhalen. Ze wijzen mijn ingreep af omdat ze concluderen dat het om een cosmetische ingreep gaat. Dit terwijl het echt om mijn gezondheid gaat omdat zuurstof je hele lichaam reguleert en ik er ook slecht van slaap door vaak wakker te worden. Vervolgens heb ik al het juiste papierwerk opgestuurd en raken ze dit kwijt of wijzen het daarna weer af. Waar betalen we anno 2023 nog zoveel zorg voor per maand? Joost mag het weten. Ik snap er de ballen niet meer van.

Wacht al meer dan een jaar voor stormschade aan de auto, slechte zaak ben er voor verzekerd,ondertussen juridisch loket ingeschakeld en dan naar de advocaat, kijken of die wat kunnen doen. Betaal nog elke maand maar waarvoor ?

Sinds 2014 een doorlopende reisverzekering gehad bij VVAA, en tot 2023 geen schade gedeclareerd. In 2023 werd een vlucht geannuleerd waardoor hotelovernachting moeten boeken en telefoonkosten naar buitenland gemaakt. Deze schade gedeclareerd. Helaas, indien wij reeds in het buitenland geweest waren viel deze onder de reisverzekering, maar nu nét daarbuiten, werd mij verteld. Voor hulp om geld te verhalen op vliegmaatschappij had ik een andere verzekering nodig gehad, namelijk die voor juridische bijstand. Mijn advies is om geen reisverzekering te nemen, maar dit geld in eigen zak te houden. Als je dan een keer schade hebt, is deze gecompenseerd door het niet jarenlang betalen van premie om er achter te komen dat jouw situatie toch net buiten de voorwaarden valt.

Was top een telefoontje situatie uitgelegd en twee dagen later kreeg ik mijn geld wel terug aan te raden ook heel fijn om telefonisch te bereiken

Waardeloze verzekering. Veranderen leeftijd op polis zonder klant daarover in te lichten, waardoor onze dochter dus niet verzekerd was. Schade gereden, snap dat ik op moet draaien voor de schade. Tegenpartij had de schade even opgeschroeft, unigarant neemt het bedrag klakkeloos over en wij kunnen boeten. Had ze nota bene ingelicht over dat ik het niet vertrouwde. Sturen geen expert en hebben geen zin om de zaak te heropenen. Sta je dan als klant met je rug tegen de muur. Voor mij NOOIT geen verzekering bij unigarant meer. WAARDELOOS BEDRIJF, DIE ZEKER NIET VOOR ZIJN KLANTEN STAAT.

Slechte service onvriendelijke klantenservice. Lange wachttijd voor contact en als je schade hebt door hun verzekeringsnemer nou dan kun je een maand zeker wachten voor de schade is afgehandeld en je geld gaat zien. Als ik 0 sterren of in de – kon geven dan hadden ze dat gekregen echt waardeloze verzekeringsmaatschappij dat Voogd en Voogd

Sinds 2018 betaal ik maandelijks voor de Tand Beter polis. Na een aantal jaar niey naar de tandarts te zijn geweest ben ik sinds 2022 weer regelmatig bij de tandarts. Omdat ik in 2024 een aantal grote ingrepen verwacht heb ik eind 2022 de polis opgehoogd van Tand Beter naar Tand Best. Voor Tand Best geldt een wachtttijd van 1 jaar, echter ben ik er vanuit gegaan dat dit alleen geldt voor het verschil in dekking tussen de Tand Beter en Tand Best polis (lijkt mij logisch toch, als je al ruim 4 jaar de Tand Beter polis hebt?) Februari 2022 heb ik een kroon laten plaatsen en ben ik er vanuit gegaan dat deze gedeeltelijk (voor 80 pct) wordt vergoed vanuit de Tand Beter polis. Niets blijkt minder waar, vgz wenst niets te vergoeden wat betreft het plaatsen van de kroon: de wachttijd is volgens hen van toepassing, ook voor het gedeelte waar ik binnen de Tand Beter polis gewoon dekking had. Ik had maar de voorwaarden moeten doorspitten waarin dit vermeld staat. Dit is m.i. een onredelijk beleid, het, lijkt erop alsof vgz op welke manier dan ook onder vergoeden uit wil komen. Let dus goed op dit soort trucjes wanneer je een kostbare tandartsingreep plant!!

Heel slecht, waarschuwing voor (ouders van) uitwonende studerende kinderen: die zijn NIET meeverzekerd als ze samenwonen (zonder geregistreerd partnerschap) Volgens de polisvoorwaarden zijn ze dat wel. Maar OHRA “ziet samenwonen ook als geregistreerd partnerschap” en hoewel dat juridisch uiteindelijk niet houdbaar is voor hen, daar ga ik tenminste van uit, houden ze de poot stijf. Dus pas alsjeblieft op, want dit kan enorme gevolgen hebben. Onbetrouwbaar, beter om je hier NIET te verzekeren.

30 jaar de boot verzekerd bij FBTO. Deze zomer een stuk hout in de schroef gehad met het gevolg een lekkage in de schroefas koker. Moest een nieuwe schroefas koker in en as. Er ook maar een flexibele koppeling bij. Nu is het weer een goed werkende schroefas systeem. De FBTO expert oordeelde slijtage aan de as . Er werd niets uitbetaald. Waarom ben je eigenlijk verzekerd.

Elektrische bakfiets was gestolen. ENRA heeft snel het papierwerk/onderzoek afgerond en voor een nieuwe fiets gezorgd. Erg blij met de afhandeling.

Een vader kan de uitvaartverzekering van zijn zoon afkopen zonder medeweten van de zoon. Schandalig.

Je vraagt om een Mercedes in krijgt een Opel ze veranderen maar zo je medicijnen die goedkoper zijn je krijgt zelf hierover geen bericht in dan wordt je van kassie naar de muur getrapt de huisarts de apotheek in dan naar de verzekeraar in uiteindelijk krijg je medicijnen die je wil hebben maar gebruik 10 mg die wordt niet vergoed in krijg 5 mg wordt wel vergoed neem ik er twee kost de hun dus geld maar ze spekken alleen hun eigen pot wij betalen in dan ook nog verhoging ik ben er klaar mee ga iets anders zoeken

Wat een slechte verzekeraar is dit. Overgestapt van Menzis naar Aevitae voor een gemeentpolis, maar spijt als haren op mijn hoofd. Ik had bij Menzis geen klachten alleen dat het niet meer betaalbaar was. Had o.a. een machtiging voor de Rolstoel Taxi die overgezet zou worden, na meer dan 10x bellen en mailen constant afgewimpeld, dan weer moest ik de machtiging indienen,van moest de specialist weer tekenen, dan was er weer een storing in de mail, dan weer moest ik alleen maar een handtekening van de huisarts hebben, toen was een handtekening weer niet genoeg, maar nu is het medio maart en nog steeds kan ik NIET naar het ziekenhuis naar de specialist, ik heb een bepaalde aandoening aan de maag, waardoor mijn maag bloed en zweert, en kan een maagbloeding krijgen wat mijn leven kan kosten. Ik kan niet eens naar de chirurg en andere specialisten zoals de orthopedisch chirurg. Kan geen kant op, terwijl ik al jaren met de rolstoel taxi door heel Nederland vervoerd wordt en dan hoe je geholpen door de klantenservice wordt, moet je zelf constant contact opnemen en daarna is het steeds stil geen bevestigingsmail helemaal niets. Toen ik vandaag Menzis belde, zeiden zij dat ze de machtiging gewoon over moesten nemen, maar omdat er niet terug gereageerd wordt van Aevitae, wachten ze net zolang totdat de machtiging verlopen is. Er zijn nog meer klachten, als je een Rolstoel Taxi machtiging krijgt, moet je na 16:00 een 0900 nummer bellen wat je dan 0,90 per.min kost dan moet je dat bijvoorbeeld 5x per week bellen? Ook krijg je goedkope medicijnen terwijl van tevoren aangegeven is dat de meeste medicatie op medische noodzaak is. Van tevoren zijn mijn vragen niet eerlijk beantwoord. Nooit meer dit, ik betaal liever iets meer, dan deze shit, n mijn agenda staat xx november dan ga ik terug naar de Menzis, wat een baggerzooi is dit zeg.

Echt gigantisch waardeloos. Ik ben serieus iemand die bijna niet kwaad te krijgen is. Maar dit is belachelijk. Ik betaal €75 per maand. Ga je de klantenservice bellen, dan krijg je te maken met ontmoedigingsbeleid. Heb sterk de indruk dat er gewoon helemaal niemand is. Je staat meer dan een uur in de wacht.

Super slecht bedrijf, Een kat die niet van ons is heeft de boel onder gezeken, een stoffen bureaustoel en mijn geluidsisolatie op de wand. Er wordt expliciet gevraagd: ” was de kat welkom?” Nee. Ik heb niet alle schade geprobeerd te claimen omdat ik dat gierig vond, en zelf dit kleine beetje wordt niet vergoed. Je hebt werkelijk NIETS aan deze verzekering, ze hebben meer regels om dingen NIET uit te keren dan WEL. Op elke situatie die je kan verzinnen hebben zij wel 20 regeltjes om zichzelf in te dekken om niet uit te hoeven keren. Wat een duivels zijn het. Deze zal ik dus ZEER ZEKER opzeggen.

Ik betaslen 16 ruro per maand,ik bel op kingpolis voor help.krigg ik hore geen hulp.round out waardelose service.laat de fietser in stake.

Allereerst ook wij vinden de sns woonverzekering slecht. De premie per maand was eerst 24 euro per maand nu 32 euro , Steeds andere tussenpersonen. Schade gemeld. Bevestiging via email gehad. Daarna hoor je niks meer. Volmachtkantoor zou de schade afhandelen. Binnen 10 dagen NIKS HOOR JE. Nu verzekering opgezegd. Er zou weer gereageerd worden. Maar nee hoor GEEN REACTIE.

bar en bar slecht! niet aan beginnen. ik raad jullie aegon aan!

Zeer negatieve ervaring mee, declaraties worden soms niet vergoed zonder dat je erover kunt communiceren, er wordt premie afgeschreven terwijl je er niet meer verzekerd bent en als je belt sta je gewoon 30 tot 45 minuten in de wacht. ze zijn enorm slecht bereikbaar, bijvoorbeeld niet via email want als ze een email sturen is het altijd “no-reply”.

Helemaal niks positiefs over deze verzekeraar. Premie incasseren doen ze netjes elke maand. Wanneer je ze nodig hebt, word je bestookt met vragen en in hun ogen ben je altijd fraudeur. Communicatie zeer slecht. Alles duur onnodig lang. Lang verhaal kort, zonde van je geld.

Als onafhankelijk finacieel adviseur werk ik al 25 jaar met scildon. Naast goede voorwaardes en deskundigheid medewerkers, merk je pas als er iets aan de hand is en een verzekeraar moet uitkeren hoe de afhandeling werkt. Na het overlijden van een klant hebben wij de gevraagde stukken aangeleverd en heeft scildon binnen 2 dagen het verzekerde bedrag uitgekeerd. Dit is zoals het hoort.

Rekening van de fysio word niet betaald, 2 maal factuur ingediend! Na uren aan de telefoon te horen code is niet in orde? Ziek thuis ( werk in de zorg). duurste pakket vgz/izz meer dan 200 euro per maand en ben het zat om voor te schieten. Nog 9 maanden wachten en hopelijk dan fysio via een andere zorgverzekering. Of inmiddels afgekeurd?

Slechtste verzekering ooit. Ik raad jullie aan om zo snel mogelijk weg te gaan bij Unive. Ik wilde gebruik maken van de inboedelverzekering. Mijn dochter heeft gekleurd op de bank met een Permanente stift. De expert heeft aangegeven de bank niet te herstellen valt. En toen kwam Univé met de oplossing jou bank kost 2300 nieuw wij gaan alleen de gekleurde gedeelte verzekeren. Dus de helft. Dus 1100 en daar 39% van omdat de bank 3 jaar oud is. Dus eindstand alleen voor de bank 450 euro vergoeden. Ik geef nog aan maar dat kan niet want als ik wil stofferen dan kost dat veel meer. Maar dat kon hun niks schelen.

Na overlijden van familie aanspraak gemaakt op mijn annuleringsverzekering. Had erg snel antwoord, aanvraag was goedgekeurd, geld snel overgemaakt, persoonlijk condoleance bericht en zelfs nog bos bloemen thuis gestuurd gekregen. Erg attent en next level service

Ik heb ook inboedelverzekering bij ohra. Ik ga overstappen. Ik betaal netjes op tijd mijn premi. Maar als schade komt dan zijn ze te moeilijk willen ze onder uit gaan. Jammer

Zo een soort ervaring heb ik nooit eerder ervaren. Ik raad dit zeker iedereen aan. ING autoverzekering werk snel en efficiënt. Alles omtrent de betalingen gebeurt zeer vlot.

Pas na veel op en neer communicatie eindelijk de claim gehonoreerd. Erg klantonvriendelijk.

Perfecte verzekering die 24/24u bijstand biedt. Ik heb al verschillende soorten verzekeringen gehad als zaakvoerder, vooral veel autoverzekeringen en ik ben heel tevreden over de voordelen en klantgerichtheid die ING aanbied.

Deze verzekering ic haar vrouwelijke vertegenwoordiger heeft maar 1 opdracht als doel; aanvraag bij een juridische kwestie dit af te houden. Ik sluit deze verschrikkelijke verzekering af en sluit me aan bij een betere verzekering N.B. ik was verzekerd bij vereniging eigen huis echter die heeft haar verzekering over gedaan aan Heinenoord en deze heeft de rechtsbijstand weer overgedaan aan Anker.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen