Verzekeringen vergelijken

Op Zeker.com kun je online verzekeringen vergelijken. Kies hier direct een verzekering die door anderen werd vergeleken:

Alle verzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken
Op deze pagina vind je een overzicht en uitleg over verschillende verzekeringen. In Nederland is het verplicht om een aantal verzekeringen af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een zorgverzekering en een autoverzekering voor iedereen die een auto heeft.

Verzekeringen vergelijken

Het is altijd verstandig om verzekeringen te vergelijken voordat je er eentje afsluit. Dit bespaart je veel geld. Iedere verzekeraar biedt zijn eigen verzekeringen aan en heeft daarbij zijn eigen polisvoorwaarden. Door verzekeringen te vergelijken op basis van premie en voorwaarden weet je zeker dat je nooit teveel premie betaalt en alleen verzekert wat je nodig hebt.verzekeringen vergelijkenOp onze website kun je de verzekeringen vergelijken van bijna alle grote verzekeraars. Dit is bovendien altijd gratis.

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben jij en je gezin verzekert tegen schade die je aanbrengt bij anderen. Dit kan zowel materieel (geld) als letsel zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kind die bij iemand anders thuis per ongeluk iets kapot maakt.

Autoverzekering

Iedereen die een auto bezit is verplicht om deze te verzekeren tegen schade. Er zijn verschillende dekkingen mogelijk. Zo wordt een nieuwe auto meestal all-risk verzekerd en een oude auto alleen WA. Vergelijk autoverzekeringen.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw inboedel in huis. Bijvoorbeeld als na een inbraak een aantal spullen zijn gesloten.

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering verzeker je jouw woning. Zo dekt het bijvoorbeeld de schade die is ontstaan na een brand.

Rechtsbijstandverzekering

Heb je juridische hulp of een advocaat nodig? Dan kun je een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Lees alles over de rechtsbijstandverzekering op onze website.

Reisverzekering

Ga je regelmatig op vakantie, kies er dan voor om een reisverzekering en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Beide kun je afsluiten voor een korte periode of doorlopend. Hiermee dek je de kosten als je onverwachts niet op reis kunt of je tablet onderweg gestolen wordt.

Uitvaartverzekering

Ongeveer 70% van de Nederlanders heeft een uitvaartverzekering. Deze verzekering dekt de kosten van jouw uitvaart als jij overlijdt. Het is niet verplicht om een uitvaartverzekering te hebben, maar je voorkomt dat nabestaanden de kosten van jouw uitvaart moeten betalen.

Zorgverzekering

Een basis zorgverzekering is verplicht in Nederland. Tot 18 jaar ben je gratis meeverzekerd op de polis van je ouders. Na je 18e dien je er zelf een af te sluiten. Er zijn verschillende aanvullende pakketten te kiezen, deze zijn niet verplicht. Hiermee dek je bijvoorbeeld tandartskosten. Vergelijk zorgverzekeringenOnder het kopje ‘op alfabet’ zie je een overzicht van alle verzekeringen.