Let op: de autoverzekering van Zij Rijdt Beter wordt voortgezet als de Polis Pakket Autoverzekering.

Zij Rijdt Beter Autoverzekering

Is een label van De Nederlanden van Nu Ervaringen

De autoverzekeringen van Zij Rijdt Beter Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Zij Rijdt Beter is een initiatief van het NAVK en biedt een autoverzekering voor vrouwen die een lage premie en een uitstekende dekking willen.

Voordelen van een Zij Rijdt Beter Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Lage autopremie
  • Géén poliskosten
  • Gratis 24-uurs hulpservice in binnen- en buitenland
  • Accessoires tot €1000 gratis meeverzekerd

Deze informatie wordt verstrekt door Zij Rijdt Beter en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar.

Kies de autoverzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Zij Rijdt Beter Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Aanbieding:
Zij Rijdt Beter Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering ErvaringenHEMA Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Ik ben via defender.nl terecht gekomen bij zij rijd beter. Ik heb daar mijn autoverzekering afgesl... Alles wordt vlot, accuraat en vriendelijk afgehandeld. Geen onzinnige eisen of vragen. Heb veel ...Slechte afhandeling van schade melden. Ze bellen je niet terug, ook al geven ze dat wel aan. Er zo...
Meer...Meer...
Gratis privéchauffeur voor 3 uur

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Zij Rijdt Beter


Vermeldingen en recensies van Zij Rijdt Beter

Ontdek verdere meningen die er zijn over Zij Rijdt Beter:

Thuiswinkel.org
Zij Rijdt Beter is op 21 september 2009 door voorzien van het Thuiswinkel Waarborg.

Ervaringen met de Zij Rijdt Beter Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(8 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van Zij Rijdt Beter

zegt op 5 juni 2013:

Goede en snelle afhandeling van schade. wordt ook erg goed geholpen aan de telefoon.

zegt op 5 juni 2013:

Bij de aanschaf van mijn recente auto toch ook maar eens verzekeringspremies vergeleken. Wat bleek ik kon mijn auto die ik altijd onder WA mini casco had verzekerd nu voor slechts enkele euro's meer all risk verzekeren. Daarbij werden er geen poliskosten in rekening gebracht en had ik de polisbescheiden per omgaande via de mail in mijn bezit. Onlangs ontdekte ik bij het wassen van de auto een kleine beschadiging in mijn voorruit. Fijn om te weten dat de verzekeraar is aangesloten bij glasgarant. Ik had daarbij de keuze uit diverse bedrijven. Carglass had een actie in samenwerking met de ANWB waarbij leden voordelig nieuwe ruitenwissers mochten aanschaffen bij ruitreparatie. De ruit is gerepareerd en de ruitenwissers vervangen voor de aanstaande keuring. Als je je auto goed en voordelig verzekerd wilt hebben kan ik deze verzekeraar beslist aan raden. Zelf had ik gewild dat ik er al jaren eerder verzekerd was geweest.

zegt op 5 maart 2013:

Ik ben via defender.nl terecht gekomen bij zij rijd beter. Ik heb daar mijn autoverzekering afgesloten.
Je kan bij hun je verzekering per maand betalen.ze zijn heel goedkoop en je bent ook nog eens heel goed verzekerd.er zit werkelijk alles bij. Zelf als je een cabrio heb betaal je niet meer dan als je een gewone auto heeft.ze hebben een hele goede service.je kan hun ook bellen als je met pech staat.ik raad het een ieder aan. Neem een verzekering bij; "ZIJ RIJD BETER". Als je deze verzekering niet neem dan ben je een dief van je eigen portomonee.

zegt op 23 juli 2012:

Ik heb een paar weken geleden een nieuwe autopolis afgesloten. Via de verzekeringsite van Independer ben ik op het spoor van Zij rijdt beter.nl terecht gekomen. Ik moet zeggen dat ik eerlijk verbaasd was door de spotgoedkope premie die ze aanbieden waarbij de polisvoorwaarden niet tegenvallen. Iets wat je vaak ziet als een polis kwa premie er positief bovenuit steekt. Ook de afwikkeling van de polis gaat primia, gelijk een bevestiging via de mail en een digitale polis. Zeer overzichtelijk allemaal.

zegt op 14 augustus 2011:

Zij rijdt beter is speciaal een autoverzekering voor de dames die nu een maal goed en veilig rijden, meestal!! Alles wordt u gemakkelijk gemaakt want alles kan online geregeld worden en de premie valt hartstikke mee want of u nu alleen wa of wa plus of allrisk verzekerd wil worden zij zijn gewoon de goedkoopste en als je je vriendin aanmeld verdien je ook nog eens 50 euro, altijd leuk meegenomen.

zegt op 22 september 2010:

Ben helemaal tevreden over Zij Rijdt Beter. Ze zijn veel goedkoper dan mijn vorige verzekering, ongeveer 150 euro per jaar. Mijn vriend had de voorwaarden bekeken, omdat die in verzekeringen werkt en die waren gewoon goed.

Nee, ik zou een Zij Rijdt Beter Autoverzekering niet aanbevelen

zegt op 14 september 2017:

Vorig jaar deze verzekering tot volle tevredenheid afgesloten voor 53.68 per maand. Wat schetst mijn verbazing! In december ga ik voor dezelfde auto 106 euro betalen terwijl ik geen schade heb gereden! Waardeloos dit.

uit Amsterdam zegt op 31 augustus 2012:

Nee ze hebben nu al 2 keer een fout gemaakt waardoor mijn auto niet verzekerd stond.. 1ste keer erachter aan gegaan en zouden zij het artikel 34 WAM opsturen naar het RDW met een wijziging van de meldcode blijkbaar hebben ze daarin verzuimd want kreeg nu een aanmaning van het cjib van 590! Lekker geregeld... en de 2e keer een week mijn premie te laat betaald. Krijg niet eens een herinnering en is mijn auto weer niet verzekerd.. en nog een boete van 390. Ik ga zo snel mogelijk overstappen naar een andere ik zou dit niemand aanraden! Hiervoor zat ik bij allsecur en ga weer lekker terug. Daar heb ik nooit problemen gehad altijd alles netjes geregeld.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen