ZEKUR Autoverzekering

Is een label van Univé Ervaringen

De autoverzekeringen van ZEKUR Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

ZEKUR is de jongerenverzekering van Univé. Dankzij goede afspraken zijn de premies laag. Verder kan alles snel en makkelijk online worden geregeld.

Voordelen van een ZEKUR Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Tot wel 75% korting op je premie
  • Geen polis- of afsluitkosten
  • Schade verhelpen bij erkende garages
Voordelen van ZEKUR:
  • In één keer alles goed geregeld voor de laagste prijs
  • Snel en eenvoudig online af te sluiten
  • Altijd een bundel die past bij jouw behoefte, of je nu kiest voor de basisbundel of de uitgebreide bundel, de dekking is precies afgestemd op jouw woonsituatie en je bent nooit oververzekerd
  • Alle premies zijn inclusief assurantiebelasting en je betaalt geen poliskosten, wijzigingskosten en termijntoeslagen

Deze informatie wordt verstrekt door ZEKUR en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de autoverzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de ZEKUR Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Aanbieding:
ZEKUR Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering ErvaringenHEMA Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Nooit meer doen. Slechte service. Gerelateerd aan Unive, daar heb ik ook nog e.e.a. lopen, maar na... Helpdesk kan ik geen cijfer voor geven, want daarmee heb ik nog niet te doen gehad. Geldt ook voor...De site van Hema werkte niet ondanks dat alle gegevens afgevinkt waren bij het afsluiten van een a...
Meer...Meer...
Gratis winterbanden

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de ZEKUR Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(7 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van ZEKUR

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een ZEKUR Autoverzekering niet aanbevelen

uit Eibergen zegt op 17 januari 2018:

Nooit meer doen. Slechte service. Gerelateerd aan Unive, daar heb ik ook nog e.e.a. lopen, maar na deze ervaring ga ik die waarschijnlijk ook opzeggen. Onacceptabel. Na een aangepaste dezelfde dag nog gemaild dat er iets niet klopt maar heb na een week nog geen reactie. Ik wacht nog een paar dagen, als ik dan geen reactie heb, annuleer ik de handel. Ik vind het prima dat ik ergens zelf achteraan moet. Alleen bereikbaar per mail ook geen probleem, maar dan wil ik wel op korte termijn een reactie!

uit Barendrecht zegt op 23 juni 2017:

Ik wordt afgewezen voor een auto verzekering omdat ik in de laatste 5 jaar 3x betrokken ben geweest bij een schade. Alle drie schades waren niet mijn schuld en zijn verhaald op de tegenpartij. Het maakt bij Zekur niet uit of je wel of niet schuldig bent aan een schade , je staat op de zwarte lijst. Een verklaring schadevrije jaren en brieven van een verzekeringmaatschappij die mijn onschuld aantonen hebben willen ze niet eens bekijken.

uit Almelo zegt op 26 april 2017:

Als je ze wilt bellen om een polis af te sluiten krijg je een bandje te horen: " Helaas U bent geen klant" en de verbinding wordt verbroken. Kennelijk zitten ze niet op nieuwe klanten te wachten.

uit Amsterdam zegt op 1 september 2014:

premie voor Zekur Auto Extra (WA Casco) is in combinatie met eigen risico laag. Alleen nu mijn auto is gestolen duurt het erg lang voordat de claim in behandeling word genomen. Wachttermijn is 30 dagen en wij zijn nu inmiddels ruim 40 dagen verder en nog steeds geen uitsluitsel. auto gestolen op 19 juli 2014 en gemeld bij Zekur. En als de kentekendelen en sleutels zijn ontvangen door de verzekeraar kan het nog 30 dagen duren voordat het geld daadwerkelijk wordt overgemaakt. Dat is 3 maanden nadat de auto is gestolen!!! Ze zijn wel vlot met incasseren van de premie maar wanneer het om claim gaat dan is er geen haast bij. Misschien hopen ze dat mijn auto ergens opduikt zodat zij niet hoeven uit te keren. Heb al 2 mailtjes gestuurd voor de status maar ook hierin hebben ze geen haast. Nee voor mij geen Zekur meer hierna.

uit Bunschoten zegt op 30 juni 2014:

Deze verzekering is onbereikbaar per telefoon en mail. Heb gelijk alles opgezegd. Nooit geen onZekur meer!!

uit Venlo zegt op 11 december 2013:

Belachelijk om vragenlijst te sturen omdat ik de polis verandert zou hebben terwijl ik juist van hun een nieuwe gewijzigde polis kreeg

uit Eindhoven zegt op 24 januari 2013:

nieuwe auto gekocht; kenteken nog niet bekend, maar orienteren op poliskosten kan niet op deze site. Alleen mogelijk als je kenteken bekend is. Niet erg klantvriendelijk.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen