Woongarant Opstalverzekering

De opstalverzekeringen van Woongarant Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ten behoeve van cliënten van De Hypotheker.

Voordelen van een Woongarant Opstalverzekering

Voordelen van Woongarant:
  • Onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening
  • Bijzondere producten en diensten gebaseerd op de behoeften van klanten
  • Speciaal voor klanten van de Hypotheker

Deze informatie wordt verstrekt door Woongarant en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze opstalverzekeraar. Meer informatie...

Kies de opstalverzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Woongarant Opstalverzekering met andere opstalverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Aanbieding:
Woongarant Opstalverzekering Ervaringen United Insurance Opstalverzekering ErvaringenHEMA Opstalverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Hele slechte service. Geen reactie op emails, geen communicatie, enorme arrogantie. Niet aan te be... Erg overzichtelijke website. Premie makkelijk te berekenen. Afsluiten met 1 druk op de knop. Helpd...Gemakkelijk, snel en duidelijk. Het afsluiten van de woonhuisverzekering is binnen enkele minuten ...
Meer...Meer...
Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. €25

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij Woongarant

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze opstalverzekering:

MoneyView
De Woongarant Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 juni 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De Woongarant Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Consumentenbond
De Woongarant Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door beoordeeld met een 7,4.
Meer tonen...
Consumentenbond
De Woongarant Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door beoordeeld met een 7,0.
Consumentenbond
De Woongarant Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door beoordeeld met een 7,2.
Minder tonen...

Ervaringen met de Woongarant Opstalverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(12 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de opstalverzekering van Woongarant

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een Woongarant Opstalverzekering niet aanbevelen

uit Enschede zegt op 19 augustus 2017:

3x is scheepsrecht. Ik ga op zoek naar een andere verzekering. 1. Ze weigerden om het door een specialist genoemde reparatiebedrag voor een beschadigde parketvloer a.g.v. een lekkage te vergoeden. 2. Ze weigerden om de playstation-3 van een kennis te vergoeden, nadat mijn zoon per ongeluk de PS-3 van tafel af had gelopen en dat ding het niet meer deed. Reden? De eigenaar had geen factuur meer. Terwijl ze dat vantevoren wisten, wij van alles moesten opsturen, foto's, verklaring van eigendom, factuur en verklaring van een reparateur...
3. Na een in het dak ontstane gat en de gevolgen, geweigerd om zelfs na wederom heen en weer geschrijf en gemail van documenten, van o.a. de dakdekker, simpelweg door Woongarant gesteld dat er sprake is van een constructiefout en dat ze niks uitkeren.

uit Eindhoven zegt op 18 december 2015:

Deze verzekering is onmenselijk! Na 3 maanden bellen, mailen en klagen nog steeds niks vergoed! Contact met de expert vanuit hun is heel slecht. Reageert nergens op telefoon en mail. Bel je hun zelf komen ze met een voorstel terwijl de offerte veel meer bedraagt. Ze weten alles beter en alles moet voor minder ondanks dat de schade veroorzaker bekent is en bereid is om dit gewoon goed te vergoeden. Niet aan te bevelen.

uit Zuidhorn zegt op 26 november 2015:

Recent acuut paniek in huis. Liters water vanuit plafond in woonkamer; centrale waterkraan uitgezet, vele emmers neergezet om schade aan houten vloer e.d. te beperken. Conclusie woongarant: geen dekking gezien het door "water uit de muur komt", bel zelf een herstelbedrijf. Voor mij een onverwachte uitkomst, weinig ondersteuning gekregen en slechte communicatie vervaren vanuit woongarant.

uit Amsterdam zegt op 4 augustus 2015:

Vreselijk idd. Ik moet incasso kosten betalen omdat zij per ongeluk een bedrag naar mij hebben over gemaakt. En de dreig mails die ik krijg, niet normaal.

uit Geldrop zegt op 1 juli 2015:

Claim ik na jarenlang premie betalen eens een ruitje, en dan krijg ik het niet eens vergoedt. Wat een graaiers. Ik ga er weg. Geen aanrader. Moet er niet aan denken wat er gebeurd als ik echt grote schades moet aanmelden.

uit Amsterdam zegt op 31 mei 2015:

Hele slechte service. Geen reactie op emails, geen communicatie, enorme arrogantie. Niet aan te bevelen. Wij gaan op zoek naar een andere verzekeraar.

uit Hulst zegt op 24 februari 2015:

Zeer slechte verzekering!, nadat een dronken automobilist ons huis geramd heeft, zitten wij met een schade van 13500 euro geoffreerd door 2 verschillende aannemers) Al wat Woogarant vergoedt is amper 6000 euro, waardoor wij geen reparaties kunnen laten uitvoeren. Niet mee in zee gaan mensen, er zijn verzekeraars, dit is een oplichter!

uit Dronryp zegt op 13 maart 2014:

Erg slechte ervaring, wouden mijn deur niet vervangen na een inbraak. Zelf iemand ingehuurd die volgens mij veel goedkoper was, maar ik mocht de offerte van de partij van woongarant niet inzien. Het enige wat ze wilden doen is de partij die woongarant had ingehuurd de schade laten repareren. Daarna overgestapt naar een andere verzekeraar, deze bevalt me veel beter. Nooit weer woongarant!

uit Schiedam zegt op 6 november 2013:

eze verzekring helemaal niet aanbevolen. Ze zijn bliksem snel met reageren op een schade melding. Dan komt iemand langs die ze ingehuurd hebben alsof ze zelf geen mensen in dienst hebben. je krijgt continu met andere te maken als je een schade gemeld hebt. Ze zijn makkelijk met het beoordelen van schade's tijdens het afsluiten van de verzekering kwam niemand langs om te kijken, toen ik het huis kocht had ik ook geen scheurtjes in mijn muren. Die zijn na 3 jaar zelf onstaan omdat de hele straat last heeft van verzakking. Weet je wat er gezegd werd ja meneer achterstallig onderhoud is uw eigen gedoe.Al 6 jaar verzekerd premie is van 24 naar 37 gestegen zit geen rechtsbijstand verzekering bij. binnekort een andere verzekering dank je wel Slechte ervaringen met De woongarant na 6 jaar kleine vergoeding gekregen op een lekkage vanuit het dak. Lees eerst de polis voorwaarden voor de sluiting beste mensen. je sluit zo'n verzekering om je in te dekken van schades en al en niet om beetje bij beetje verzekering kas rijk te maken Sniekende achter het wet sluipende sluwe moderne dieven. Ze moeten een keer allemaal op de schop en streng gecontroleerd worden. En de waarborgfonds van de staat mag ook op de schop nergens voor nodig daar word je ook niet geholpen met je schade vragenlijsten van hier tot tokio

uit Amsterdam zegt op 20 september 2013:

Reparatie kosten van lekkage werd niet vergoed en dat was behoorlijk bedrag.

uit Almere zegt op 23 augustus 2013:

Toen we thuiskwamen van vakantie bleken we een lekkage te hebben gehad aan onze dakkapel. Er was een grote gele kring in het plafond met een gat waar water uit druppelde.

Na onderzoek door een vakman bleek er naast een lek in het dak, ook een teveel aan isolatie aangebracht te zijn door de vorige bewoners. Toen we de schade met het verhaal van de vakman hadden doorgegeven aan Woongarant bleek deze niks uit te keren.
Als argument werd gebruikt dat in de voorwaarden staat dat er bij bouwfouten niet wordt uitgekeerd.

Deze verzekering nam ik met het idee dat mijn gezin bij dit soort ongelukken niet voor nare financiële verassingen komt te staan. Ik kocht een stukje zekerheid.
Dit bleek helaas, toen ik deze verzekering voor het eerst nodig had, niet het geval. Ik ben dan ook behoorlijk teleurgesteld. Men heeft kennelijk de voorwaarden voor de consument zo ongunstig gemaakt, dan ze zelden uit hoeven te keren. Deze verzekering is dan ook naar mijn idee zinloos.

-Wat had ik verwacht van Woongarant:
Dat de plaats van de lekkage niet zou worden vergoed (versleten dakleer), maar de vervolgschade wel (de rotte balken en het binnenplafond als gevolg van de schade).

uit Waalwijk zegt op 24 augustus 2012:

zeeeer slechte communicatie,
waardeloze expertiese,
na ontzettend veel geduld en doorzettingsvermogen (daardoor niet de goede oplossing voor het probleem) eindelijk de vergoeding alleen dan blijkt er nog even een eigen risico aan te zitten dus blijt er een schadepost over!!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen