VinkVink, de nieuwe zorgverzekeraar!

Wil jij een nieuwe zorgverzekering voor weinig geld en waar jij zelf alles via de app kunt regelen? Dan is de nieuwe zorgverzekeraar die afgelopen weekend de markt heeft betreden wellicht iets voor jou! VinkVink is  de naam van deze zorgverzekering, die Menzis heeft als risicodrager.

vinkvink zorgverzekering

Wat betaal jij voor VinkVink?

VinkVink kost 111 euro per maand bij een eigen risico van 385,- euro op jaarbasis. Je krijgt hiervoor een combinatiepolis, dat wil zeggen dat de gecontracteerde zorg 100% gedekt is. Ga je naar een niet gecontracteerde aanbieder, dan krijg je 75% vergoed van de rekening. Het is dus wel verstandig om vooraf te controleren of jouw zorgverlener is aangesloten.

Kan ik mij bij VinkVink aanvullend verzekeren?

Ja, dit is mogelijk! Zij bieden hun klanten een aantal mogelijkheden aan om een aanvullende verzekering af te sluiten naast de basisverzekering. Dat zijn voor de zorgverzekering:

  • Buitenland en tandongevaldekking (1,50 euro per maand)
  • Tandartsendekking (11,75 euro per maand) maximaal 250 euro (75% vergoeding).
  • Bundel (6,75 euro per maand) dit is een combinatie van een aantal kleine dekkingen voor fysiotherapie, en toegang tot een aantal premium gezonheidsapps die deze zorgverzekeraar beschikbaar heeft gesteld.

Krijg ik korting bij VinkVink?

Ja, je kunt ervoor kiezen om het eigen risico vrijwillig te verhogen. Dat kan bij deze zorgverzekeraar in stapjes van 100 euro. De korting die je hierbij verkrijgt gaat in stappen van 3 euro per 100 euro eigen risico. Kies jij het maximale eigen risico dan loopt het voordeel op tot 17 euro per maand.

VinkVink vergelijken

Kortom een zorgverzekering waar je tegen een gunstig tarief, kleine risico’s kunt afdekken. Wil jij weten of VinkVink de zorgverzekering is die aansluit op jouw wensen? Dan kun je via deze link direct naar de website gaan van deze zorgverzekeraar. Ook kun je ervoor kiezen om VinkVink te vergelijken met alle andere aanbieders via onze zorgvergelijker.

Bronnen

Voor deze pagina hebben we de volgende bronnen gebruikt:

Geschreven door
geschreven door Leon Schouten
Geschreven door groot
Geschreven door Leon Schouten
Leon Schouten is voormalig directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 17 november 2021
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 25 juli 2023