Premies Ditzo zorgverzekering

Ook Ditzo heeft op tijd de nieuwe premies voor 2022 doorgegeven. Wij kunnen zien dat verzekeraar A.S.R (het moederbedrijf achter Ditzo) de prijzen flink heeft verhoogd. Opmerkelijk want normaliter probeert Ditzo altijd in de Top 3 van de goedkoopste zorgverzekeringen uit te komen, behalve dus dit jaar!

ditzo zorgverzekering

Wat ga jij betalen in 2022 voor de zorgverzekering van Ditzo?

Deze zorgverzekeraar kent een tweetal polissen voor de zorgverzekering van 2022:

Goede Keuze polis

Deze polis kost 115,50 euro per maand, bij een eigen risico van 385,- en betreft een naturapolis. Dat wil zeggen dat als je gebruik maakt van een  gecontracteerde aanbieder je alles vergoed krijgt, maar indien je een niet gecontracteerde aanbieder kiest, je slechts 75% vergoeding krijgt.

Vrije keuze polis

Deze polis kost 133,50 euro per maand, deze polis is een combinatiepolis wat wil zeggen dat de aanbieders die gecontracteerd zijn 100% vergoedt worden.

Aanvullende verzekeringen van Ditzo

Ditzo kent een drietal aanvullende polissen, niet super uitgebreid, maar je moet hierbij denken aan anticonceptie, werelddekking en een stukje fysiotherapie per pakket. Ook kun je de basisverzekering aanvullen met een tandartsverzekering.

Via Ditzo kun je jezelf ook aansluiten bij het A.S.R Vitality programma, door bepaalde doelen te halen zoals extra te bewegen kun je cadeaubonnen ontvangen en kortingen op je zorgpremie. Let op het programma is 3 maanden gratis, daarna betaal je 3,50 euro! Echter dat heb je er dan wel weer zo uit op het moment dat je daadwerkelijk veel beweegt. 

Benieuwd of Ditzo jouw zorgverzekering is voor 2022? Start dan nu met het vergelijken van de polissen middels onze zorgvergelijker!

Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 24 november 2021
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 25 juli 2023