Twenthe Uitvaartverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Twenthe

Twenthe is een uitvaartverzekeraar die al meer dan 65 jaar bestaat. Bij Twenthe kan de uitvaart helemaal naar eigen wens worden geregeld.

Voordelen van Twenthe:

  • Je kiest zelf de uitvaartverzorger die bij jouw wensen past
  • Je besteedt de verzekerde bedragen precies zoals jij wilt
  • Bij ons geen verplichte pakketten
  • Jouw uitvaart verloopt precies zoals jij en jouw nabestaanden dat willen
  • Ook al zijn wij geen uitvaartverzorger, wij zorgen wel goed voor jouw nabestaanden
  • Jouw nabestaanden krijgen onze persoonlijke aandacht
  • Kinderen tot de leeftijd van 18 jaar zijn gratis meeverzekerd (bij gezinsverzekering)
  • Twenthe verkoopt uitsluitend eigen uitvaartverzekeringsproducten

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Twenthe Uitvaartverzekering

Ook bij ons werd de verzekering zonder enige kennisgeving in 1977 overgenomen. Nu willen we na jaren betaald te hebben de verzekering opzeggen, dat is niet mogelijk, wel de indexering maar dan ben je al je betaalde geld kwijt. Beter geld kwijt dan met Twenthe verder gaan.Mensen PAS OP, ga niet met Twenthe in zee

Als je opzegt dan komt er een medewerker bij je huis langs om je de laatste rekening te brengen en dit komt bedreigend over. Ik heb overigens de laatste rekening geweigerd te betalen omdat ze al genoeg geld hebben afgetroggeld. En als er iemand van het gezin 18 wordt komen ze bij je aan de deur om een verzekering aan te smeren. Als je niet opendoet komen ze de volgende dag weer langs.

Ik zit net de algemene voorwaarden te lezen en we hebben al lang een verzekering lopen. Nu zie ik dat afkopen geen optie is, neem nooit deze verzekering!

Wij wilden de verzekering opzeggen nadat wij zonder bericht gekregen te hebben bij twenthe zitten. tot wij een rekening kregen van twenthe om onze lidmaatschap te betalen niet gedaan want wij konden twenthe niet. Bij een herinnering gebeld met twenthe om te vragen waarom wij aan hun moesten betalen toen pas gehoord dat zij florentis hebben overgenomen. Daarop hebben wij gevraagd of wij dit konden afkopen dat kon niet, akkoord vonden wij en hebben de verzekering dus opgezegd, alsnog kregen wij een royement en als wij niet betalen dat een incassobureau bij ons komt nogmaals gebeld ,u weet het al wel betalen. Mensen ga niet naar twenthe je komt er moeilijk vanaf

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen