London Scooterverzekering

★★☆☆☆ 4.4/10 (8 reviews)

Logo verzekeraar London

London Verzekeringen is specialist in schadeverzekeringen. Zij neemt op de Nederlandse markt een vooraanstaande positie in, met meer dan 150 jaar ervaring.

Voordelen van London:

  • Specialist in scherp geprijsde particuliere schadeverzekeringen met meer dan 150 jaar ervaring
  • Verzekeringen met korte doorlooptijden en foutloze procedures
  • Onderdeel van Allianz Groep, één van ‘s werelds grootste verzekeringsconcerns

Voordelen van deze scooterverzekering:

  • Scherpe premie en uitgebreide dekking
  • Snelle afhandeling van schade

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de London Scooterverzekering

Moeizaam om van de verzekering af te komen, na 3x mailen met de vrijwaring etc erbij eindelijk repons, krijg eerst 28,61 op mijn rekening terug van hen, vandaag krijg ik opeens met dreiging van incasso buro een rekening van 5,30 die ik nog zou moeten voldoen volgens hen, na telefonisch met hen gesproken te hebben blijken dit kosten te zijn doordat de verzekering niet 1 vol jaat heeft geduurd. Vreemd verhaal, wanneer ik mijn auto verkoop en de verzekering daarom beeindig dan hoef ik geen volledig jaar te betalen…maar goed als ze zo graagt die 5,30 euro willen hebben is het goed, VOOR MIJ NOOIT MEER LONDON VERZEKERING !

zeer slechte verzekering… scooter weggehaald van mijn dochter. Krijg je een hele lage dagwaarde terug en als klap op vuurpijl gaat er nog is 20% van de nieuwprijs af…..dus je houdt bijna niks over…

Nog even een update over london scooter verzekering. Na veel ellende heb ik de scooter maar verkocht om het voertuig van naam af te halen. London beweerde nog echter 2 jaar na dat het voertuig vrijgewaard is recht te hebben op verzekeringspremie. Via incassooplichter LVG uit groningen probeerde ze nog verekeringspremie te incasseren via lavg met vervalste facturen ,dit terwijl de scooter al 2 jaar van naam is en al lang gesloopt is. Ik kan iedereeeen aanraden geen verzekering bij dit k bedrijf af te sluiten . het enige dat het opleverd is een hoop ellende . Ga nu aabngifte doen van oplichting door LAVG incasso en stel henk bos de eigenaar aansprakelijk voor de schade die ik heb geleden. Mijn advies betaal een tientje meer en heb geen ellende. Over lavg en bos incasso kan ik maar een ding zeggen kijk de aflevering van rambam over incassobureau,s en oplichting en vorm Uw eigen mening hierover. Een bedrijf dat zaken doet met zulke viezerikken als lavg verdient het niet om z,n producten afte zetten op de nederlandse markt.

Ik ga voornamelijk op de prijs af en London heeft voor mij de voordeligste verzekering. Ik heb tot nu toe nog geen schade gereden in de afgelopen 3,5 jaar dus ben ik tevreden.

Helaas geen ervaring heb ik met de door mij aangegeven maatschappij omdat er geen schade te melden was.

wij hebben nu een hele slechte ervaring met deze verz.bedrijf. mijn snorfiets is bij hun verzekert nu krijgen wij de politie aan de deur met de mededeling dat ze de snorfiets wilden meenemen we schrokken en vroegen hoe dat mogelijk is,nou zei de agent volgens de rdw is hij niet verzekert tijdens de pijldatum dus wilden ze hem meenemen. wij hebben geen incasso/deurwaarder gezien en volgens london zijn er brieven verstuurt,die wij dus nooit gezien hebben laatstaan een deurwaarder.de kosten zijn van een paar euro opgelopen tot 900 euro de brommer hebben we nog maar moeten de rekening betalen doen we het niet dan nemen ze de snorfiets mee en komen daar ook weer kosten overheen dus ja om hier bij deze gasten verzekert te zijn dat laat ik in het midden maar ze willen ook geen betalingsregeling. dus om andren te adviseren om bij deze groep aansluiting te vinden zou ik zeggen lees de ervaring die wij opgelopen hebben.

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvwvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvccvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Zeer slechte verzekerings maatschapij ,heb daar een brom en een snorfiets verzekering afgesloten. Gedonder begon meteen omdat volgens london de premie van de snorfiets niet voldaan was . Gelijk een mail naar london gestuurd met een kopie van het betalingsbewijs ,maar nartuurlijk geen reactie. Vervolgens maar eens gebeld met london ,men had m,n mail wel ontvangen maar er niets mee gedaan. Vervolgens heb ik van de rdw bericht gekregen dat zowel de snor als mede de bromfiets niet verzekerd zouden zijn ,met 2x een boete van 336 euro per stuk er even bij. Dit terwijl ik gewoon netjes betaald heb ,en toen er iets mis was gegaan bij london heb ik ook nogeens gereageerd naar london toe maar deze doet niets. Zit nu met een schade van 700 euro heb m,n verzekeringsagent hiervan even met een peroonlijk bezoek aansprakelijk gesteld voor de schade ,en deze gaat het maar oplossen . MIJN AANBEVELING VERZEKER NOOIT IETS BIJ LONDON ,ZEER RANZIG BEDRIJF DAT VOLLEDIG SCHIJT AAN Z,N KLANTEN HEEFT EN JE ZONDER BLIKKEN OF BLOZEN EEN HOOP ELLENDE BEZORGD. IK HAD ZELF OOK EERST EVEN GOED MOETEN KIJKEN NAAR ERVARINGEN MET LONDON OP HET INTERNET,DAN HAD IK NOOIT BIJ HUN EEN VERZEKERING AFGESLOTEN!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen