London Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar London

London Verzekeringen is specialist in schadeverzekeringen. Zij neemt op de Nederlandse markt een vooraanstaande positie in, met meer dan 150 jaar ervaring.

Voordelen van London:

  • Specialist in scherp geprijsde particuliere schadeverzekeringen met meer dan 150 jaar ervaring
  • Verzekeringen met korte doorlooptijden en foutloze procedures
  • Onderdeel van Allianz Groep, één van ‘s werelds grootste verzekeringsconcerns

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Deskundige rechtshulp
  • Recht op mediation (bemiddeling) bij echtscheiding
  • Recht op telefonisch advies

Onafhankelijke beoordelingen voor de London Rechtsbijstandverzekering

De London Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De London Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De London Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De London Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De London Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De London Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De London Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4.

De London Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de London Rechtsbijstandverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen