Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

De overlijdensrisicoverzekering (ORV) keert een bedrag uit als je overlijdt tijdens de looptijd van de verzekering. Op deze pagina lees je alles over de ORV, wat het is, waarom je er een afsluit en kun je de overlijdensrisicoverzekering vergelijken.

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken 2023

Veel mensen vragen zich af hoe een ORV werkt en dat is eigenlijk een simpel. Je kiest een bedrag en bepaalt aan wie het geld moet worden betaald. Gedurende een periode naar keus betaal je hiervoor premie. Dit is de looptijd van de verzekering. Overlijdt je binnen de looptijd? Dan keert de verzekeraar uit. Overlijdt je na de looptijd, dan keert de verzekeraar niets uit. Een overlijdensrisicoverzekering vergelijken is erg verstandig, omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt. Hieronder leggen we je uit hoe je snel overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken kunt.
 
 
 

Berekening: uitkering van € 100.000, looptijd 30 jaar, gelijkblijvende dekking en geboortedatum 01-01-1985. Deze is gemaakt op 19-09-2022

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de overlijdensrisicoverzekering en kies uit het beste aanbod.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste overlijdensrisicoverzekeringen

Top 5 populairste overlijdensrisicoverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de overlijdensrisicoverzekeraars

dela
centraal-beheer
reaal
interpolis logo
delta-lloyd_198x58
taf_198x58