NHP Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 9.2/10 (30 reviews)

Logo verzekeraar NHP

De Nationale Hypotheekpas geeft advies dat niet afhankelijk is van de hypotheek. Met de pas hebben consumenten tevens recht op voordelige aanbiedingen.

Voordelen van NHP:

  • U betaalt minder, want NHP ontvangt geen provisie en rekent geen onnodige kosten
  • Geen voorafgaand advies (execution only)
  • Eenvoudig online vergelijken, kiezen en afsluiten

Onafhankelijke beoordelingen voor de NHP Overlijdensrisicoverzekering

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Provisieloos’.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Research Special Overlijdensrisicoverzekeringen van 1 februari 2008 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de NHP Overlijdensrisicoverzekering

Verzekeringen. Helaas, in veel gevallen kun je er niet van buiten. Over het product (ORV zelft tot 75 jaar!) ben ik zeer tevreden. Hopelijk overleef ik het product en behoeft er nimmer aanspraak te worden gemaakt op de ORV. Het afsluitproces verliep niet geheel vlekkeloos (corrigerend moeten optreden), doch is in goede harmonie tot een goed einde gekomen. Overigens is deze review 2 jaar(!) na afsluiten van de verzekering

De kwaliteit is moeilijk te beoordelen. In tegenstelling tot een schade-verzekering is de kwaliteit van een overlijdensrisicoverzekering alleen na overlijden te beoordelen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zal hopelijk blijken als de verzekering wordt ingeroepen.

Veel gezeur gehad mbt de eenmalige storting. Ik heb deze in een keer betaald en niet in termijnen. Toch tot 3 keer toe benaderd om de achterstallige termijnen te betalen, terwijl alles al betaald was. Tot 3 keer toe over geklaagd ( om de 6 maanden) Daarna probleem opgelost en is de vraag ook niet meer teruggekomen.

Het goede van uw verzekering is dat ik hoop er geen gebruik van te maken, dan leef ik over 10 jaar nog.

Ik kan natuurlijk nog niet oordelen hoe ze zijn als er eventueel uitbetaald moet worden, maar ik vond de snelheid en accuratesse erg plezierig.

Het zal pas duidelijk worden hoe de prijskwaliteit is als ik overleden ben. Ik zou zeggen wacht nog even en vraag het mijn nabestaanden. Met vriendelijke groet, J.A.Bloemsma

ik ben een tijdje geleden wel geschrokken over de nieuws van de verzekeraar,ik heb toen contact met jullie gehad en jullie adviseerde toen ,rustig afwachten tot zij met een bericht komen,volgens mij is het nu goed toch?

I’d vetnure that this article has saved me more time than any other.

Goede email communicatie omtrent problemen toen met NHP quantum leben.

Enige tijd geleden was er negatief nws over deze verzekeraar. Ze laten niets van zich horen.

Je kunt pas iets over een overlijdens risico verzekering zeggen op het moment van uitkering. Bij het afsluiten zal iedereen zijn best doen er zo goed mogelijk uit te zien.

ik weet dat ik via Independer deze verzekering heb afgesloten, heb echter daarna nooit meer iets van NHP Quantum leben mbt tot de verzekering gehoord of per post toegezonden gekregen. De enige informatie is van Independer geweest mbt tot de solvabiliteit

Vorige verzekering, (op annuiteit basis) was alleen voor mij en kostte het dubbele van deze verzekering. We zijn nu samen verzekerd en de uitkering is een vast bedrag tot einde looptijd, die overigens hetzelfde is als de oude verzekering!

Allereerst heb ik niet recent een polis gesloten. Dit is nu meer dan een ghalfjaar geleden. Over de voortgang was ik absoluut niet tevreden. Ik kreeg sterk hety gevoel dat binnen uw organisatie langs elkaar heen werd gewerkt.

Snel, goed advies, duidelijk, kortom prima verzorgd.

Ik had de verzekering nodig omdat ik naar een bankspaarhypotheek overging. Ik ben toen naar volle tevredenheid geholpen. Geen enkele klagen. Top dus.

Moet natuurlijk afwachten ,als het zover is zal duidelijk worden of ze goed of slecht zijn

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen