NHP Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 9.2/10 (28 reviews)

NHP Verzekeringen Ervaringen

De Nationale Hypotheekpas geeft advies dat niet afhankelijk is van de hypotheek. Met de pas hebben consumenten tevens recht op voordelige aanbiedingen.

Voordelen van NHP:

  • U betaalt minder, want NHP ontvangt geen provisie en rekent geen onnodige kosten
  • Geen voorafgaand advies (execution only)
  • Eenvoudig online vergelijken, kiezen en afsluiten

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij NHP

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Provisieloos'.

De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Research Special Overlijdensrisicoverzekeringen van 1 februari 2008 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Consumentenbond Overlijdensrisicoverzekeringen (2013)

Ervaringen met de NHP Overlijdensrisicoverzekering

Verzekeringen. Helaas, in veel gevallen kun je er niet van buiten. Over het product (ORV zelft tot 75 jaar!) ben ik zeer tevreden. Hopelijk overleef ik het product en behoeft er nimmer aanspraak te worden gemaakt op de ORV. Het afsluitproces verliep niet geheel vlekkeloos (corrigerend moeten optreden), doch is in goede harmonie tot een goed einde gekomen. Overigens is deze review 2 jaar(!) na afsluiten van de verzekering
Na vergelijk met overige verzekeraars zeer goede prijs kwaliteisverhouding
Geen overdreven acceptatie eisen gezien mijn leeftijd (65jaar)
Kwaliteit en betrouwbaarheid zal hopelijk blijken als de verzekering wordt ingeroepen.
Veel gezeur gehad mbt de eenmalige storting. Ik heb deze in een keer betaald en niet in termijnen. Toch tot 3 keer toe benaderd om de achterstallige termijnen te betalen, terwijl alles al betaald was. Tot 3 keer toe over geklaagd ( om de 6 maanden) Daarna probleem opgelost en is de vraag ook niet meer teruggekomen.
Aanvraag en afronding polis is redelijk goed verlopen. Eenmaal afgesloten hoor je niets meer. Maar het gaat ook om een overlijdensrisicopolis en die heb je maar één keer nodig. Ondanks zou het toch prettig zijn om jaarlijks een update te horen
Ik kan natuurlijk nog niet oordelen hoe ze zijn als er eventueel uitbetaald moet worden, maar ik vond de snelheid en accuratesse erg plezierig.
Het zal pas duidelijk worden hoe de prijskwaliteit is als ik overleden ben. Ik zou zeggen wacht nog even en vraag het mijn nabestaanden. Met vriendelijke groet, J.A.Bloemsma
ik ben een tijdje geleden wel geschrokken over de nieuws van de verzekeraar,ik heb toen contact met jullie gehad en jullie adviseerde toen ,rustig afwachten tot zij met een bericht komen,volgens mij is het nu goed toch?
Kan nog niet beoordelen. Wel ten aanzien van andere ovl-risicoverzekeringen hogere leeftijd verzekerd
Voordat ik de verzekering afsloot wilde ik weten wat de garanties voor mij zouden zijn indien de (buitenlandse) maatschappij failliet zou gaan oid. Ik heb de nodige moeite moeten doen om daar achter te komen.
Goede email communicatie omtrent problemen toen met NHP quantum leben.
Enige tijd geleden was er negatief nws over deze verzekeraar. Ze laten niets van zich horen.
Je kunt pas iets over een overlijdens risico verzekering zeggen op het moment van uitkering. Bij het afsluiten zal iedereen zijn best doen er zo goed mogelijk uit te zien.
Allereerst heb ik niet recent een polis gesloten. Dit is nu meer dan een ghalfjaar geleden. Over de voortgang was ik absoluut niet tevreden. Ik kreeg sterk hety gevoel dat binnen uw organisatie langs elkaar heen werd gewerkt.
Ik had de verzekering nodig omdat ik naar een bankspaarhypotheek overging. Ik ben toen naar volle tevredenheid geholpen. Geen enkele klagen. Top dus.
Maatschappij stelde tot twee keer toe vooral overbodige vragen aan mijn huisarts i.p.v. in één keer die vragen die er toe doen.
huisartsenkeuring was toch een volledige internistenkeuring met bloed- en inspanningstest
ben wel enorm geschrokken toen wij geinformeerd werden door de financiële problemen bij de verzekeraar. er gaat direct door je hoofd als er nu een overlijden plaats vindt, wordt er misschien niet uitgekeerd. oversluiten had een kostbare aangelegenheid geweest aangezien je direct alle afsluitprovisie betaald. in die zin kun je het afvragen of direct alle provisie betalen wel verstandig is.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen