Let op: de overlijdensrisicoverzekering van NHP wordt niet meer aangeboden.

NHP Overlijdensrisicoverzekering

De overlijdensrisicoverzekering van NHP Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

De Nationale Hypotheekpas geeft advies dat niet afhankelijk is van de hypotheek. Met de pas hebben consumenten tevens recht op voordelige aanbiedingen.

Voordelen van een NHP Overlijdensrisicoverzekering

Voordelen van NHP:
  • U betaalt minder, want NHP ontvangt geen provisie en rekent geen onnodige kosten
  • Geen voorafgaand advies (execution only)
  • Eenvoudig online vergelijken, kiezen en afsluiten

Deze informatie wordt verstrekt door NHP en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze overlijdensrisicoverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de NHP Overlijdensrisicoverzekering met andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
NHP Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Maatschappij stelde tot twee keer toe vooral overbodige vragen aan mijn huisarts i.p.v. in één k... Tot nu toe zeer tevreden! Erg snelle reactie, binnen een dag alles geregeld. De premie is ook erg ...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij NHP

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze overlijdensrisicoverzekering:

MoneyView
De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 January 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
MoneyView
De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 January 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.
MoneyView
De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 January 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
Meer tonen...
MoneyView
De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 January 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
MoneyView
De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 January 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.
MoneyView
De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 January 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
MoneyView
De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 July 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
MoneyView
De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 August 2010 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Provisieloos'.
MoneyView
De NHP Overlijdensrisicoverzekering is in de Research Special Overlijdensrisicoverzekeringen van 1 February 2008 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Minder tonen...

Ervaringen met de NHP Overlijdensrisicoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(19 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de overlijdensrisicoverzekering van NHP

zegt op 5 February 2012:

Verzekeringen. Helaas, in veel gevallen kun je er niet van buiten. Over het product (ORV zelft tot 75 jaar!) ben ik zeer tevreden. Hopelijk overleef ik het product en behoeft er nimmer aanspraak te worden gemaakt op de ORV. Het afsluitproces verliep niet geheel vlekkeloos (corrigerend moeten optreden), doch is in goede harmonie tot een goed einde gekomen. Overigens is deze review 2 jaar(!) na afsluiten van de verzekering

zegt op 2 January 2012:

Na vergelijk met overige verzekeraars zeer goede prijs kwaliteisverhouding

zegt op 1 January 2012:

Geen overdreven acceptatie eisen gezien mijn leeftijd (65jaar)

zegt op 1 January 2012:

Kwaliteit en betrouwbaarheid zal hopelijk blijken als de verzekering wordt ingeroepen.

zegt op 4 December 2011:

Veel gezeur gehad mbt de eenmalige storting. Ik heb deze in een keer betaald en niet in termijnen. Toch tot 3 keer toe benaderd om de achterstallige termijnen te betalen, terwijl alles al betaald was. Tot 3 keer toe over geklaagd ( om de 6 maanden) Daarna probleem opgelost en is de vraag ook niet meer teruggekomen.

zegt op 1 December 2011:

Aanvraag en afronding polis is redelijk goed verlopen. Eenmaal afgesloten hoor je niets meer. Maar het gaat ook om een overlijdensrisicopolis en die heb je maar één keer nodig. Ondanks zou het toch prettig zijn om jaarlijks een update te horen

zegt op 1 November 2011:

Ik kan natuurlijk nog niet oordelen hoe ze zijn als er eventueel uitbetaald moet worden, maar ik vond de snelheid en accuratesse erg plezierig.

zegt op 2 October 2011:

ik ben een tijdje geleden wel geschrokken over de nieuws van de verzekeraar,ik heb toen contact met jullie gehad en jullie adviseerde toen ,rustig afwachten tot zij met een bericht komen,volgens mij is het nu goed toch?

zegt op 26 September 2011:

Kan nog niet beoordelen. Wel ten aanzien van andere ovl-risicoverzekeringen hogere leeftijd verzekerd

zegt op 26 September 2011:

Voordat ik de verzekering afsloot wilde ik weten wat de garanties voor mij zouden zijn indien de (buitenlandse) maatschappij failliet zou gaan oid. Ik heb de nodige moeite moeten doen om daar achter te komen.

zegt op 24 September 2011:

Goede email communicatie omtrent problemen toen met NHP quantum leben.

zegt op 24 September 2011:

Enige tijd geleden was er negatief nws over deze verzekeraar. Ze laten niets van zich horen.

zegt op 24 September 2011:

Je kunt pas iets over een overlijdens risico verzekering zeggen op het moment van uitkering. Bij het afsluiten zal iedereen zijn best doen er zo goed mogelijk uit te zien.

zegt op 23 September 2011:

Allereerst heb ik niet recent een polis gesloten. Dit is nu meer dan een ghalfjaar geleden. Over de voortgang was ik absoluut niet tevreden. Ik kreeg sterk hety gevoel dat binnen uw organisatie langs elkaar heen werd gewerkt.

zegt op 23 September 2011:

Ik had de verzekering nodig omdat ik naar een bankspaarhypotheek overging. Ik ben toen naar volle tevredenheid geholpen. Geen enkele klagen. Top dus.

zegt op 22 September 2011:

Maatschappij stelde tot twee keer toe vooral overbodige vragen aan mijn huisarts i.p.v. in één keer die vragen die er toe doen.

zegt op 22 September 2011:

huisartsenkeuring was toch een volledige internistenkeuring met bloed- en inspanningstest

zegt op 1 September 2011:

ben wel enorm geschrokken toen wij geinformeerd werden door de financiële problemen bij de verzekeraar. er gaat direct door je hoofd als er nu een overlijden plaats vindt, wordt er misschien niet uitgekeerd. oversluiten had een kostbare aangelegenheid geweest aangezien je direct alle afsluitprovisie betaald. in die zin kun je het afvragen of direct alle provisie betalen wel verstandig is.

Nee, ik zou een NHP Overlijdensrisicoverzekering niet aanbevelen

zegt op 4 October 2011:

Het zal pas duidelijk worden hoe de prijskwaliteit is als ik overleden ben. Ik zou zeggen wacht nog even en vraag het mijn nabestaanden. Met vriendelijke groet, J.A.Bloemsma


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen