RVS Ongevallenverzekering

★★☆☆☆ 4.3/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar RVS

Voordelen van deze ongevallenverzekering:

  • Alle beroepen, risicovolle sporten en hobby’s zijn verzekerd, wereldwijd en 24 uur per dag
  • Kinderen zijn voordelig meeverzekerd zolang ze thuis wonen en/of studeren
  • Uniek in Nederland: verzekerd tot aan je 75ste verjaardag
  • Afsluiten zonder risico: je krijgt 14 dagen bedenktijd
  • Onderdeel van het RVS Paraplupakket: bij elke volgende verzekering uit het pakket loopt je korting op, tot wel 10% op het totale pakket

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de RVS Ongevallenverzekering

Zij belden óns, zodra ze wisten dat er iets was gebeurd. Ze zijn persoonlijk bij ons komen praten om naar ons te luisteren. We kregen binnen twee weken in ieder geval 1000 euro. Daarna stuurden ze een letselschade adviseur, na onze toestemming op hun advies. Die geeft heel erg zijn best gedaan, en ons zoveel mogelijk uit de wind gehouden. Samen met een ander ongeluk kon er één verhaal van worden gemaakt, om niet te verzanden in de details wat nu precies wanneer waardoor was veroorzaakt. We kregen uiteindelijk na 2 jaar een voorstel van finale kwijting waar we super blij mee waren. Grote pluim voor de RVS

Jaren geleden eentje gehad. Aanbevolen door een verzekeringsagent annex oplichter. Heeft mijn ouders overgehaald om de zilvervloot over te zetten in dit vihicle. Dit hadden ze nooit moeten doen. Ik was 19 en toen nog niet zo bezig met verzekeringen. Ze geven niets om hun klanten. Alleen om hun provisie.

Het blijkt dat de rvs de ene polis met dezelfde ingangsdatum en looptijd el binnen het tijdsbestek opzegd en de andere niet, terwijl ze gelijk werden opgezegd En sluit als moeder nooit een polis af voor je kind, want die word ouder en blijkt al betaal jij als moeder jaren de rekening en je wilt opzeggen dan moet opeens je kind tekenen dat hij word opgezegd. En stel je hebt geen contact meer met je kind dan kom je nooit meer van die verzekering af. Ben al sinds 1985 verzekerd geweest bij de rvs en doordat ik ging scheiden is opeens alles veranderd andere ingangsdatums en zo, en kon nu een verzekering afsluiten voor 34 euro per maand minder en nu gaan ze heel moeilik doen. Schande RVS.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen