London Motorverzekering

★★☆☆☆ 4.3/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar London

London Verzekeringen is specialist in schadeverzekeringen. Zij neemt op de Nederlandse markt een vooraanstaande positie in, met meer dan 150 jaar ervaring.

Voordelen van London:

  • Specialist in scherp geprijsde particuliere schadeverzekeringen met meer dan 150 jaar ervaring
  • Verzekeringen met korte doorlooptijden en foutloze procedures
  • Onderdeel van Allianz Groep, één van ‘s werelds grootste verzekeringsconcerns

Voordelen van deze motorverzekering:

  • Een scherpe premie
  • 10% korting bij een winterstop
  • Tot 75% no-claimkorting

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de London Motorverzekering

Mijn motor is 3 maanden geleden gestolen stond op slot met een goedgekeurd schijfremslot maar ze vergoeden niets omdat hij niet ergens aan vast stond schandelijk zoals je daar behandeld wordt of je een crimineel bent er staan honderden motors gewoon overdag op straat nergens aan vast dat kan ook 9 van de 10 keer nergens ga ook gelijk mijn autoverzekeringen opzeggen wat een slechte maatschappij zeg en als je daarover belt zeggen zo neemt u toch een advocaat of dat niks kost en dat weten ze daar gewoon alleen maar geld binnen halen slecht slecht slecht

Mijn ervaring is zeer slecht. Heb via de telefoon de motor verzekering opgezegd, en gevraagd of dat wel kon (want had de motor verkocht) ! Dit was geen probleem volgens de medewerker en de verzekering zou per direct stoppen. Nu 1,5 jaar later zitten ze steeds brieven (rekeningen) te sturen omdat ik het niet schriftelijk op had gezegd (wat volgens de medewerker niet nodig was). 7 jaar betaal je netjes en als je dan weg gaat willen ze je naaien.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen