Zevenwouden Inboedelverzekering

★★☆☆☆ 4.3/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Zevenwouden

Zevenwouden is een onderlinge verzekeringsmaatschappij die al meer dan 100 jaar bestaat en een solide plaats in de verzekeringswereld heeft verworven.

Voordelen van Zevenwouden:

  • Uitstekende verzekeringen
  • Prima service
  • Mensgerichte cultuur

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Zevenwouden Inboedelverzekering

schade melding gedaan drie weken gewacht, niks gehoord, zelf gebeld, nu een maand verder, nog niks vernomen, geen schrijven mailtje belletje, had zelf al drie keer gemaild, ben maar overgestapt, en meer dan de helft goedkoper ook nog eens en all risk inboedel

ik hat een lekage in de badkamer van een leiding die de voorst bewoner heeft zelf in gelegt de water is door het plafon gelopen in de woonkamer,… dat interssiert de verzekering niet…ik kan toch niet weten wat de voor bewoner heeft gedaan….

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen