London Autoverzekering

★★★☆☆ 6/10 (19 reviews)

Logo verzekeraar London

London Verzekeringen is specialist in schadeverzekeringen. Zij neemt op de Nederlandse markt een vooraanstaande positie in, met meer dan 150 jaar ervaring.

Voordelen van London:

  • Specialist in scherp geprijsde particuliere schadeverzekeringen met meer dan 150 jaar ervaring
  • Verzekeringen met korte doorlooptijden en foutloze procedures
  • Onderdeel van Allianz Groep, één van ‘s werelds grootste verzekeringsconcerns

Voordelen van deze autoverzekering:

  • No-claimkorting tot 80%
  • No-claimbeschermer is mee te verzekeren
  • Aanschafwaarderegeling voor occasions

Onafhankelijke beoordelingen voor de London Autoverzekering

De London Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De London Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,4.

De London Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,5.

De London Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De London Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De London Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de London Autoverzekering

London is overgenomen door Allianz en de klantenservice is een totale chaos. telefonisch niet bereikbaar, zetten zonder reden of bericht verzekering stop, reageren niet op mails en houden zich niet aan gemaakte afspraken.

Zeer slechte verzekeraar. Laat je hier ABSOLUUT NIET verzekeren!! Eerst via toenmalig assurantie tussenpersoon afgesloten. Kwam er na 2jaar achter dat hij 2x zo duur was als elke andere autoverzekering. Toen wilde ik opzeggen, kwamen ze ineens met een nieuw bod voor de helft van t geld. Het zelfde geldt voor me woonhuisverzekering. Wilde ik opzeggen, proberen ze me nu aan een 1 jaars contract te houden terwijl ik deze verzekering al 4 jaar heb… Schandalig, ik zeg alles bij ze op…

Een verzekeraar uit de oude doos. Online kun je eigenlijk niks regelen en de website oogt gedateerd. Momenteel bij London tot ik zag dat ik de helft goedkoper elders kon. Opzeggen kon per mail, aldus een helpdeskmedewerker (dit is niet aangegeven op de website). Na bijna een week nog maar eens bellen waarom de verzekering niet is opgezegd. Blijkt dat ze zich stijf vasthouden aan hun voorwaarden dat je een maand moet wachten voordat dit kan. Nu ben ik dubbel verzekerd (want ik wilde 1 dag overlapping. 1 min niet verzekerd en brommer staat in de schuur, dan heb je 400 euro aan je broek van de RDW) en ook weigeren ze bij London Verzekeringen mijn BM-verklaring te geven welke ik binnen twee weken moest inleveren bij mijn nieuwe verzekering. Dit gaat dus niet lukken, maar London Verzekeringen geeft er geen zak om. Ik zou zeggen, London Verzekeringen, niet aan beginnen, dan leef je zonder problemen. Nooit meer London Verzekeringen voor mij.

London meldt het niet als een automatische afschrijving niet is gelukt. Geen mail, geen telefoontje, geen (aangetekende) brief. Niets van dat al. Boete van RDW is vervolgens 400 euro. London reageer vervolgens met: 'we flikkeren je uit de verzekering' als je niet betaalt. Na 20 jaar dus weggegaan bij London, nu goedkoper en beter verzekerd.

Te laat met betalen is onherroepelijk een afmelding bij het RDW (boete van ca 400 euro) Arrogant in opstelling naar klant hier geld gewoon goedkoop is duurkoop

vlotte service en snelle afhandeling van schade

Mijn ervaring met hun is een al negatief schuilen zich achter allerlei regeltjes zonder naar hun klant te kijken. Willen alleen geld binnen harken typisch geval van goedkoop is uit eindelijk duurkoop. Betaal liever iets wat meer dan krijg je ook service bij hun hoef je dit niet te verwachten.

ca 20 dagen te laat betaalt hebben ons afgemeld bij de RDW en zijn niet bereid om na betaling melding bij RDW recht te trekken. hierdoor hebben wij nu een boute van de justitie van 390 euro gekregen. schande hebben vandaag tegelijk opgezegd tevens de ander verzekeringen ook typisch geval van goedkoop is uiteindelijk duurkoop. Nooit meer London verzekeringen.Wees gewaarschuwd! bij telefonisch contact zeer onvriendelijk te woord gestaan

4 jaar geleden een ongeluk gehag en deze is keurig door london verwerkt. Geen klachten hier over.

Het ging om schade aan eigen voertuig ivm aanrijden dier. Werd eerst afgescheept met de fopspeen ‘no-claim beschermer’ Het is bovendien een schande dat jullie de benaming ‘no-claim beschermer’ voeren voor een product dat ik slechts kan bestempelen als fopspeen, de term ‘bedrog’ is misschien beter op zijn plaats.

Bij aanmelding probleem,dacht je dat je verzekerd was bleek er allerlei voorwaarde aan te zitten. in eerste instantie dus niet verzekerd terwijl er wel al vanuit werd gegaan dat de auto verzekerd was,heb dus onverzekerd rond gereden zonder het te weten,zeer slecht.

geen oordeel mogelijk omdat er geen contact is geweest nav schade oid.

Het enige wat me is tegen gevallen is dat er verschillende keren dor de maatschappij om het zelfde proces verbaal werd gevraagd terwijl ik dat al had opgestuurd waardoor het iets langer duurde dan ik had verwacht,maar het is wel allemaal goed gekomen .

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen