GoedGenoeg AOV

★★★☆☆ 7.1/10 (7 reviews)

GoedGenoeg Verzekeringen Ervaringen

GoedGenoeg ontwikkelt producten samen met ondernemers. Zo wordt geprobeerd passende verzekeringen voor ZZP'ers te maken.

Voordelen van GoedGenoeg:

  • Je kunt zelf je verzekering online afsluiten
  • Je kunt zelf een pakket samenstellen
  • Je kunt op elk gewenst moment je uitkering en premie wijzigen
  • GoedGenoeg is voor en door ondernemers, maar onderdeel van Achmea
  • Je krijgt de uitkering niet maandelijks maar in één keer en belastingvrij
  • Doordat niet alles is verzekerd, blijft de premie laag
  • Er is geen wachttijd en geen herkeuring

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

GoedGenoeg Commercial Ernstig Ziek Worden (2011)

GoedGenoeg Commercial Ongeval Krijgen (2011)

Vos & Vreeken Arbeidsongeschiktheid (2010)

Ervaringen met de GoedGenoeg AOV

Zeer goede uitleg en goede afhandeling in korte termijn '.
De polisvoorwaarden zijn overzichtelijk en afsluiten is gemakkelijk. Als je telefonisch contact zoekt echter heb je het idee met een of ander louche bedrijf te maken te hebben, want de voicemail is niet professioneel. Daarentegen nemen ze wel weer snel contact met je op en worden de zaken zonder veel poespas geregeld.
Ik ben benieuwd wanneer er gecommuniceerd wordt over de afwikkeling van mijn gezondheidsverklaring
Ik ben blij dat er een simpele AOV is af te sluiten. Ruim 10 jaar betaald aan een veel te dure AOV. nu is er een simpele verzekering, die je toch goed verzekerd bij de belangrijkste ziektes of dood. Je gaat er niet vaniuit, maar toch...
Na een barre zoektocht in verzekeringsland, onlangs mijn verzekeringen afgesloten bij Goed Genoeg. Waarom? 1. Helder verhaal, no nonsense. 2.Veel niet verzekerd, het nodige wel; dat zie je direct terug in de premie. (traditonele verzekeringen zijn veel duurder, en de voorwaarden minder transparant) 3. Eenvoudig online afgesloten. Naar mijn idee echt een concept van deze tijd. Ik heb geen ervaring met eventuele uitbetalingen, hopelijk blijft dat zo... Maar de eerste kennismaking is positief!
Heldere voorwaarden, snelle en duidelijke reacties via de mail. Evenals geduld. En dat alles voor veruit het gunstigste aanbod wat ik heb kunnen vinden. Wat mij betreft erg van deze tijd.
Duidelijk en lekker basic. De polisvoorwaarden kunnen wel eerder getoond worden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen