RVS Aansprakelijkheidsverzekering

★★☆☆☆ 5.4/10 (7 reviews)

RVS Verzekeringen Ervaringen

RVS geeft advies op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Het bedrijf heeft al meer dan 165 jaar ervaring en bedient 1,4 miljoen klanten.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:
  • Een scherp tarief gecombineerd met een uitgebreide (wereldwijde) dekking
  • Geen eigen risico: RVS vergoedt bij schade het totaalbedrag
  • Ook schade door huisdieren is meeverzekerd
  • Uit te breiden met de dekking Verhaalsbijstand
  • Eenvoudig overstappen
  • Afsluiten zonder risico: je krijgt 14 dagen bedenktijd
  • Onderdeel van het RVS Paraplupakket: bij elke volgende verzekering uit het pakket loopt je korting op, tot wel 10% op het totale pakket

Onafhankelijke beoordelingen van aansprakelijkheidsverzekeringen bij RVS

De RVS Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De RVS Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

RVS Commercial Dichtbij (2008)

Snel Verzekeren Aansprakelijkheidsverzekering (2008)

Ervaringen met de RVS Aansprakelijkheidsverzekering

Mijn vrouw, R. Jellema heeft een schade opgelopen door een van u verzekeringsnemer. Deze heer Veldhuizen dacht dan omdat wij al een week op de schadeformulieren zaten te wachten van de heer Veldhuizen als tussenpersoon van RVS weten en vragen hoe en wie het er uit ziet met de schadeformulieren. zomaar het horn opgeledg. Ik heb een Klussenbedrijf en wilde omdat ik jaren geleden ook bij de RVS verzekerd was weer overschakelen na de RVS. Maar gezien de arrogantheid en brutaliteit doe ik daar nu afstand van. Ik moet er niet aan ndenken mocht ik nu een schade krijgen hoe dan met nmij wordt omgegaan. Wil je een nklacht indienen over zoon gedrtag moet je ook nog akkoord gan met de voorwaarden. WAT EEN ARROGANTIE Hoogachtend Klussenbedrijf W Hepp
Meest beroerde verzekeringsmaatschappij ooit... helemaal geen verzekeringen bij afsluiten wel betalen maar geen schadeafwikkeling... en bij afwikkeling word je met een kluitje in het riet gestuurdt zeker geen aanrader vooral links laten liggen
Mijn dochter had een ruitje per ongeluk ingegooit dus ik wilde het laten maken en de rekening opsturen (het ruitje koste uiteindelijk 30 euro) dat kon dus niet ik moest eerst formulieren opvragen die invullen en bla bla bla, dus ik moet die mensen in de kou laten zitten met deze winter. Vind de RVS zo onpersoonlijk dat ik iedereen afraad om je daar te verzekeren. Ook toen ik belde om te vertellen dat ik verhuist was bleven ze mijn post naar het oude adres sturen,...dus weer gebeld toen kreeg ik mijn post kom ik er later achter dat mijn huisverzekering nog gewoon op het oude adres staat dus weer alleen maar papier en bla bla bla ondertussen een jaar erover gedaan om het goed te krijgen een verzekering van lik me het vestje dus!!!!
Wat ik van RVS weet is dat ze slecht advies geven, wellicht om de eigen target te halen... Inwonende kinderen oa. een aansprakelijkheidsverzekering aansmeren terwijl ze nog gewoon op de polis van de ouders verzekerd zijn... Dit vind ik zeer kwalijk.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen