Let op: de uitvaartverzekering van NIVO wordt voortgezet als de Ardanta Uitvaartverzekering.

NIVO Uitvaartverzekering

Is een label van Ardanta Ervaringen

De uitvaartverzekeringen van NIVO Verzekeringen (ook bekend als de NIVO-polis) zijn als volgt gewaardeerd:

NIVO Uitvaartverzekeringen is opgericht in 1981 als dochteronderneming van Uitvaartcentrum Zuid (UZN), de grootste uitvaartverzorger van Nederland.

Voordelen van een NIVO Uitvaartverzekering

Voordelen van deze uitvaartverzekering:
  • Lage premies (of koopsom), waarin alle kosten zijn opgenomen, dus ook die voor advisering, distributie en administratie
  • Je kunt je verzekeren voor elk bedrag tot maximaal €10.000,- en zo het verzekerd bedrag afstemmen op je persoonlijke situatie en je uitvaartwensen
  • Iedereen wordt geaccepteerd, wij stellen geen gezondheidsvragen en er is geen leeftijdsgrens
  • Automatische waarde-aanpassing
  • Thuiswonende kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • Je eigen rekenvoorbeeld laat zien hoe voordelig de NIVO-polis is

Deze informatie wordt verstrekt door NIVO en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze uitvaartverzekeraar.

Kies de uitvaartverzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de NIVO Uitvaartverzekering met andere uitvaartverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
NIVO Uitvaartverzekering Ervaringen Nuvema Uitvaartverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Enige maanden geleden hebben wij een begrafenis van een tante gehad. Na alles besproken te hebben ... snel, efficiënt en redelijk geprijsd. gemakkelijk af te sluiten
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de NIVO Uitvaartverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(10 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de uitvaartverzekering van NIVO

uit Woerden zegt op 8 november 2015:

Mijn ouders hebben een CONTURA natura uitvaartverzekering afgesloten bij NIVO uitvaartverzekeringen in Mijdrecht. Er werd op verzoek van mijn ouders een afspraak gemaakt met een buitendienstmedewerker van NIVO. Heel duidelijk, rustig, vriendelijk en overzichtelijk is alles gepresenteerd. Een goede verzekering waarbij mijn ouders direct een voordeel hebben van EURO 1.500 per persoon. Heel fijn dat alles is geregeld. Ook fijn dat er in termijnen betaald kan worden.

uit Woerden zegt op 8 november 2015:

Mijn ouders hebben een CONTURA natura uitvaartverzekering afgesloten bij NIVO uitvaartverzekeringen in Mijdrecht. Er werd op verzoek van mijn ouders een afspraak gemaakt met een buitendienstmedewerker van NIVO. Heel duidelijk, rustig, vriendelijk en overzichtelijk is alles gepresenteerd. Een goede verzekering waarbij mijn ouders direct een voordeel hebben van EURO 1.500 per persoon. Heel fijn dat alles is geregeld. Ook fijn dat er in termijnen betaald kan worden.

uit Vinkeveen zegt op 20 december 2011:

NIVO keert ontzettend snel uit. Een week na het opsturen hadden we het geld ontvangen. Ook telefonisch zijn we goed en snel te woord gestaan. Heel fijn allemaal.

uit Krimpen aan den ijssel zegt op 9 mei 2011:

Enige maanden geleden hebben wij een begrafenis van een tante gehad. Na alles besproken te hebben met de uitvaartverzorger kregen wij een keurige kostenbegroting. Toen we achteraf de naturapolis vonden werd de begroting keurig aangepast aan de dingen die niet meeverzekerd waren. Dat scheelde bij elkaar toch bijna 1100,00. En toch hadden we niet het idee dat alles voor een koopje gedaan werd. Kortom: goede polis, duidelijk omschreven en prima uitvaartverzorger.

zegt op 15 september 2010:

Nivo uitvaartverzekering is een van de goedkoopste in zijn branche en het is nu eenmaal zo dat we er allemaal over na moeten denken want ieder zal er, vroeg of laat, mee te maken krijgen en dan wil je niet je naasten er mee belasten dus alles goed regelen vantevoren. En dan zit je bij Nivo goed.

zegt op 16 maart 2010:

Ik heb een review over een nivo uitverzekering daar ik van mening ben dat je bij deze uitvaartverzekering makelijk een verzekering, dus zonder al te veel vragen kunt afsluiten. Maar daar tegenover staat dat de dekking in verhouding met de premie vrij laag is, de telefonische bereikbaarheid is goed, maar op vragen die niet meteen beandwoordt kunnen worden laat het antwoord lang op zich wachten.

Nee, ik zou een NIVO Uitvaartverzekering niet aanbevelen

uit Enschede zegt op 23 mei 2015:

Zeer slechte verzekering nu mijn zwager is overleden moeten wij alles zelf regelen bij een andere uitvaart bedrijf omdat ze niet in onze regio zitten. En je wordt er direct aan herinnert dat mijn zwager nog geen 2 jaar is verzekerd in plaats van eerst netjes te condoleren. Jakkes smerige geldwolven maar iets doen ho maar.

uit Hillegom zegt op 30 december 2014:

Ben al 6 weken bezig om mijn verzekering stop te zetten. 3 keer gebeld. Elke keer moet ik wat anders opsturen.
Vandaag weer gebeld, onprofessioneel en onbeschoft aangesproken.
Volledig incapabel en onfatsoenlijke werknemers. Schandalig, nooit meer!

zegt op 30 december 2014:

Ben al 6 weken bezig om verzekering stop te zetten. Elke keer moet ik wat anders opsturen 3 keer gebeld, en werd onbeschoft en onprofessioneel aangesproken.
Dit nooit meer!

uit Huizen zegt op 27 mei 2011:

Waardeloos, wil de verzekering premie-vrij maken, waar ontzettend moeilijk over gedaan wordt, moet originele polis opsturen, en weer een brief dat ik het echt wil. Dame aan de lijn, hoogst onbeschoft en onvriendelijk.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen