Ditzo populairste zorgverzekeraar op Independer.nl

22 oktober 2012

De meest populaire zorgverzekeraar op Independer.nl over 2012 is Ditzo. Ruim 22.000 verzekerden sloten een zorgverzekering bij Ditzo af via Independer.nl.

De nummers 2 en 3 zijn Avéro Achmea en OHRA.

“We zijn erg blij met het winnen van deze Independer award. De award is voor ons de bevestiging dat we goed naar de consument hebben geluisterd en de wensen van de klant hebben weten te vertalen in een goede en betaalbare zorgverzekering.”
– Inez Teunissen, Ditzo

Alleen OHRA stond ook in 2011 in de top 3 van meest populaire zorgverzekeraars bij Independer.nl. Eerste was toen Delta Lloyd, gevolgd door OHRA en Salland.

“Ditzo heeft bij de ontwikkeling van producten en dienstverlening goed gekeken naar de wensen van bezoekers op Independer.nl. Door met deze wensen rekening te houden en deze te combineren met een scherpe premiestelling is Ditzo direct in het eerste jaar de meest populaire zorgverzekeraar geworden op Independer.nl.”
– Bob Guns, Independer.nl

Ditzo betrad eind 2007 de verzekeringsmarkt met autoverzekeringen en heeft haar assortiment langzaam uitgebreid. Sinds vorig jaar biedt Ditzo ook zorgverzekeringen aan.