CZdirect Beste Keuze Zorgverzekering 2013

28 november 2012

CZdirect is de meest gekozen zorgverzekeraar voor 2013 op hoyhoy.nl. Daarom wint deze zorgverzekering de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2013.

“CZ gaat als kwaliteitsverzekeraar altijd voor een combinatie van scherpe prijs, goede dekkingen en een ijzersterke dienstverlening. Bij CZdirect hebben we het afgelopen jaar heel hard gewerkt om onze online dienstverlening weer verder te verbeteren. Het doel is daarbij om de beste te zijn. Na eerst twee keer goud, vorig jaar zilver, hebben we nu goud weer terug. Een enorme bevestiging dat onze inspanningen worden gewaardeerd. We zijn hier uiteraard erg trots op.”
– Rogier van der Hooft, directeur Marketing & Verkoop CZdirect

De winnaar van vorig jaar, De Friesland, ontvangt de Zilveren Award.

“We zijn erg blij met deze tweede prijs. We staan nu voor het derde achtereenvolgende jaar in de top 3, vorig jaar hebben we hem zelfs gewonnen. Het is een beloning voor iets waar we voortdurend naar streven, en dat is het bieden van de beste prijs-kwaliteitverhouding en service. En daar gaan we ook de komende jaren gewoon mee door.”
– Dieneke Mandema, directeur Business Unit Collectiviteiten De Friesland

Bewuzt staat op een derde plek, die wordt beloond met een Bronzen Award.

“Goed nieuws dat de consument de nieuwe no-claimverzekeraar Bewuzt weet te waarderen. Een lage basispremie, aangevuld met betaalbare extra opties en een no-claim korting is nieuw in Nederland. Wij moedigen consumenten aan om zelf de regie te pakken op hun verzekering en willen hen helpen bij het maken van keuzes. De kosten van een gemiddelde behandeling laten we zien, vervolgens bepaal je zelf wanneer je beter uit bent. Het is dan ook de zelfbewuste consument die ons de prijs van Beste Nieuwkomer 2013 heeft bezorgd. Het stimuleert ons om volgend jaar voor de Gouden Beste Keuze Award te gaan.”
– Boy Sluiter, Directeur Verkoop van Coöperatie VGZ

Maar dat is niet de enige prijs die Bewuzt in de wacht sleept. Deze nieuwe zorgverzekering van VGZ kreeg namelijk ook de hoyhoy.nl Award voor Beste Nieuwkomer.

Publieksprijs

De Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering is een publieksprijs. Bij het vergelijken van zorgverzekeringen kijken consumenten kritisch naar de premie, de dekking en de kwaliteit van de dienstverlening van een zorgverzekeraar. Ze zoeken de zorgverzekering die het beste bij hun zorgbehoefte past. Voor meer dan 33% van deze bezoekers is CZdirect hun beste keuze voor 2013.

De top 10 zorgverzekeringen 2013

Positie Zorgverzekering
1 CZdirect Zorgverzekering
2 De Friesland Zorgverzekering
3 Bewuzt Zorgverzekering
4 Ditzo Zorgverzekering
5 Salland Zorgverzekering / ik! Zorgverzekering
6 OHRA Zorgverzekering
7 PNOzorg Zorgverzekering
8 Anderzorg Zorgverzekering
9 Zorg & Zekerheid Zorgverzekering
10 Avéro Achmea Zorgverzekering

Eerdere winnaars

De afgelopen jaren hebben de volgende zorgverzekeraars de Gouden hoyhoy.nl Award gewonnen:

  • Award 2012: De Friesland
  • Award 2011: CZdirect
  • Award 2010: CZdirect