Bovemij Autoverzekering

Is onderdeel van Bovemij Verzekeringsgroep Ervaringen

De autoverzekeringen van Bovemij Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Bovemij Verzekeringen is een verzekeraar in de mobiliteitsbranche, opgericht door BOVAG, met verzekeringen voor ondernemers en particulieren.

Voordelen van een Bovemij Autoverzekering

Voordelen van Bovemij:
  • Als 100% dochter van BOVAG weet Bovemij wat de mobiliteitsbranche beweegt
  • Bovemij is een betrokken, bedreven en betrouwbare partner die meedenkt in het voorkomen en beheersen van uw risico’s in de breedste zin
  • Door stil te staan bij specifieke risico’s, zorgt Bovemij dat u in beweging kunt blijven en alle ruimte krijgt voor ondernemen

Deze informatie wordt verstrekt door Bovemij en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de autoverzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Bovemij Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Aanbieding:
Bovemij Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering ErvaringenNationale-Nederlanden Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Dit is zeker de slechtste verzekeraar die ik ooit heb gehad. Ze doen maar wat. en de heer b. Van d... ik ben blij met de verzekering was snel en makkelijk af te sluitenBij opzegging autoverzekering is niet verteld dat ik deze ook kan schorsen. Bij schorsing blijft n...
Meer...Meer...
Tot 20% actiekorting

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Bovemij

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze autoverzekering:

Independer.nl
De Bovemij Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door beoordeeld met een 7,5.
Independer.nl
De Bovemij Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door beoordeeld met een 7,2.
Independer.nl
De Bovemij Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door beoordeeld met een 7,3.

Ervaringen met de Bovemij Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(17 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van Bovemij

uit Almere zegt op 4 februari 2012:

Het 'op de hoogte houden' van de schade afhandeling zou iets beter kunnen. Het heeft best een tijd geduurd dat schadebedrag werd overgemaakt nadat het schadeformulier was opgestuurd. Toen ik daarover heb gebeld kreeg ik te horen dat het dossier inmiddels was gesloten en dat het bedrag binnen 7 dagen zou worden voldaan. Als er bijvoorbeeld bij het sluiten van het dossier een mailtje was verstuurd, dan had dat een telefoontje gescheeld.

Nee, ik zou een Bovemij Autoverzekering niet aanbevelen

uit Rijssen zegt op 13 januari 2018:

Hele slechte ervaring gehad met een SVI van de bovemij verzekeringen je betaalt premie je verwacht dat je verzekerd bent erg voor , maar als puntje bij paaltje komt ben je niet verzekerd , Uitgebreid gesproken met dhr Sander van de Berg, deze kon niets voor ons beteken ook de coordinator schadeverzekering Aline Janssen toetste een standaard antwoordverhaaltje in, Deze verzekering is het nu echt net niet

uit Nieuw-vennep zegt op 19 december 2017:

Slechte telefonische dienstverlening, pratend computer die nergens op reageert en vaak in de wacht. Blijken niet in staat om email met gangbaar bestandsformaat te openen. Komt allemaal nog al amateuristisch over, maar daar schijnt men zich niet van bewust te zijn.

uit Emmen zegt op 27 september 2017:

Dit is de slechtste autoverzekering die je maar kunt wensen. Ik ben slachtoffer geworden van autodiefstal.Ten eerste word je direct geroyeerd. Daarna wordt er een onderzoeksbureau ingeschakeld. Omdat ik maar een autosleutel kon tonen, weigeren zij voor de schade op te treden.De andere sleutel is bij een inbraak gestolen. De firma list

uit Ijmuiden zegt op 17 augustus 2017:

Eind Juni aangereden door een verzekerde van Bovemij, nu nog steeds op geld aan het wachten.

Op mails wordt niet gereageerd, ze tonen nimmer initiatief en moet altijd zelf bellen.

Paar keer de smoes gekregen dat documenten niet ontvangen waren terwijl verzekerde mijn zwart op wit heft laten zien dat hij dit tot 3x toe heeft verzonden aan ze.

Vorige week donderdag nog contact gehad en de afwikkeling zou met spoed behandeld worden, echter wacht ik nu nog een mijn geld.

Communicatie 0/10
Klantvriendelijkheid 3/10
Afwikkeling 1/10

uit Heerlen zegt op 17 augustus 2017:

afhandeling van de schade duurt veel te lang
ze zijn steeds van alles kwijt van de digitaal opgestuurde documenten en dan krijg je steeds een mail van de documenten die niet ontvangen zijn is de papier eindelijk in orde
naar meer als een maand dan hoor je niets meer van bovenmij over de afhandeling van de schade moet je zelf maar weer achteraan

waardeloze verzekering

uit Utrecht zegt op 2 augustus 2017:

Waardeloze schade afhandeling. Je wordt als klant niet serieus genomen. Als eenmaal stelling genomen gaan de hakken in het zand bij Bovemij al kun je aantonen dat je gelijk hebt. Het woord klantenservice is Bovemij vreemd.

uit Enkhuizen zegt op 14 juli 2017:

Internet, tv en telefonie providers zijn lieverdjes zodra je ooit iets met Bovemij te maken hebt gehad.

De communicatie met dit bedrijf is niet te doen. Telefonisch word je afgesnauwd en emails worden niet of na 8 weken beantwoord.

Schade word niet, laat of deels uitgekeerd. Ook als de schade volledig te verhalen valt op de tegenpartij.

Blij dat ik hier weg ben binnenkort, maar zelfs dat zal moeizaam verlopen.

uit Groningen zegt op 24 december 2016:

Independer beoordeling 2009 en 2010?
Hoezo snelle ontwikkeling en digitale tijdperk.
wakker worden het is n
bijna 2017

uit Assen zegt op 28 november 2016:

Bovemij communiceert NIET. Onze dealer betaalt uiteindelijk de misser van deze verzekeraar. Zeker niet oké! Geen aanrader, blij dat we (notabene 'uit coulance') direct konden overstappen op wél betrouwbare verzekeraar Allianz.
Bovemij heeft van klachtafhandeling nog nooit gehoord.

uit Appingedam zegt op 18 juli 2016:

De slechtste verz. die ik ooit heb afgesloten alleen de maandelijkse premie kunnen ze elke maand goed afschrijven. Zou ik niemand aanraden.

uit Sprang-capelle zegt op 17 februari 2016:

De slechtste autoverzekering is dit, heb je een al risk autoverzekering en betalen ze nog niks.

uit Borne zegt op 5 januari 2016:

Je vraagt een all risk verzekering voor ruitschade en dan kun je alsnog € 200.- betalen voor een nieuwe ruit of € 75.- voor een ster reparatie als je niet naar een bepaalde garage gaat. Lekker handig ( niet dus~, want even car glass laten komen is geen optie meer. Staat ook nergens in de polis dat je 2 maand van te voren schriftelijk de polis moet opzeggen anders zit je er weer een jaar aan vast! Gauw eind dit jaar weg! Geen aanrader!

uit Eindhoven zegt op 27 november 2015:

Dit is zeker de slechtste verzekeraar die ik ooit heb gehad. Ze doen maar wat. en de heer b. Van dinter moet je helemaal vermijden. Met zijn cynische lachje. Blijft zijn standaard verhaaltje maar herhalen maar luistert niet naar wat je zegt. Je krijgt echt het gevoel dat je belazerd word door je eigen verzekeraar. EEN ECHTE AFRADER!!!!!!!!!!!

uit Nuenen zegt op 18 mei 2015:

Blijf uit de buurt van deze verkeringsmaatschappij! Wanneer je iets hebt hoef je bij deze verzekeraar niks te verwachten. Afhandeling duurt eeuwen en ze proberen je schaamteloos een poot uit te trekken!

uit Amsterdam zegt op 6 mei 2015:

Allerslechtste verzekeraar die ook ooit gehad heb! Onvriendelijk behandeld, lange afhandeling van schade. zeker geen aanrader.

uit Emmen zegt op 30 oktober 2014:

Bovemij autoverzekering (all risk) keert)
geen geld uit bij diefstal. Zij zullen nooit geld uit keren bij een auto diefstal. Hun voorwaarden zijn zo opgesteld dat zij nooit en te nimmer een bedrag uit zullen keren.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen